Cauta in 21.294 retete
Se amesteca în blender toate ingredientele pâna obtii un o consistenta cremoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune intr-un vas inalt faina si se amesteca cu untura,si nu uitam de sare. Apoi adaugam galbenusul si smantana si le amestecam.Inmuiem drojdia in putina apa calda si o punem peste ingredientele din vas.Framantam bine si lasam sa dospeasca. Dupa ce a dospit aluatul luam cc 3-4 linguri de aluat si intindem bine cu sucitoarea. il taiem cu cutitul patratele ,punem gemul si il rulam.Dam la copt cc 20 min,iar dupa ce se racesc le putem pudra cu zahar! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in care dorinti sa faceti prajitura (eu am ales o forma de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Biscuitii se farâmiteaza, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort. Pentru a prepara crema alba se freaca mascarpone ciocolata alba topita si gemul de afine. Se toarna crema peste blat si se lasa la frigider pentru a se întari. Se poate orna cu afine proaspete sau cu gem de afine amestecat cu seminte de chia pentru a obtine o glazura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iaurtul se va pune intr-un vas,adugam pe rand zaharul,uleiul,ouale, faina si praful de copt amestecand bine cu un tel. Vom pune compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si vom da la cuptor 45-50 min la foc mediu.Dupa ce s-a copt scoatem hartia si glazuram cu ciocolata topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... orezul fierbe, se amesteca laolalta caisele, zaharul si smântâna ... se încorporeaza în el amestecul de caise. Se pune în patru pahare sau ... doua linguri de compot de caise peste fiecare portie si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta toate ingredientele, se imparte aluatul in 3 parti si se coc 3 foi pe fundul tavii, tapetata in prealabil cu faina. Din 2 cani de zahar si 2 cani apa se face un sirop mai gros cu care se insiropeaza cele 3 foi. Se face o crema din gem amestecat cu nuci macinate si se umplu foile. Optional se poate adauga glazura de cacao deasupra ultimei foi. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 150 g frisca Mod de preparare: Caisele spalate si scurse bine de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Adauga oul amestecand energic, incorporeaza faina cernuta cu un praf de sare. Framanta pana obtii un aluat bine legat. Lasa-l la rece 30 de minute. Separat, topeste untul si zaharul. Adauga caisele taiate in sferturi si lasa-le pe foc pana se inmoaie. Intinde aluatul intr-o forma neunsa. Rastoarna caisele racorite putin. Lasa la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg caise tari, 200 g zahar, 3 pahare apa, 1 lingurita zeama de lamiie Mod de preparare: Se pune la fiert apa cu zaharul. In acest timp, se curata caisele de pielita si se lasa sa stea in apa rece. Cind zaharul s-a topit, se pune zeama de lamiie si caisele scoase din apa rece. Se lasa sa fiarba la foc mic citeva clocote, luind spuma in timpul fiertului. Mod de servire Se serveste rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Amesteci zaharul cu cele doua oua, adaugi uleiul putin cate putin, pui laptele si faina (cernuta si amestecata cu praful de copt). Pui si zaharul vanilat, coaja de lamaie, un praf de sare, un strop de esenta de rom. Iti iese o coca pe care o torni in tava de la aragaz unsa si tapetata cu faina. Deasupra vei pune fructele curtate de samburi, scurse si trecute prin faina. Dai tava la copt, la foc potrivit. Se pudreaza cu zahar!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 lingura miere, 1 cutie mica de iaurt, 200 ml lapte, 100 g gem de capsuni, 1 lingurita de zahar vanilat Mod de preparare: Gemul, iaurtul, laptele rece se bat in mixer, adaugind, in timpul mixarii, mierea si zaharul vanilat. Mod de servire Se serveste in castronase sau pahare cu capsuni.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... prajitura aromata si cu gustul special al caiselor Ingrediente: pentru blat - 250 de ... ; pentru umplutura - un kilogram de caise, trei linguri de zahar, 50 ... . 4. Spala si scoate samburii din caise. Aranjeaza pe toata suprafata tartei caise, dupa cum iti place. Presara pe deasupa samburii de caisa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vaci, 200 g faina, 2 oua, 12 caise, 12 bucati de zahar, 70g ... stea 20 min. Se spala caisele, se sterg si se cresteaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 1/2 kg caise coapte, 6 linguri apa rece, 1 vanilie Mod de preparare: Se bat albusurile spuma de la cele 6 oua adaugind apa; separat se adauga galbenusurile cu zaharul. Se amesteca cele doua compoziti (albusurile spuma si galbenusurile cu zahar) incorporindu-se treptat faina si zaharul vaniliat. Se toarna intr-o tava unsa si presarata cu faina. Deasupra se pune caisele si se coace la foc potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se face o maia din faina, drojdie, sare, zahar, zahar vanilat si oua. Se framanta bine, iar la final se adauga putin ulei si se mai framanta inca 5 minute. Se lasa deoparte, iar cand coca si-a dublat volumul se fac turtitele. Se ia cate o bucata de aluat, se subtiaza cu sucitorul, se unge cu dulceata, apoi se unesc capetele, se preseaza bine pentru a nu se desface si se prajesc in ulei incins.Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se scot pe un platou si se pudreaza cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 zahar, 300 g caise decojite si strivite, zeama de la 2 lamii, 60 ml apa Mod de preparare: Se face un sirop gros din zahar si apa. Cind s-a racit, se adauga fructele si zeama de lamiie. Se fierbe pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, apoi se pune la congelator.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cat o nuca; zahar pentru pudra prajitura Mod de preparare: Borsul caldut ... tavii in care se coace prajitura. Merele se curata de coaja ... . In cca. 30-35 minute, prajitura este coapta. Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600g carne, 1/2 kg caise uscate, 3 linguri zahar, 1/2 lingura faina, 2 linguri unt ... mai multe clocote se adauga caisele spalate si tinute putin in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 litru lapte, 1 pahar frisca, 1/4 kg caise Mod de preparare: Se freaca ... este aproape gata se adauga caisele coapte, curatate si strivite bine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com