Cauta in 20.697 retete
... oase, 250 ml supa de carne, 6 foi de gelatina sau 20 ... , o lingurita de sare. Mod de preparare: Partile mai moi de la ... sa se formeze la suprafata carnii un strat intarit care nu ... sa treaca in supa, astfel carnea va ramine mustoasa si frageda ... nou in clocot, pana cind carnea se inmoaie bine. Daca se ... oala sub presiune impreuna cu zarzavatul; astfel carnea va ramine...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne, ceapa (50 g ), 60-80 ml untdelemn sau alta ... de rosii, 25 g faina, 30 g zahar, patrunjel, sare. Mod de preparare: Carnea si ceapa se calesc cu 2 linguri de untdelemn, cum s-a aratat ... ce au fiert, telina si carnea se amesteca.Faina se dilueaza ... sosul cu apa (sa cuprinda carnea si telina) si lasind sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,50 ml untdelemn,o ceapa (80 g ),4-6 catei de usturoi ... de rosii ,sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste ... ,in tot untdelemnul,se adauga carnea care se inabusa 10 minute ... rosii si 1/2 lingurita cu sare .Carnea se fierbe la foc mic ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. carne fiarta de pasare, 1 kg. cartofi fierti in coaja, 2 buc. telina, 2 oua ... , piper, salata verde Mod de preparare: Cartofii se taie cubulete, telina ... pe razatoare. 150 gr. de carne se taie cubulete. Se amesteca totul cu mustarul, maioneza (preparata din: 1 ou, 150 ml ulei ... garniseste cu restul de carne de pasare taiata fasii si rondele de oua. Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de gaina, 3-4 l apa, 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 pastirnac, patrunjel, piper, 1 lingurita sare. Mod de preparare: Pentru supa se alege o gaina ... ca si la supa de carne, cu deosebirea ca la supa ... gaina se adauga zarzavatul cind pasarea a fiert pe jumatate. Cantitatea de ... mica decit la supa de vaca. Supa de pasare se poate prepara si fara zarzavat, doar cu o ceapa, in acest...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... caise uscate, 3 linguri zahar, 1/2 lingura faina, 2 linguri unt Mod de preparare: Pasarea taiata bucati se inabusa ... . Dupa ce carnea este fiarta, se adauga sosul dulce preparat astfel: se rumeneste bine zaharul ... la inceput sosul dulce cu carnea, fiindca aceasta va capata o culoare inchisa. Se poate prepara si fara faina, numai cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,ceapa (300 g ), 100 ml untdelemn, 100 ml suc ... sau ienibahar, sare. Mod de preparare: Ceapa curatata si intreaga, se ... 2 ori si apoi se pune carnea care se amesteca pe toate ... cind se moaie bine.Cind carnea este fiarta bine ,se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. carne de pasare (gaina), 70 gr. orez, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel ... , 2-3 felii de sfecla coapta Mod de preparare: Se pune la fiert carnea de pasare cu apa rece si sare si cind incepe sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov ... leustean, sare, 2 1/2 l apa Mod de preparare: Se spala bine oasele si ... . Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ... potrivit, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g carne de pasare, 60 g paine alba, 200 ml lapte, 60 g unt, 30 g faina (pesmet), 10 g sare Mod de preparare: Carnea, curatata de pielite si tendoane, se da de doua ori ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g orez, 600 g piept de pasare, un ardei gras, o legatura ceapa ... de lamiie rasa Mod de preparare: Se fierbe orezul si se scurge. Carnea se taie fisii. Se fierbe ... praful de curry. Se adauga carnea si ardeiul gras si ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. carne de pasare, 75 gr. orez, 10 gr. unt, sare, verdeata Mod de preparare: Se fierbe carnea de pui in apa cu sare. Orezul se adauga curatat si spalat, dupa aproximativ 10 minute. Se fierbe inabusit si se scade la cuptor. Mod de servire Se serveste cu unt si patrunjel tocat deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de pasare (piept, pulpe), 100 g ciuperci, 50 ml untdelemn, 200 g unt ... , condimente de pasteta. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste ... , apoi se adauga bucatile de carne, ciupercile, vinul, romul, sarea si ... cuptor, acoperita, ca sa ramina carnea moale si suculenta. Daca este ... furculita intra cu usurinta in carne, inseamna ca aceasta este gata ... si s-a...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 piept de pasare fiert, 2 salate verzi, 4 linguri maioneza, 12 masline sau aspic, 2 oua Mod de preparare: Se taie salata si se asaza pe fundul farfuriei. Desupra se pun sferturile de oua rascoapte si se acopera cu maioneza, se adauga carnea de pasare taiata cuburi mici si se garniseste cu masline sau cu cuduri de aspic.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. sparanghel, 1 buc. piept de pasare, 3 oua, 250 ml ulei, zeama ... mustar, sare, piper Mod de preparare: Se alege sparanghelul cu tulpina ... galbenusuri, ulei si lamiie se prepara o maioneza; se potriveste de sare ... , se amesteca cu mustarul si carnea taiata cubulete si se toarna peste sparanghel. Se prefera carnea de la pieptul de gaina, fiind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
ficat, lapte, sare, oua, castravete, zeama de carne Mod de preparare: Se curata ficatii de pasare si se tin in lapte citeva ore. Intr-o cratita se pune apa cu sare la fiert. Cind apa clocoteste, se pune ficatul si se lasa sa fiarba cam 5 minute. Dupa ce s-a racit se taie felii groase ca degetul si se asaza pe farfurie, se garnisesc cu felii de castraveti murati si felii de ou rascopt. Se toarna deasupra aspicul (zeama de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , maruntaie, aripi si git de pasare, patrunjel verde, sare Mod de preparare: Se pun maruntaiele, aripile si ... orezul si se adauga cind carnea este fiarta, o data cu borsul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
orez 1 kg carne de pasare, 100 g morcovi, 100 g telina, 100 g ceapa, 150 g unt, 75 ... g orez, o lamiie sau sare de lamiie, sare Mod de preparare: Taiati carnea in bucati si puneti-o la fiert in apa cu ... de supa si ceapa. Cind carnea este fiarta, puneti-o pe un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100-150 gr. piept de pasare, o lingura zarzavat fiert tocat marunt, 1 albus, sare, verdeata Mod de preparare: Se da carnea fiarta prin masina de tocat de doua ori impreuna cu zarzavatul, se amesteca cu albusul, sarea si verdeata. Se formeaza crochete de grosimea unui deget si lungi de 6-7 cm, care se coc la cuptor, intr-o tava fara grasime, 15-20 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mari, 4 linguri zahar, 1/2 lingura faina, 2 linguri unt Mod de preparare: Se prepara cu carne de vitel, pasare, porc sau cap de piept de vaca. Gutuile ... se innegresc. Dupa ce a fiert carnea, se adauga gutuile, apoi sosul de zahar ars preparat astfel: se rumeneste bine zaharul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com