Cauta in 20.697 retete
Mod de preparare Rosiile se taie cubulete mici. Într-un bol se amesteca cubuletele de rosii cu ulei de masline, usturoiul pisat, busuioc, oregano si un praf de sare. Bagheta se taie pe din doua si se împarte în trei. Pe feliile obtinute se pun rosiile cubulete. Bruschetele obtinute se baga la cuptor pentru 10-15 minute. Pentru iubitorii de peste, peste aceste bruschete se poate adauga si somon afumat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele si se scurg de apa. Dovleceii se taie rondele si se prajesc în baie de ulei. Se scot pe prosop de hârtie ca sa absoarba uleiul în exces. Se asezoneaza feliile de dovlecel prajite cu sare, piper, usturoi pisat si se asaza peste paste. Se presara parmezanul razuit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de la o lamaie 2-3 catei de usturoi dati prin razatoarea fina 2 lingurite ... 2-3 linguri ulei de masline 1 lingurita sare 1 lingurita piper Aceasta reteta este ... la lamaie, uleiul, cimbrul, usturoiul, sara si piperul. Lasati carnea de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... lasate întregi. Presara-le cu sare dupa gust. Încinge putin ulei ... , piseaza bine usturoiul cu putina sare grunjoasa, pâna se formeaza o pasta ... , iar lânga pune câte o lingura de sos de usturoi. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie dovleceii în felii subtiri si presara sare dupa gust. Prajeste-i într-o tigaie din teflon, cu doua linguri de ulei de floarea soarelui. Piseaza usturoiul împreuna cu putina sare grunjoasa, apoi freaca-l cu uleiul si adauga putina apa. Toarna usturoiul peste dovleceii prajiti si lasa-i câteva minute acoperiti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se adauga un praf de sare , se piseaza, se adauga o lingurita ... se servesc cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca ceapa si usturoiul. Amesteca totul, adauga sarea, piperul si zeama de lamâie. Poti adauga pe lânga spanac loboda, papadie sau salata verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie, încalzeste uleiul de masline si caleste usturoiul si ceapa. Adauga supa, cartoful, broccoli si lasa-l la fiert. Da apoi focul mic si mai lasa la foc aproximativ 15 minte, pâna legumele devin moi. Pune amestecul obtinut în blender pâna obtii o supa. Toarna supa iar în tigaie si încalzeste-o. Adauga dupa gust sare, piper si nucsoara.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Spanacul se spala frunza cu frunza, se fierbe si se strecoara. Într-o cratita, se pune spanacul si laptele la fiert. Faina si usturoiul, tocat marunt, se amesteca cu putin lapte pâna ce capata consistenta si se toarna peste spanac. Foarte important este sa amestecam în permanenta, pâna se îngroasa. Se potriveste de sare si piper, iar la sfârsit se adauga zeama de la jumatate de lamâie. Spanacul poate fi consumat ca garnitura pentru o friptura sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o lamaie Mod de ... cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici ... , se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se fierb pastele si se scurg de apa. Se prepara sosul amestecând toate ingredientele (cu exceptia parmezanului) în blender. Se toarna sosul peste paste, se amesteca bine, dupa care se presara deasupra parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... conopida cu o lingura de ulei, sare, piper si nucsoara si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1 buc. morcov, o capatana mica de usturoi, 200 gr. carne de pui fiarta, 5 linguri de maioneza, piper, sare, vegeta, un gogosar murat si ... -un castron, apoi se aduga sarea, piperul si maioneza (atentie la sarare, deoarece si vegeta contine sare). Mod de servire Se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... costita, 2 buc. morcov ras, 4 catei usturoi, o legatura marar, smantana, suc de lamiie, o lingura faina, 4/5 oua, sare, piper Mod de preparare: Costita ... se pune mararul, usturoiul pisat, sarea, piperul, smantana si se acreste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . carne cu os, 100 gr. slanina, 1 buc. morcov mic, 1 buc. patrunjel ... . unt, 100 gr. smantana, 1 galbenus, sare, piper, patrunjel verde, leustean Mod ... . Intr-o tigaie se prajeste putin slaninuta taiata felii subtiri si cind ... in oala. Se potriveste de sare si se mai da un ... opreste putin, se presara cu sare si se stropeste cu otet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Spala spanacul foarte bine si pune-l la fiert aproximativ 15 minute. Mai apoi, ia-l de pe foc, strecoara-l si taie-l mai marunt. În cele 15 minute ai timp sa calesti ceapa, morcovul si orezul. Mai apoi, în doi litri de apa, vei pune alimentele calite si spanacul. Cartofii si rosiile taiate în cubulete se adauga mai târziu în apa clocotinda. Când legumele sunt aproape fierte adauga usturoiul tocat si borsul, care a fiert în prealabil în alt vas. La final garniseste cu frunzele de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
4-5 rosii, 2-3 catei usturoi, sare, piper, ulei sau iaurt-crema Mod de preparare: Se taie rosiile foarte marunt, cubulete, ca sa lase cat mai multa zeama (atentie - trebuie sa fie foarte reci). Se toaca usturoiul si se piseaza ca pentru mujdei, si se pune peste rosii. Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine. Deasupra, se toarna uleiul sau iaurtul-crema si se amesteca. Mod de servire Se serveste, cu piine prajita fierbinte, ca...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg peste, 4-5 cepe, 1 catel de usturoi, sare, piper, 1/2 lamiie, 1 lingura hrean ras, 1 lingurita otet Mod de preparare ... , se adauga bucatile de peste, sare si putin piper. Se completeaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 4-5 buc. rosii, 5-6 catei de usturoi, 1 dl ulei, sare, piper Mod de preparare: Puii curatati si spalati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 vinete (1 kg), 1 galbenus, 150 ml de ulei, o lingurita zeama de lamiie sau otet, 1 catel usturoi, sare Mod de preparare: Din galbenus, zeama de lamiie (otet), si ulei se pregateste maioneza. Se coc vinetele pe jar viu sau pe flacara, se curata si se toaca bine. Cind vinetele tocate s-au racit, se combina cu maioneza, usturoiul pisat si se potriveste de sare. Se pun vinetele pe platou si se decoreaza cu felii de rosii si patrunjel verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com