Cauta in 21.055 retete
... de la bunica: Tochitura din organe de porc si muschiulet de porc pe pat de mamaliguta Ficatul si inima se spala bine ... . La fel si muschiuletul de porc. Se caleste ceapa. Se adauga apoi carnea si organele de porc taiate bucati potrivite. Se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fac la gratar - mediu - maruntaiele.Se servesc cu cartofi prajiti dati cu cascaval ras.Un vin negru demisec sa nu lipseasca.Sampania merge si mai bine.Zarea brut este ok
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 500g carne de porc taiata cuburi 4 morcovi mici intregi 200 ... face minuni cu carnea de porc: devine frageda, usoara si poti ... despre traditionala carne grea de porc (desi ramane la fel de ... pus la rumenit carnea de porc impreuna cu morcovii, ceapa si ... l-am turnat peste carnea de porc si l-am lasat sa fiarba ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... potrivita pentru a da cotletelor de porc o aroma fosrte speciala. Sper ca ... : - 500 gr de cotlet de porc fara os (6 felii) - dulceata de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... : 50 gr ulei carne de porc taiata cubulete 200 gr supa ... Caliti ceapa cu carnea de porc. Cand se rumenesc adaugati boiaua ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... mult pe gratar? Ceafa de porc, mititeii si carnatii, clar! Eu ... (nu prea sunt fan porc) dar barbatii din familie o iubesc si ... amestecul. Ingrediente: - 5 felii ceafa de porc - o legatura de patrunjel - 3 linguri tandoori ... si frecam bine ceapa de porc cu ele. O asezam intr-o punga ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci de apa ,apoi o tai fidelute si o calesti in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt.Cand varza este bine patrunsa,adaugi foiile de dafin,cimbrisorul ,mararul uscat ,piperul boabe ,dupa gust,pasta de rosii si o introduci in cuptorsa scada si sa se rumeneasca. Separat am pregatit carnea taiata bugati potrivite codimentata cu sare ,piper si cimbru cand este gata o adaugam peste varza in cuptor . Se serveste cu mamaliguta calda si un ardei iute...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc si se pune la fiert,dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparare: Se taie felii ficatul porcului si se pune in apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper, 1/2 kg cartofi Mod de preparare: Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime ... cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buturele de porc marisoare(peste un kg. fiecare), un pachet de ... , dafin, 300 gr. pulpa de porc sau de vitel. Mod de ... de carne slaba pulpa de porc sau o felie subtire de cotlet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : Se ia un but de porc sau jumatate de but, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se portioneaza carnea pentru a fi tocata prin masina de tocat carne, se spala si se toaca prin masina.Se curata 2 capatani de usturoi, se zdrobeste pana obtinem o pasta si se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in palma, sarea, boiaua, amestecam, gustam si mai completam cu ce lipseste. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia, pregatim masina de tocat la care atasam dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Morcovii se taie felii, cepele se taie în sferturi, ciupercile întregi, iar cateii de usturoi în jumatati si se asaza pe fundul unei tavi potrivite ca adâncime. Carnea se condimenteaza cu sare si piper si alte condimente care va plac si se asaza pe patul de legume. Se adauga apa si vinul în tava apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se înteapa folia în câteva locuri cu o scobitoare, pentru a permite aburului sa iasa si se introduce la cuptor la 170 de grade Celsius timp de 90 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se pregateste carnea de porc asezonand-o cu sare,piper,condimentele ,cimbrul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. muschi de porc, 400 gr. susan, sare, piper, cascaval ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 300 kg. carne de porc, 100 ml. ulei, 100 g. faina, 800 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de porc, 1 kg. bame conservate in bulion, 2 cepe, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... snitele de porc, sare, piper, 2 linguri sos pesto, 8 felii sunca fiarta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com