Cauta in 21.294 retete
Bucata de somon o spalam si o tapetam cu un servet de bucatarie. Intr-un recipient stoarcem zeama de la felia de portocala si de la o feliuta de lamaie. Adaugam uleiul de masline, ierburile aromatice, pudra de chilli si amestecam bine pana obtinem un sosulet. Presaram putina sare pe ambele parti ale pestelui, apoi luam sosul cu citrice ce l-am pregatit mai sus si il masam bine. Infingem cateva bobite de piper, il acoperim si il dam 20 de minute la frigider sa ia din toate aromele. Incingem o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatati merele si dati-le pe razatoarea mare (Pastrati 2 mere necuratate si intregi). Puneti intr-o cratita merele rase, zaharul si zaharul vanilat, la foc mic, iar cand incepe sa lase zeama amestecati cu o lingura de lemn pana mai scade, apoi adaugati scortisoara, nuci zdrobite cu facaletul, stafidele si grisul, amestecand pana se incorporeaza bine si scade zeama de tot. Intindeti pe masa o foaie de placinta, stropiti-o cu ulei (puteti sa ungeti cu o pensula) suprapuneti inca o foaie, apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 100 g zahar, 250 ml cafea preparata, 2-3 linguri cacao, 50 g stafide, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2 linguri crema de hrean (gata preparat, din comert), sare, piper, 8 frunze ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de foetaj (se gaseste gata preparat in comert), 150 g zahar pudra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pi intilesu tuturor: Mod de preparare : Operatiunea "dezbracarea" prazului: Dupa ce ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... in otet, 100 g maioneza gata preparata, zahar pudra, sare. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele se face file , se condimenteaza si se pune la cuptor pentru 30 minute. Dupa primele 15 minute se intoarce pentru a se rumeni si pe partea cealalata. Intre timp se pun legumele la fiert, separat, in ordinea in care acestea fierb mai greu (cartofi circa 15-20 minute), morco(10 minute) brocoli(personal doar il oparesc ..dar se poate fierbe circa 5 minute, dar atentie pentru a se pastra culoarea , acesta se adauga dupa ce apa da in clocot) Se fierb si ciupercile, care apoi se toaca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preincalzim cuptorul la 200°C. Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi punem prazul si cartofii. Calim10 min, punem baconul si mai prajm 5 min. Scoatem si dam deoparte amestecul. Punem macroul afumat in tigaie, adaugam laptele si frunzele de dafin, lasam sa dea in clocot si fierbem la foc mic 3-4 min. Scurgem laptele intr-un vas, desfacem fileurile si le punem deoparte. Topim untul, adaugam faina si amestecam bine timp de 1 min. Treptat incorporam laptele si tinem pe foc 2-3 min. Luam de pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca prafurile intre ele si se impart in 3 parti egale.Pe fundul tavii se pune hartie de copt iar apoi se presara uniform prima parte de prafuri.Merele rase se amesteca cu scortisoara si zaharul vanilat si se impart in doua parti egale.Peste primul strat de prafuri se presara( fara a se apasa ) prima parte din mere dupa care se pune din nou prafuri ,apoi stratul doi de mere si se incheie cu ultimul strat de prafuri.Dupa ce am facut toate acestea se ia untul tare si se rade uniform...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preincalzim cuptorul la 200°C. Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi punem prazul si cartofii. Calim10 min, punem baconul si mai prajm 5 min. Scoatem si dam deoparte amestecul. Punem macroul afumat in tigaie, adaugam laptele si frunzele de dafin, lasam sa dea in clocot si fierbem la foc mic 3-4 min. Scurgem laptele intr-un vas, desfacem fileurile si le punem deoparte. Topim untul, adaugam faina si amestecam bine timp de 1 min. Treptat incorporam laptele si tinem pe foc 2-3 min. Luam de pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet si apoi le-am strecurat.Le-am pun intr-un vas. Separat am fiert ouale ,tari.Dupa ce au fiert le-am curatat. Albusul l-am toacat marunt si l-am pus peste paste iar galbenusurile le-am pasat cu ajutorul unei furculite si apoi le-am amestecat cu smantana, obtinandu astfel un sos.In acest sos am mai incorporat vinul,cateva picaturi zeama de lamaie si am condimentat cu sare si piper dupa gust.Acest sos l-am adaugat peste paste.Deasupra am ras...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este al doilea panetton pe care il fac in viata mea... si este facut fara adrojdie, are ca ferment drojdia mea naturala, facuta doar din apa si faina, in schimb nu are nici lactate. Este un proces destul de lung dar merita, iese un panetton foarte bun si pufos, nu are multe grasimi nu are unt sau margarina, are doar 15 gr manteca de cacao... dar cata manteca de cacao consumama cand mancam ciocolata? Nu mai zic nimic, doar ca pregatind reteta asta, m-am convins ca aproape toate retetele de ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam legumele.Punem apa la fiert cu sare, morcovii,telina,pastarnacul si cartofii taiati.Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele. Separat,am spalat ciupercile ,le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper. Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote. Inainte de a servi ,presaram patrunjel tocat fin si parmezan. Daca doriti,puteti drege supa cu galbenus si smantana. Pur si simplu,delicioasa!...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Batem albusurile de ou pana obtinem o spuma ferma, adaugam treptat zaharul si amestecam bine cu albusurile batute spuma . Punem coaja si sucul de lamaie , urmata de migdalele macinate si ciocolata rasa, amestecam ingredientele pana obtinem o pasta omogena . Pe tava de la cuptor am pus hartie de copt, iar cu ajutorul a 2 lingurite am facut cate o gramajoara , lasand spatiu intre ele. Optional putem pune pe fiecare gramajoara cate o migdala curatata de pielita maronie : ( un secret pentru a ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Azi sunt fericita :) Am primit unul dintre cele mai sincere comentarii si culmea, ghiciti de la cine? De la "ANONIMUL NEMULTUMIT"...da, anonimul care m-a scos din sarite, care mi-a stricat ziua si m-a imbatranit cu un an. Dar uite ca oamenii nu sunt atat de rai, uite ca oameni recunosc atunci cand gresesc si nu doar ca recunosc, ci o fac cu fruntea sus si cu demintate. Iti multumesc, Catalina :) Ca sa vedeti exact despre ce vorbesc, asta mi-a scris Catalina: "Nici nu stiu cum sa incep de fapt...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si zahar . Daca doresti sa prepari acest aluat cu drojdie, inseamna ... de mare. Acest aluat se prepara extrem de usor si repede si este elastic . Se prepara cu drojdie si fara. fara drojdie ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
În prima faza iaurtul se sareaza-pipereaza-boiaza si se amesteca bine cu zeama de lamâie. În acest amestec se aseaza pastravii si se lasa o ora la rece. În paralel, pesmetul se pune peste fulgii de porumb usor farâmitati, iar prin acest amestec se tavalesc pastravii care mai apoi se prajesc în ulei pâna devin crocanti. Preparatul se serveste cu rosii taiate cubulete, usturoi zdrobit, sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro