Cauta in 20.697 retete
... si piper. 3. Toarna cu un polonic portiile in farfurii si adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foc moale. Scurge-i. 2. Ia un polonic din laptele scurs si pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 carne de vitel sau de porc, fara oase, 150 g unt, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, 1 cescuta de vin alb, 1/2 kg cartofi, gogosari Mod de preparare: Se bat bine snitelele, se da sare si piper si se prajesc in unt cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Se scot apoi si se tin la cald. Se stinge sosul cu vin si se toarna peste snitele. Mod de servire Se servesc cu cartofi fierti si cu gogosari
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg salau, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2-3 boabe ienibahar, 3-4 cartofi, 2 oua, 1 lingura smantana, unt, 1 lingurita faina, patrunjel tocat, sare, zeama de lamiie, sfecla rosie Mod de preparare: Se curata, se spala si se fierbe pestele cu morcovul, ceapa, patrunjelul si ienibaharul. Cind este fiert se lasa sa se raceasca putin in zeama, apoi se scoate si se curata de oase cu atentie pentru a nu-i strica forma. Se asaza pe o farfurie lunga, la abur si se stropeste cu zeama de lamiie. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... orez devin transparente. 2. Adauga un polonic cu zeama de supa clocotita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu smantana si cu un polonic de sos, se rastoarna peste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ciupercile. Se toarna deasupra un polonic de zeama de carne. Se ... se incorporeaza bulionul, adaugind inca 1-2 polonice de zeama de carne daca ... unt, peste care se toarna 2-3 polonice de zeama. Se pune pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si laptele. Se adauga un polonic de apa clocotita si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cind in cind cite un polonic de zeama fierbinte, amestecand mereu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fluida (care curge usor din polonic). Se adauga unul, maxim doua ... (chiar trei) si se pun 2 polonice din compozitia obtinuta, incercand sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se cojesc polonezii (sau crenvustii), se taie in doua (pe lung ... si ceapa. Apoi se adauga polonezii si se calesc putin. Se ... cate-o lingura de smantana. - 400 g polonezi sau crenvusti mai grosi, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sacrifice calitatea in favoarea cantitatii, polonezii sunt foarte mandri de traditia ... incheie cu o varietate de deserturi, polonezii exceland atat in prepararea cat ... stropita bine cu alcool. Specialitatile poloneze Bucataria poloneza este grupata pe ... supa (zupa) foarte iubita in Polonia este zurek, o supa fierbinte, groasa ... stafide sau gemuri. Kielbasa, carnatii polonezi, sunt diferiti...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Un covrig ... cam polonez Mi-a spus alaltaieri, citez: ,,..." Haha, evident, glumesc. Covrigii fac cu ochiul, nu vorbesc. INGREDIENTE pentru aluat 300 g faina 150 ml lapte 10 g drojdie uscata 50 g unt la temp camerei 80 g zahar 2 pliculet zahar vanilat 1 ou 1 praf de sare pentru uns aluatul 100 [&] Post-ul COVRIGI POLONEZI CU UNT SI MIERE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Aceasta ciorbita uimeste mai ales prin culoare, data de o sfecla rosie. Incepeti prin a fierbe aproximativ 1 kg de carne de pui , sarati si spumati. Adaugati apoi 300 gr. de sfecla rosie , 300 gr. de varza alba, 500 gr. cartofi, 100 gr. morcovi, 300 gr. conopida si o ceapa. Dupa ce au fiert legumele, adaugati si borsul si eventual (daca doriti) si pasta de tomate. Eu una nu am pus pentru ca mi-a fost mila sa stric culoarea frumoasa data de sfecla rosie. E o ciorba acrisoara, ideala pentru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
500 gr. salau, zarzavaturi, cartofi, sos de oua cu unt Mod de preparare: Salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu zarzavatul, ca la pestele inabusit. Dupa aceea se prepara un sos de oua si unt. Bucatile de peste fiert se pun pe un platou, se garnisesc cu cartofi fierti. Mod de servire Se toarna deasupra sosul sau se serveste separat in sosiera
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu zarzavatul, ca la pestele inabusit. Dupa aceea se prepara un sos de oua si unt. Bucatile de peste fiert se pun pe un platou, se garnisesc cu cartofi fierti. Se toarna deasupra sosul sau se serveste separat in sosiera. - 500 g salau, zarzavaturi, cartofi, sos de oua cu unt. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata, se spala si se fierbe pestele cu morcovul, ceapa, patrunjelul si ienibaharul. Cind este fiert se lasa sa se raceasca putin in zeama, apoi se scoate si se curata de oase cu atentie pentru a nu-i strica forma. Se asaza pe o farfurie lunga, la abur si se stropeste cu zeama de lamiie. Se scoate zarzavatul din zeama in care a fiert pestele si in ea se pun la fiert cartofii. Dupa ce au fiert se taie in cuburi. Se prajeste intr-o cratita untul cu faina si se stinge cu o ceasca de zeama de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , delikat, 300 g salam (parizer, cabanos, polonezi, kaizer, etc), 100 g cascaval, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de la git, 3 linguri unt, 1 polonic de smantana, 2 cepe, sare dupa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 5 rosii mari 3 ardei capia rosii 3 polonice supa de pui 1 lgt curry ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com