preparate din carne de pasare
Pagina 3 din 5
500 gr. carne de pasare tocata, 2 felii piine, 4 linguri lapte, 3 oua, 1 lingura smantana, sare, piper, 2 cepe rosii, usturoi, 2 linguri faina Mod de preparare: Se omogenizeaza carnea cu piinea inmuiata in lapte, 2 oua, smantana. Se ... adauga usturoi pisat. Pe turtisoarele preparate, se pune din compozitia de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 fasole boabe,1/2 kg carne ,o ceapa (100 g), 50-100 ml untdelemn ... de ardei, sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste ... 2-3 ori si, imediat, se adauga carnea taiata in bucati.Se amesteca ... sa nu se arda ceapa.Carnea se poate fierbe , la fel ... .Dupa ce au fiert impreuna sau separat,carnea si fasolea se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,50 ml vin,20 g zahar,3-4 fire de praz ... , patrunjel,piper,sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste ... untdelemn si apoi se adauga carnea ,dupa cum s-a aratat in retetele ... care sa cuprinda prazul si carnea .In sos se mai adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... linguri cu varf carne de pasare fiarta, 5-6 buc. cartofi mari, 2 buc. mere, 2 buc. telina mijlocie ... , piper, o salata verde Mod de preparare: Se spala cartofii si se ... mici. La fel se taie carnea. Se dau pe razatoare telinele ... , maioneza si citeva cuburi de carne. Se lasa la frigider pana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
75 gr. taitei fara ou, 100 gr. carne de pasare, 1 ou, sare, 15 gr. unt Mod de preparare: Se fierb taiteii (fara ou) in apa cu sare, 10-15 minute, apoi se strecoara, se clatesc cu apa clada si se lasa sa se scurga bine pe o strecuratoare. Se amesteca apoi cu carnea tocata si cu untul si se pun intr-un castron la cuptor, in apa calda. Se fierb astfel, pana cind incep sa se rumeneasca deasupra. Mod de servire Se serveste calda
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 g carne de pasare, 25 g morcov, 10 g albitura, 15 g telina, 10 g ceapa, 10 ml ulei, 5 g verdeata, 1-2 g sare Mod de preparare: Carnea de pasare, curatata, spalata si transata in bucati, este pe ... si se adauga uleiul. Pentru prepararea galustelor (la 500 ml supa ... albusul batut spuma (se pot prepara si fara unt). Compozitia se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
supa de carne, 3 linguri branza de oi, rasa Mod de preparare: Dupa ce s-a pregatit supa de carne, se strecoara. Se rade branza in castronul de supa si se toarna peste ea supa fierbinte si sttrecurata. Mod de servire Se serveste cu cuburi de piine prajita.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g carne fiarta de vaca, vitel sau pasare, 150 g franzela, 100 ml lapte, 300-400 g zarzavat fiert (morcov, telina, patrunjel), 200 ml smantana, 4 oua, o ceapa mare, 100 g unt, untdelemn, margarina, o ligurita rasa de sare, condimente de pasteta. Mod de preparare: Carnea fiarta se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu franzela muiata in lapte si nestoarsa, zarzavatul, ceapa taiata marunt si calita 2 minute in...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne de pasare sau de porc, 1/2 kg. de mazare boabe, 1/4 l suc de ... , marar, 50 gr. de ceapa, sare Mod de preparare: Se taie carnea, se toaca ceapa si se caleste totul in ... pune apa cat sa acopere (carnea si mazarea), se adaugati o lingurita ... la foc mic pana cind carnea este gata. Se freaca faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne, o ceapa(50 g), cca 300 g castraveti(acriti ), 50 -100 ... telina, o foaie de dafin. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt si carnea se prajesc in untdelemn. Sare nu ... sareaza suficient. Dupa ce sarea carnea s-a calit 10 minute, se stinge ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sa fie cea soft . Preparata din pasari grele , bogate in gelatina ... imaginatie. Portii: 4 Timp de preparare: 2-3 ore Ingrediente: 1 kilogram de carne de pasare, cu tot cu os ... sau gogosar rosu 4-5 boabe de piper sare Preparare: Taiati carnea de pasare in bucati potrivite ... urme de pene. Puneti carnea de pasare...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
2 buc. dovlecei, 2 linguri carne de pasare fiarta si tocata, 2 linguri orez fiert, marar, patrunjel, sare, 3-4 linguri suc de rosii, 15 gr. unt Mod de preparare: Se umplu dovleceii cu carnea amestecata cu orez si verdeata si sde dau la cuptor. Cu zece minute inainte de a fi gata, se adauga deasupra sucul de rosii. Mod de servire Se servesc dovleceii calzi, presarati cu unt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de pasare, 3 l apa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 ardei gras, 1 ceapa, 5 boabe ienibahar ... de dafin(facultativ), sare Mod de preparare: Se pune la foc carnea spalata, impreuna cu apa rece si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. piept de pasare, sare, piper, untdelemn, 200 gr. faina ... praf de nucsoara, patrunjel verde tocat Mod de preparare: Feliile de carne se sareaza, se pipereaza, se trec prin faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne frageda de miel, vitel sau pasare, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe, 1 lingura faina ... . unt, sare, piper, verdeata Mod de preparare: Se inabusa in unt carnea taiata bucati cu ceapa tocata marunt ... apa calda sau zeama de carne. Se pune sare si piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. carne fiarta sau fripta, 250 gr. cartofi noi, 1 buc ... , mustar dupa gust; putin hrean ras Mod de preparare: Resturile de carne de vaca sau de porc slaba, fiarta in ... de friptura de vaca, porc, pasare de curte sau vinat se ... si mai multe feluri de carne ramase de la pregatirea diferitelor ... turnat picatura cu picatura, se prepara o maioneza care se subtiaza apoi ... -un...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. faina, 2 oua, lapte, sare; Umplutura: 1 piept de pasare sau orice carne de pasare fiarta (cca 500 g), 1 morcov, 1/2 telina, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 ou, 100 ... , verdeata tocata fin Mod de preparare: Din faina, oua, lapte si sare se prepara un aluat ca pentru taitei, care se lasa ... , pana se pregateste umplutura. Carnea de pasare si zarzavaturile fierte se dau...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pasare, 1 dl ulei, 1 lingura faina, 50 gr. unt, 300 gr. ciuperci ... . telina, 1 buc. ceapa mica, sare, piper Mod de preparare: Se curata pasarea, se spala si se pune la fiert cu ... se stinge cu zeama de carne si se lasa sa fiarba ... minute se adauga ciupercile si carnea taiata in bucati si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si se amesteca cu maioneza preparata sau cumparata, trebuie pusa maioneza ... . Se orneaza cu frunze verzi de varza germana. - 200 g carne de pasare, 150 g ananas (conservat), 200 g cascaval pentru salata, maioneza (cit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 kg carne, 300g prune uscate, 3 linguri unt, 2-3 lingurite zahar, sare Mod de preparare: Bucatile de carne se rumenesc in unt. Se toarna apa cat le cuprinde, sare dupa gust si se lasa sa fiarba pana ce se fragezeste carnea. Se adauga prunele spalate bine in mai multe ape caldute. Dupa ce au fiert si prunele, se toarna un sos de zahar ars. Se lasa sa mai dea citeva clocote Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com