Cauta in 20.697 retete
... , unul dintre acestea fiind salata asortata de varza acra, extrem de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , propunandu-va o retata internationala, delegume asortate gratinate. Ingrediente : 300 g. morcovi; 600 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Omleta asortata Oua de tara 1 ceapa 1 ardei capia Cateva fire de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... Frigarui asortate 500 gr piept de pui 2-3 ardei grasi verzi 2-3 ardei ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... un mini-bufet, cu aperitive asortate pe care l-am servit de ... "mucegaita", se cerea un platou asortat, care da foarte bine asezat ... mai "light", am facut o salata asortata, din salata Romaine, ridichi, rosii ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... iesit o nebunie Gem asortat 2 kg si 1/2 fructe (600 gr caise, 400 ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Pentru astazi, iti propunem o salata sanatoasa si usor de preparat, din legume extrem de apreciate pentru vitaminele pe care le contin. Pentru o combinatie cromatica de efect, recomandam sa folosesti pentru aceasta reteta ardei rosu, verde si galben. Ceapa si ridichea vor da o aroma speciala acestei salate. Sosul aromatizat cu plante - busuioc de padure, maghiran, rozmarin, salvie - va contribui si el la savoarea sa. O reteta "ca la mama acasa"! Ingrediente si cantitati: 1 ardei rosu taiat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta de post gustoasa si sanatoasa, cu cat folositi mai multe feluri de ciuperci cu atat iese mai buna Ciuperci de mai multe feluri, eu am folosit 1 kg de ghebe si 1/2 champignon 1 ceapa rosie, 1 ceapa alba cativa catei de usturoi 1 legatura patrunjel 1 legatura marar 1 lgt boia dulce 1 lgt curry condimente sare Ciupercile champignon spalate le-am taiat felii iar la celelalte am lasat palariile intregi si am tocat marunt cozile. Nu se curata pielita ciupercilor, nu este necesar daca se...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Varianta I facuta : eu am pus 1 l otet la 3 l de apa si au iesit cam acrisoare, puteti folosi mai putin otet sau otet de mere sa mai taie din acreala, sunt foarte bune si se pastreaza bine Legume : 1 kg gogonele, 1 kg castraveti, 1/2 varza rosie, 1/2 varza alba, cativa gogosari optional, 1/2 telina cu frunze, 1/2 kg morcovi, 1/2 conopida mica, radacina de hrean, usturoi, puneti si cateva boabe de strugure alb daca aveti sau un ardei iute Mirodenii : marar uscat, boabe de piper, boabe de...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Bunicica dar nu grozava, noi preferam legumele in saramura, fara otet, eu am desfacut-o dupa 18 zile 1 kg gogonele 1 kg castraveti 1 kg morcovi 1 conopida mica 2 sfecle rosii 1 varza alba, eu am pus rosie 4 gogosari 1 gutuie mica 1 telina cu frunze 1 strugure alb 3 mere acrisoare 1 capatana de usturoi Condimente pt muraturi 5 foi de dafin 750 ml otet 3 lg rase de sare pt muraturi ( eu am pus sare de mare greceasca poseidon) 2 l apa 300 gr zahar ( am folosit 100 gr alb si 50 brun) Eu am...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
2 bucati mari file de peste 2 oua zeama de lamaie faina pesmet apa minerala 1 morcov 1 vanata 2-3 ardei grasi rosii si verzi 1 dovlecel 1 ceapa rosie 1 ceapa alba usturoi 1 lingura otet balsamic 2 linguri sos sarat de soia 2 linguri ulei masline Fileurile de peste se usuca in prosoape, se condimenteaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau la rece 1/2 ora. Ouale se bat bine, se amesteca cu cateva linguri de faina cernuta, sare si se subtiaza cu apa minerala sa iasa un aluat ca...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , unul dintre acestea fiind salata asortata de varza acra, extrem de ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
... pentru patlagele verzi sau murate asortate atunci cind oul pus in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pun la fiert cartofii in coaja si separat ouale. Intr-o tigaie antiaderenta puneti 2 linguri de ulei, adaugati morcovul taiat foarte fin (feliute si bastonase) si ceapa taiata fasii subtiri. Caliti cateva minute, adaugati putina apa, mai lasati pe foc pana scade zeama si puneti-le intr-un castron. Dupa ce au fiert cartofii, scurgeti apa, curatati-i de coaja, taiati-i in jumatate si apoi in felii subtiri.Ouale fierte tari se curata de coaja si se taie in jumatate. Scoateti galbenusul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Diverse legume. Mod de preparare: Amestecul de legume se poate alcatui dupa plac; de obicei se face din castraveti, patlagele necoapte, ardei grasi lungi si pepeni mici verzi. Daca se adauga pastai de fasole, acestea trebuie fierte. Morcovii trebuie taiati in felii subtiri. Legumele care se pun la murat trebuie sa fie sanatoase, nepatate si nelovite, neatinse de bruma si proaspat culese. Dupa sortare si spalare, legumele se aseaza la murat, ca si castravetii in butoaie. Pentru a da un gust...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata pulpele de tulei, se spala, se cresteaza si se condimenteaza cu cimbru sfaramat in palma si cu delikat. Ceafa si cotletul de porc se portioneaza si se condimenteaza la fel cum am procedat si cu pulpele de pui. Usturoiul se curata de coaja, se taie , se piseaza , se adauga rosiile chery pisate, se pune un praf de sare, se amesteca bine si se pune pe fiecare bucata de carne , pe o parte si pe cealalta. Se lasa la macerat 12 ore acoperite etans in frigider si se prajesc pe gratarul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 linguri miere, 100 gr. stafide, 100 gr. smochine, 50 gr. alune macinate, 1 mandarina, 100 gr. frisca, piscoturi Mod de preparare: Se spala stafidele si smochinele, se toaca si se amesteca cu alunele macinate; se adauga zeama de la mandarina si mierea, si se amesteca. Se decoreaza cu frisca si piscoturi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
fructe de sezon (prune, caise, visine etc.), zahar dupa preferinta, 2 pliculete zahar vanilat, coaja de lamiie Mod de preparare: Se pun fructele la fiert. Cand sunt gata, se scot intr-o strecuratoare si se paseaza bine de tot. Se adauga piureul de fructe in apa in care au fiert, se pune zahar dupa dorinta, pliculetele de zahar vanilat, coaja de lamaie si se fierbe sa se topeasca. Se da la rece, se amesteca continutul, se toarna in sticle si se tine in frigider.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente 3 kg gutui 2 kg mere 1 kg zahar Mod de preparare Se curata merele si gutuile si se dau pe razatoarea mare. Cotoarele si cojile de la gutui nu le aruncati fiindca sin ele puteti face o delicioasa peltea de gutui. Se pun intr-o oala impreuna cu zaharul si se pun la fiert.Nu este nevoie sa puneti apa fiindca fructele si zaharul isi vor lasa suficient sirop. Se fierbe la foc mic , mestecand cand si cand ca sa nu se lipeasca, pana scade siropul si gemul este legat. Fierbinte se pune in...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Cu aceasta reteta particip la provocarea Dulce Romanie gazduita luna aceasta de Nicole de la www.alldaycooking.com Ingrediente: 1 kg mere 1 kg pere 1 kg nectarine 1 kg struguri zahar apa Mod de preparare: Desfacem strugurii de pe ciorchine bob cu bob si ii spalam. Eu am folosit struguri din soiul Muscat Hamburg fiindca sunt foarte aromati si dau un gust deosebit compotului. Spalam nectarinele, scoatem samburii si le taiem feliute. Scoatem cotoarele merelor si perelor (eu am folosit un cutit...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com