Cauta in 21.436 retete
... cantitati: 1 pachet de foi de placinta 400 g branza de vaci, dulce ... coaja de lamaie. 2. Poti prepara placinta: in stilul clasic: jumatate din foile de placinta asezate pe rand in tava, unse cu ulei ... ); trigoane: o bucata de foaie de placinta de 30 cm lungime si ... Eva: Exista si o varianta de placinta cu branza sarata - poti folosi telemea si branza de burduf. Adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... face si o varianta sarata, cu telemea in loc de branza de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g foi de placinta, 200 g margarina topita. Mod de preparare: Se ... laptele, se amesteca cu branza telemea rasa si se adauga ceapa ... unsa se pun foile de placinta unse una cite una cu ... , pana se termina. Se taie placinta cu un cutit bine ascutit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Cascavalul se rade, iar branza telemea se faramiteaza. Se prajeste ceapa ... 800 g spanac proaspat, 250 g brinza telemea, 2 cepe mici sau 1 ceapa mare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gr. branza de burduf sau telemea, 2 oua, 2 legaturi de marar tocat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . - Un pachet de foi de placinta, 500 g iaurt, 500 g brinza de burduf iute, 500 g telemea usor sarata, 6 oua, ulei pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 5 oua, nucsoara rasa, cimbru, 200 g telemea. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sucitorul si apoi se prajeste placinta intr-o tigaie cu ulei bine ... adauga si seminte de chimen. Placinta cu cartofi se serveste impreuna ... sau vin. Cand nu e post, placintele se pot umple cu branza de burduf, cu telemea desarata amestecata cu cozi de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cantitati: 1 pachet de foi de placinta 1 ceapa mare 1 telina mica 250 g ciuperci 1 legatura de marar 100 g telemea 3 oua piper si sare, dupa ... . Lasa-le deoparte. 2. Adauga branza telemea, mararul taiat fin si ouale ... trigoanele - o bucata de foaie de placinta de 30 cm lungime si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca feta este inlocuita cu telemea de oaie si are in ... ), care contine ardei, rosii, castraveti, telemea, oua fierte si ciuperci. Tot ... micul dejun iti recomandam Banitsa  o placinta de inspiratie macedoneana din foetaj cu telemea de oaie (Sirene) sau Mish ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se fierb cartofii in apa cu sare. Se razuiesc cascavalul si branza telemea - aceasta se amesteca bine cu mararul tocat. Intr-o tava unsa se intinde aluatul foietaj, se inteapa cu o furculita apoi se unge cu un strat subtire de rosii pisate. Se presara apoi cascavalul si se aseaza pe toata suprafata cartofii noi fierti. Peste cartofi se presara branza telemea si carnaciorii taiati bastonase. Se coace 35 - 40 de minute la 200 de grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vaci si cea de telemea sfaramata. Se amesteca, obtinand o compozitie ... incepe construirea placintei: o foaie de placinta pliata in doua, stropim cu ... cu strat de foi de placinta. Ultimul strat de foi de placinta il intepati cu furculita pe toata suprafata, apoi se stropeste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... incepem sa adaugam foile de placinta pe care le ungem cu ... adaugam si restul foilor de placinta la fel unse fiecare in ... . Ultimul strat de foi de placinta il intepati cu furculita pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... .pui cubulete de margarina peste placinta si dai la cuptor pt 30-45 minute...poti unge placinta inainte de a fi gata cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... .pui cubulete de margarina peste placinta si dai la cuptor pt 30-45 minute...poti unge placinta inainte de a fi gata cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ouale batute, mirodeniile si branza telemea rasa. Intr-o tava unsa se ... alta, jumatate din foile de placinta, unse cu ulei fiecare, peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trbuie sa fie foi de placinta pe care le vom unge ... ,la foc mic pana cand placinta devine rumenie la suprafata. Scoatem placinta si o pudram cu zahar pudra. O servim atat calda cat si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bat ouale , se rade branza telemea si se amesteca cu branza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un lighean se cerne faina,se adauga,1lingurita.de sare,un ou si laptele batut (pe care l-am dezmortit putin pe foc, am diluat drojdia in el si l-am lasat la crescut 5min).Toate acestea se framanta bine,daca e prea tare mai adaugam apa dezmortita(nu fierbinte ca distruge drojdia),daca e prea moale punem faina ,sa iasa un aluat ca o plastelina,elastic si care sa nu se lipeasca de mana(pe planseta de framantat sa avem tot timpul faina sa nu se lipeasca de ea) Acest aluat il lasam in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara aluatul amestecând ingredientele. Aluatul obtinut trebuie sa fie elastic si nu foarte vârtos. Se acopera cu un servet si se lasa la crescut, la loc cald pana îsi dubleaza volumul. Prazul se curata de frunzele exterioare si se toaca rondele fine. Prazul se înabuse în tigaie alaturi de ulei si o cescuta apa. Când lichidul a scazut iar prazul s-a înmuiat se adauga spanacul. se mai tine pe foc 5 minute si se lasa la racit. Când umplutura s-a racit se adauga brânza rasa si...
Reţetă de pe retete.eva.ro