Cauta in 17.642 retete
Dupa ce se curata si se spala bine, telina se taie în felii de circa 5 mm grosime, se opareste în apa, se sareaza si pipereaza. Dupa ce s-au înmuiat, feliile de telina se trec prin faina, prin oua si fulgii de ovaz si se prajesc în ulei. În paralel, iaurtul se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, peste care se pun mararul, sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata legumele si se spala. Se taie ceapa, ardeiul si verdeata marunt. Se taie cartofii cubulete. Se inabuse ceapa si ardeiul in putin ulei si putina apa. Se aduga rosiile din cutie si lingura de bulion. Se adauga cartofii si se acopera cu apa. Se pune sare, piper si frunza de dafin. Se lasa la pe aragaz pana se fierb cartofii. Se i-a dupa foc si se adauga verdeata. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Orice fel de brinza slaba si nefermentata poate fi folosita dupa ce este data prin razatoare sau este farimitata cit mai marunt ca o pasta, careia i se incorporeaza o lingurita de margarina. Se adauga chimenul sau putina telina proaspat rasa. Se mai pot adauga boia si ceapa, dupa gust. - 250 g brinza, o lingurita zeama ceapa, boia, telina sau chimen, o lingurita margarina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune cuscusul si condimentele într-un bol de sticla, se toarna apa fierbinte, se amesteca si se acopera 5 minute. Dupa ce a absorbit integral apa se pune uleiul de masline, patrunjelul si usturoiul, amestecându-se bine. Se caleste ceapa în ulei si putina apa, dupa care se adauga pasta de ardei, condimentele, ciupercile, apa cât sa le acopere si se lasa la fiert 10 minute. Se asaza în farfurie cuscusul si câteva linguri de sus de ciuperci peste el.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rumenit frumos pe ambele parti . Ceapa verde si mararul se toaca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca marunt ceapa, pe care o calesti în ulei încins laolalta cu morcovul taiat rondele. Adauga mazarea, toarna apa pâna acoperi amestecul de legume si lasa oala la fiert timp de 10 minute. Când morcovii sunt fierti, taie marunt rosiile decojite si adauga-le. Pune sare si piper dupa gust si lasa oala la fiert înca 10 minute. Când mâncarea este fiarta, presara marar verde, tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... timp se marunteste mararul si ceapa, se adauga putina sare si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ultima varianta pune într-o tigaie ceapa, ardeiul, porumbul si lasa-le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dulce si smantana) 2 oua fierte ceapa verde piper Amestecati bine branza ... transfoma intr-o pasta omogena. Taiati ceapa marunt si ouale in cuburi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . În continuare trebuie preparata salata, astfel. Telina rasa sau taiata bastonase subtiri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se scurge tofu, se farâmiteaza si se pune într-o tigaie cu 1 lingurita de ulei. Se presara peste ea praf de curry pentru a-i da o savoare si se lasa putin la calit (5 minute), amestecând-o des cu o lingura de lemn. Se adauga apoi putina ceapa si ardei, ambele tocate marunt si se mai lasa la calit înca 5 minute pâna se îmbina aromele. Optional poti sa adaugi câteva felii de ciuperci si verdeata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a cali ceapa, adaugând sare si piper dupa gust. Dupa ce aceasta este gata, punem spanacul tocat marunt si adaugam 100 ml apa. Lasam la scazut pâna obtinem o compozitie legata si o lasam la racit. Între timp batem bine cele 2 oua împreuna cu smântâna si încorporam rezultatul în spanacul rece. Se toarna umplutura între cele doua foi de placinta si se baga la cuptor pâna se rumeneste. Este de preferat sa se consume rece! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... min.Intre timp se curata ceapa,se taie rondele,baconul daca ... mult,peste el se adauga ceapa taiata rondele si sarea ,aceasta nu lasa sa se arda ceapa.Se caleste pana se inmoaie ceapa,se adauga si piper dupa gust si se ia jos ... .Apoi se pune umplutura de ceapa cu bacon si se da ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , apoi desfa pachetul si presara ceapa verde si coriandrul. Serveste cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 oua, 1 ceapa, 3 linguri smantana, 2 linguri ulei, putin mustar, sare, piper, patrunjel verde taiat marunt Mod de preparare: Se amesteca smantana cu uleiul, mustarul, sarea si piperul. Se adauga apoi ceapa taiata marunt si ouale fierte tari, taiate rondele. Se amesteca usor totul si se presara cu patrunjel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com