Cauta in 21.294 retete
Se mixeaza ouale cu zaharul.Se adauga pe rand celalate ingredienete iar la sfarsit visinele,fara samburi si date prin faina,sa nu se lase la fundul tavii.Se da tva la cuptor pentru 40 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura cu dulceata si cafea este foarte gustoasa si poate fi o prajitura de post pentru cei care tin postul pentru ca nu contine oua sau alte grasimi animale. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iaurtul se va pune intr-un vas,adugam pe rand zaharul,uleiul,ouale, faina si praful de copt amestecand bine cu un tel. Vom pune compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si vom da la cuptor 45-50 min la foc mediu.Dupa ce s-a copt scoatem hartia si glazuram cu ciocolata topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se amesteca cu scortisoara si zaharul vanilat. Intr-un vas se amesteca faina, grisul si zaharul, dupa care amestecul se imparte in ... mere peste care se se presara zahar si nuca tocata marunt. Prajitura se coace la cuptor aproximativ 45 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face un blat din oua,cacao si faina.Se da la cuptor 40 min.Margarina se freaca cu zaharul,se adauga nesul dizolvat in putina apa.Se adauga si galbenusul si se omogenizeaza.Se face siropul din lapte si zahar.Se insiropeaza blatul,apoi se intinde crema.Se decoreaza cu cacao.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , zeama de la o lamaie, 5 linguri zahar, un varf de sare si ... -am amestecat cu scortisoara si zaharul, apoi le-am lasat sa ... faina pentru a nu se prinde prajitura. Am intins prima foaie si ... testul cu scobitoarea. Am scos prajitura din cuptor si-am lasat ... se raceasca dupa care am presarat putin zahar pudra peste ea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga uleiul, apoi laptele si ... (o fiola) si un pliculet de zahar vanilat. Se unge o tava cu ... de minute. Cand e gata, se presara deasupra prajiturii, un pliculet de zahar vanilat si scortisoara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ncepe prin a freca untul cu zaharul si esenta de vanilie pâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe rând câte o lingura de zahar pâna când obtii o consistenta pufoasa ... si se introduce la cuptor. Prajitura se lasa la cuptor timp ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat albusele bine pana sta teapan pe tel, se adauga apoi zaharul si se mai bate putin. Se adauga pe rand cate un galbenus, apoi faina, iar la urma praful de copt. Aluatul se toarna in tava unsa cu margarina sau unt si se tapeteaza cu faina. Cand aluatul prinde putina crusta, se adauga peste aluat visinele si se da la cuptor pana se coace prajitura. pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g faina, 125 g margarina, 1 lingura de zahar, 1 varf cutit sare, 5 g drojdie, 100 ... de 175 g mac macinat, 125 g zahar, 15 g miere 10 g stafide, 10 ... ml apa, coaja de lamaie, zahar cu vanilie. Punem la fiert apa, mierea si zaharul. Cand au dat in clocot, le luam ... de 150 g nuca macinata, 125 g zahar, 30 g pesmet (alb) dulce 13 ... de lamaie, coaja de portocale, zahar cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... castroane. O parte se combina cu zaharul vanilat, iar cealalta parte se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si eu o reteta delicioasa de prajitura cu morcovi, nu am incercat ... sezon. Ingrediente: - 110 grame de zahar - 3 1/2 cani de morcovi (masurati in ... . Mixam apoi uleiul si zaharul pana cand zaharul incepe sa se ... la fel de bine si zahar pudra, care se incorporeaza mai ... (125 gr) - 200 gr de zahar pudra - o esenta de vanilie - 2 linguri ... o crema groasa, cu care ornam...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Zaharul se topeste într-o cratita cu pereti grosi si apoi se toarna într-o forma cu pereti detasabili, îmbracând-o. Merele se curata de coaja si de cotoare si se taie sferturi, asezându-se în tava peste zaharul topit. Ouale se mixeaza, se adauga mierea, faina si untul topit. Se amesteca bine si se toarna compozitia peste mere. Prajitura se da la cuptor pentru 45-50 de minute. Prajitura cu mere se serveste calduta sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata merele si se taie bucati potrivite. Se unge o tava cu unt (eu am folosit o forma rotunda cu pereti detasabili), se tapeteaza tava cu pesmet si se aseaza merele in tava. Pentru aluat: Se bat ouale cu zaharul sau se mixeaza pana se fac spuma si apoi se adauga faina si praful de copt, amestecandu-se bine. Se toarna aceasta compozitie in tava peste mere si se da la cuptor pentru circa 20 de minute. Inainte de a servi prajitura se lasa sa se raceasca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga prin amestecare 200 g de zahar. Acum se unesc cele doua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rasa cu faina, 100 g de zahar in ploaie si 100 g de ... nuci cu 50-75 g de zahar. Se iau de pe foc ... 9 galbenusuri cu 150 g de zahar, 3 plicuri de zahar vanilat si se ... pana ce se incorporeaza tot zaharul. Apoi se pune recipientul la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteci zaharul cu cele doua oua, adaugi uleiul putin cate putin, pui laptele si faina (cernuta si amestecata cu praful de copt). Pui si zaharul vanilat, coaja de lamaie, un praf de sare, un strop de esenta de rom. Iti iese o coca pe care o torni in tava de la aragaz unsa si tapetata cu faina. Deasupra vei pune fructele curtate de samburi, scurse si trecute prin faina. Dai tava la copt, la foc potrivit. Se pudreaza cu zahar!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mere dulci si aromate,este prajitura clasica facuta in casa de ... noua. Oare cui nu-i place o prajitura ca asta? Merele curatate de ... razatoare se calesc impreuna cu zaharul si apoi se adauga scortisoara ... freaca bine cu untul si zaharul. Se adauga laptele si apoi ... min la foc mediu.Cand s-a racit se pudreaza cu zahar pudra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat albusurile spuma si zaharul si se omogenizeaza cu galbenusurile, uleiul, faina, mirodeniile si sarea. Compozitia se toarna în tava, iar caisele se taie în bucati medii, se dau prin faina si zahar si se asaza peste aluatul din tava. Se pune la cuptor si se tine timp de 15 minute la foc mare, dupa care se lasa înca 20 de minute la foc mic. Se taie, se pudreaza si se asaza pe platou!
Reţetă de pe retete.eva.ro