Cauta in 21.294 retete
Dovleceii se curata de coaja si se taie felii. Oul se bate ca pt omleta se adauga faina si condimentele. Feliile de dovlecel se tavalesc prin amestecul de ou si se prajesc in ulei. Usturoiul se curata, se piseaza si se ameste cu iaurtul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie pieptul de pui in felii subtiri,se presare sare si piper pe deasupra. 4 oua se bat intr-un castron cu putina sare si piper,se adauga treptat faina,apa minerala si se amesteca pana se obtine o consistenta cremoasa,fara cocoloase. Intr-o tigaie se pune ulei, se lasa sa se incinga,apoi fiecare felie de piept de pui se scufunda in compozitie si se pune in uleiul incins. Separat se curata usturoiu, se toaca marunt si se freaca cu putina sare si putin ulei,apoi se adauga smantana. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... arda. Se asaza carnea in ceaun sau intr-o cratita care poate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pestii in sare, faceti un mujdei. Curatati si tocati usturoiul impreuna ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
De conopida "popcorn" am aflat pentru prima oara acum cativa ani ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
600-700 gr. ciuperci, 4 catei de usturoi, 3 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamiie, sare, piper, patrunjel verde tocat Mod de preparare: Ciupercile curatate si spalate se fierb in apa cu putina sare si putina zeama de lamiie. Dupa 15 minute se scurg, se taie felii si se pun intr-o salatiera. Deasupra se toarna sosul preparat din mujdei, piper, sare si zeama de lamiie, se amesteca si se presara cu patrunjel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , de lut. Incercati-l si la ceaun, rezultatele vor fi spectaculoase. [note ... intr-o cratita adanca (ideal un ceaun). Adaugati si rumeniti bine carnea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... va dezvalui o splendida reteta de mujdei, pe care tatal meu o rafineaza ... acest preparat. Inca ceva, acest mujdei se poate servi la orice ... cu carne. Eu manacn acest mujdei direct pe paine. Yami! Ingrediente ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
Se face in ceaun. Se pune uleiul, ceapa taiata cubulete sa ... patrunjel. Se servesc calzi, cu mujdei de usturoi - 1/2 kg cartofi noi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Reteta trimisa de Letitia Timp preparare: 15 minute Ingrediente: faina, sare, oua, apa, usturoi Mod de preparare: Intr-o farfurie se pune faina se adauga cam 100 ml. apa se amestca si se adauga sarea dupa gust. Intr-o tigaie se pune ulei sau untura si se lasa sa se incinga se pune in tigaie un pumn de aluat si se lasa sa se prajeasca. Mujdeiul se prepara: 1 sau 2 catei de usturoi se preseaza se pun intr-un pahar mic se adauga apa si se amesteca. Se mai adauga sare dupa gust. Mod servire: Se...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
1/2 kg. cartofi, o capatina de usturoi, o ceasca de ulei, o ceasca apa minerala, sare, piper Mod de preparare: Cartofii se spala, se fierb in coaja, apoi se curata. Usturoiul se curata, se piseaza, se freaca cu ulei si apa minerala. Cartofii se amesteca cu mujdeiul de usturoi si se incalzesc. Mod de servire Se servesc fierbinti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: pulpe de pui condiment special friptura pui faina de malai cativa catei de usturoi cimbru ulei de masline Aceasta reteta este una traditionala si nu cred ca trebuie sa ma pierd prea mult in detalii tehnice. As spune mai degraba ca reprezinta una dintre "placerile vinovate" ale bucatariei romanesti. Pulpele de pui spalate si condimentate se pun la cuptor, iar cat timp ele se rumenesc, noi pregatim mamaliguta - dupa cum o prefera fiecare. Curatam cativa catei maricei de usturoi si...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Continuam serialul "Mujdeiul" cu episodul 2: Fratele cel bun :D Ingrediente: - 3-4 catei de usturoi - 2-3 linguri de smantana - sare dupa gust - marar proaspat Mod de preparare: Sunt doua moduri : - unu: faceti mujdeiul clasic si apoi il amestecati cu smantana si marar SAU - pisati usturoiul si amestecati intr-un castron: usturoiul, smantana, mararul tocat si sare dupa gust. Varianta asta imi place mai mult, pentru ca nu folosesc niciun strop de ulei si astfel nici mujdeiul nu-i gretos....
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Carasul proaspat se curata de solzi,indepartam capul si scoatem intestinele.Se spala bine in apa rece.Presaram condimentele si-l lasam 15 min sa se patrunda bine aroma lor. In timp ce pestele l-am lasat cu condimentele,punem la foc apa pentru mamaliga impreuna cu 1/2 lingurita de sare.cand apa clocoteste se adauga malaiul si se mesteca vartos ca sa nu se faca cocoloase si sa nu se prinda de fundul ceuneluleui.Rasturnam mamaliguta apoi pe un platou, Pestele se da ptin malai si se pune la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ciupercile curatate si spalate se fierb in apa cu putina sare si putina zeama de lamiie. Dupa 15 minute se scurg, se taie felii si se pun intr-o salatiera. Deasupra se toarna sosul preparat din mujdei, piper, sare si zeama de lamiie, se amesteca si se presara cu patrunjel. - 600-700 g ciuperci, 4 catei de usturoi, 3 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamiie, sare, piper, patrunjel verde tocat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Puii dezghetate se taie in doua si se usuca bine. Facem o mamaliga mai moale putin sarata in care adaugam niste ulei sau unt pt cremozitate si gust. Pisam usturoiul si-l blenduit cu sare, piper si ulei de masline, mie imi place pasta dar se poate lungi cu apa. Prajim jumatatile de pui intr-o baie de ulei incinsa pt vreo 20 de minute ca sa nu se usuce carnea. Grozavi, mananci pana plesneste.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se strivesc cateii de usturoi si se freaca bine cu putina sare si patrunjelul taiat marunt. Se amesteca cu smantana. Se serveste ca sos la peste prajit cu malai. - 3 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel, 6 linguri smantana, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata usturoiul, se sareaza si se paseaza bine. Se freaca intr-un castron circa 15 minute, adaugand treptat ulei, pana se formeaza o crema de consistenta unei maioneze. Se adauga zeama de la 2-3 rosii, putin bulion de peste aromat sau zeama in care a fiert pestele, cimbru, piper si boia dulce. Se serveste cu peste rasol (cod, stavrid, macrou, cambula, calcan, salau, crap, lin, somn). - Usturoi, ulei, zeama de la 2-3 rosii, bulion de peste aromat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Usturoiul se piseaza in piulita de lemn cu sarea pana ce se obtine o pasta. Pasta se pune intr-un vas inox (email), adaugand putina supa rece si amestecand compozitia pana la omogenizare. - Pentru 1 kg: 500 g usturoi, 50 g sare, 1 l supa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune usturoiul curatat si pisat intr-un vas, se adauga sarea mare se bucatarie si se freaca foarte energic. Se toarna treptat ulei amestecandu-se intr-un singur sens, pana la formarea unei paste omogene, iar la final se adauga si galbenusul de ou. Se orneaza cu cateva frunze de patrunjel. Se mai poate adauga si putin iaurt inainte de introducerea galbenusului de ou, pentru a diminua din efectele neplacute ale usturoiului resimtite de cei ce au diverse afectiuni gastrice. - Usturoi, ulei de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro