Cauta in 21.294 retete
... si cevaasortat cu carnea de porc. Varza cu carne, daca e facuta ... intreaga familie. Ingrediente: Piept de porc, ceapa, ulei, varza dulce, suc ... ardei si sare Mod de preparare: Taiem carnea in bucati potrivite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... negresitsa-ti impresionezi musafirii cu preparatele tale. Daca printre ei senumara ... ! Ingrediente pentru 8 portii - 2 muschi de porc; - un sfert de ceasca de ... lingurita de sare. Mod de preparare 1. Aseaza carnea in tava in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adevarat speciala. Pe langa traditionalele preparate pe care le pui pe ... ; sare. Mod de preparare: 1. Prajeste carnea de porc in putin ulei ... serveste. Cantitate: 4 portii. Timp de preparare: mai putin de 30 de ... Vitella) Risotto este unul dintre preparatele cele mai versatile, iar variatiile ... piper, dupa gust. Mod de preparare: 1. Vei avea nevoie de o oala ... . Rulada de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -ai saturat sa mananci mereu preparate din carne ce nu iti ... alternative la vesnica friptura de porc si de pui... Cum ar ... supa din conserva Mod de preparare: 1. Se scot cotorul si semintele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vita in locul celei de porc pentru agati un delicios snitel ... , patrunjelverde, sare, piper. Mod de preparare : Se taie carnea de vitel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu afumatura. Ingrediente: 2 rasoale de porc afumate, 3-4 rosii, 1 ceapa, 1 morcov, 1 pastarnac ... , 2 cesti de orez Mod de preparare : Rasoalele se spala si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toxinele continute de carnea de porc, beneficiem in plus de acei ... , sare si verdeata. Mod de preparare: se fierbe salaul cu morcovul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ?". Ingrediente:1 kg de muschi de porc, 2-3 linguri de faina, usturoi, ardei ... , bulion, 3-4 castraveti proaspeti. Mod de preparare:Intr-o cratita rumenim in unt felii subtiri de muschi de porc. In grasimea ramasa calim faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... carne de vita si de porc. Ingrediente : 2 vinete mici si 1 vanata ... , 0,200 litri untdelemn. Mod de preparare : Vinetele se curata de coaja ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fin; sare; piper. Mod de preparare: 1. Ficateii de pui, felia de ... . Sugestie: Aceste galuste se pot prepara si din ficat de vitel sau porc, trecute de doua ori prin ... de tocat carne. Timp de preparare: 30 de minute. Se obtin ... de bucati. Preluare din cartea "Preparate din carne de pui" - Elisabeta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa intr-un singur strat. 6. Preparati fara capac in modul PRAJIRE, timpul de preparare: 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul ... muschiul, prunele si caisele uscate. 8. Preparati cu capacul inchis in modul ... posibilitatea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ... ora separat pentru a obtine un preparat cât mai usor. Între timp se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fleica de porc se da prin masina de tocat, dupa care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Morcovii se taie felii, cepele se taie în sferturi, ciupercile întregi, iar cateii de usturoi în jumatati si se asaza pe fundul unei tavi potrivite ca adâncime. Carnea se condimenteaza cu sare si piper si alte condimente care va plac si se asaza pe patul de legume. Se adauga apa si vinul în tava apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se înteapa folia în câteva locuri cu o scobitoare, pentru a permite aburului sa iasa si se introduce la cuptor la 170 de grade Celsius timp de 90 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Într-o tigaie antiaderenta încinsa si cu mâner din inox se asaza medalioanele de muschiulet. Se lasa 2 minute pe o parte pâna se dezlipesc singure, dupa care se întorc pe partea cealalta. Dupa doua minute lasate si pe partea cealalta se introduce tigaie la cuptor ca sa se patrunda mai bine carnea. Ciupercile se pun într-o tigaie antiaderenta foarte bine încinsa cu o bucatica de unt si putin ulei de masline, se sareaza si se lasa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mult pe gratar? Ceafa de porc, mititeii si carnatii, clar! Eu ... (nu prea sunt fan porc) dar barbatii din familie o iubesc si ... ca e foarte usor sa va preparati singuri amestecul. Ingrediente: - 5 felii ceafa de porc - o legatura de patrunjel - 3 linguri tandoori ... si frecam bine ceapa de porc cu ele. O asezam intr-o punga ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Încinge cuptorul la 80 de grade Celsius. Pune în cuptor, la încalzit, un vas pentru servit, de marime medie. Încinge o tigaie mare la foc mediu. Unge cotletele cu ulei pe fiecare parte si pune-le în tigaie. Lasa-le timp de 5-6 minute, întorcându-le din când în când, sau pâna când sunt facute. Transfera-le în tava încalzita si tine-le la cald în cuptorul preîncalzit. Într-un bol mic, amesteca zaharul brun, sarea, piperul, scortisoara, nucsoara macinata. Adauga untul în...
Reţetă de pe retete.eva.ro