Cauta in 16.319 retete
Se spala organele bine in cateva ape, pana ramane curata apa pe ele. Se pun in apa cu otet si sare pentru 30 minute. Eu nu am folosit rinichii, care ar trebui curatati de partea alba din interior si tinuti in apa cu otet separat. Se fierb organele timp de 5 minute. Se arunca apa murdara de pe ele, se spala bine oala si se pun la fiert inca 30 minute din momentul primului clocot. Cat timp fierb organele, se toacat foarte marunt ceapa, ceapa verde si patrunjelul. Se toaca marunt si 4 oua...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai intai se spala carnea,se curata de pielite ,de grasime , se pune in tava si se unge cu mustar si se condimenteaza cu sare si piper ,apoi se adauga menta si rozmarinul.Se cresteaza carnea din loc in loc si se infinge cate un catel de usturoi in interiorul crestaturii apoi se unge cu ulei de masline.Se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga la cuptorul preincalzit la 250 grade si de lasa 30 de minute.Apoi se adauga vinul alb si se coboara temperatura la 200 grade , se stropeste din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in acelasi timp. In plus, prepararea este usoara, iar aroma, cu ... si cantitati: 2 kg pulpa de miel 250 ml vin rosu 1 kg ... sare grunjoasa otet balsamic Mod de preparare: 1. Curata bine pulpa de miel, de pielite si grasimea in exces ... cateva "buzunare" pe pulpa de miel, pe care le umpli cu ... de mirodenii. 3. Unge pulpa de miel cu ulei. 4. Incalzeste cuptorul. 5. Curata ......
Reţetă de pe retete.eva.ro
... friptura, se aseaza bucatile de miel, ceapa si se presara rozmarinul ... pe un platou friptura de miel. In sucul ramas in tava ... rastoarna sosul peste friptura de miel si se serveste calda cu ... pulpa, piept sau spata de miel, taiata felii, 1 ceapa tocata marunt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Se servesc cu salata verde sau de castraveti. - Piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inmuiat. Se spala cotletele de miel cu apa rece si se ... (cu boabe mari), 4 cotlete de miel groase (a 400 g fiecare), piper proaspat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ulei, se adauga carnea de miel taiata cubulete, morcovii, patrunjelul si ... verde tocat. - 300 g carne de miel fara os, frunze de tarhon ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Iata un preparat special pentru masa de Paste. Si nu este foarte greu de realizat! Cantitatile sunt pentru 4 persoane. Ingrediente pentru mielul preparat la cuptor 500 grame de cotlet de miel 2 morcovi tocati 2 cepe rosii tocate ... mica sare piper Mod de preparare: Vinetele le coci, le decojesti ... si piper. Pune cotletul de miel la cuptor. Decojeste rosiile, curata ... lasa 10...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac ... ore se scoate pulpa de miel din vas, se lasa cu ... si cu muraturi. - O pulpa de miel, o capatana usturoi, o bucata slanina, un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ramas de la o friptura de miel la cuptor, vedeti aici: http ... .ro/2012/06/friptura-de-miel.html orezul: 1 cana de orez ... piper curry boia Mod de preparare: Se face o supa din curcan ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ei, sa-i parfumeze carnea de miel cu mirosuri orientale si sa ... si pufoasa. Portii: 6 Timp de preparare: 90-100 minute Ingrediente: 2 cartofi ... masline 500 grame carne de miel tocata 4 catei de usturoi 1 ceapa ... si parmezanul) sare si piper Preparare: Curatati cartofii, ceapa si usturoiul ... -o cratita sau tigaie adanca pentru a prepara carnea. Adaugati carnea si rumeniti ... puneti untul la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de ulei. - 500 g carne de miel si ficat, 2 oua, o felie de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocana de miel care cere mai multa rabdare decat indemanare, pentru ... franco-spaniole. Multe bucati de miel sunt potrivite pentru aceasta tocana ... aici reteta de friptura de miel in sos de vin rosu ... rosu Ingrediente: 2,5 kilograme carne de miel cu os (preferabil gat) 4 morcovi ... rozmarin sare piper proaspat macinat Preparare: Decojiti rosiile si tocati-le ... cuburi mari. Taiati carnea de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... un rafinament frantuzesc, cotletele de miel in sos de portocale si ... vine la masa . Portii: 2 Timp preparare: 45 minute Ingrediente: 4 cotlete de miel 2 capatani de usturoi (1 daca este ... =post]salvie[/intlink] sare, piper Preparare: 1. Prajiti pe ambele parti, intr ... ulei de masline, cotletele de miel. Cu putin inainte de a le ... pasta de usturoi. Cotletele de miel se...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se pune carnea de miel la fiert in apa cu sare ... si bucati de carne de miel, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea de miel in cubulete de circa 2 cm si ... se pun peste carnea de miel impreuna cu mazarea congelata. Se ... de o salata. - 350 g carne de miel slaba (fara grasime si piele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pentru opt portii: 1 pulpa de miel de aproximativ 2 kilograme jumatate; 4 catei ... ; sare si piper dupa gust. Mod de preparare: 1. In pulpa de miel se fac crestaturi adanci, la o distanta de ... amestec in fiecare crestatura. 2. Asaza mielul intr-o tava, cu partea mai ... amestecul ramas peste pulpa de miel. 4. Pune carnea in cuptorul incalzit ... friptura pe un platou si prepara...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si sarate depersonalizeaza carnea de miel dar ii ofera noi perspective ... gustul carnii de miel. Portii: 2 Timp de preparare: 30 de minute (plus 2 ore pentru marinare) Ingrediente: 6 cotlete de miel, cu os 2 linguri de ulei ... frunze de busuioc tocate piper Preparare: Curatati si degresati (daca doriti/este cazul) cotletele de miel ... . Turnati marinata peste cotletele de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente 1 kg pulpa miel cu os 250 ml vin alb 250 ml apa 3-4 catei usturoi cimbru menta piper sare Mod de preparare Condimentam bine bucatie de carne cu sare piper, cimbru si mentasi le punem intr-un vas ena.Usturoiul il taiem feliute si il punem peste carne. Turnam in tava vinul si apa atat cat sa acopere bucatile de carne. Dam la cuptor la foc iute si lasam pana scade zeama si carnea e rumenita.Cand si cand mai stropim cu sosul din tava. Garnisim cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se prepara o marinata din putin ulei, usturoi, cimbru, piper, sare. Toate ... de orez. - 1 kg pulpa de miel, 2-3 gutui, 4 catei de usturoi, 2 pahare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro