Cauta in 21.294 retete
Mixam galbenusurile cu zaharul si esenta de vanilie.Adaugam si amidonul,dupa care turnam treptat si laptele rece.Punem compozitia pe foc mic pina se ingroasa amestecind continuu.Dupa ce s-a ingrosat luam crema de pe foc si o lasam la racit.Frisca se bate spuma.Jumatate din cantitatea de frisca se inglobeaza in crema.Punem crema peste o foaie,peste crema intindem frisca ramasa,iar cealalta foaie o sfarimam si o punem peste frisca.Cine doreste mai poate presara deasupra zahar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa minerala cu zaharul si se amesteca pina se topeste ,se adauga uleiul,gemul,miezul de nuca,apoi faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamiie.Se pune in tava si se da la cuptor timp de 40min si cind se scoate se pune nuca de cocos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zaharul si se fierbe o crema pina se ingroasa. Se adauga zeama ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... zaharul,zaharul vanilat si galbenusurile...pina devin cremoase,si zaharul nu ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... ,adaugam laptele. Framintam in continuare,pina aluatul se desprinde de pe ... stick in vas. Am macinat,pina mi-a placut consistenta. Apoi am ... pensulata cu ulei.Lasati asa,pina vi se incinge cuptorul la ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... moale se bate cu zaharul, pina la topirea acestuia. Se adauga ... se coc la foc mediu pina partile galbene se rumenesc usor ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... prajesc usor pulpele de pui pina isi schimba culoarea (in unt ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... photography . Mai jos ai cateva pin -uri care mi-au atras ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
intr-un vas adins se amesteca untul, margarina si zaharul,pina se inmoaie bine,se agauga un praf de sare si se omogenizeaza rapid. se adauga ouale ,unul cite unul, se mesteca bine si se toarna faina in ploaie. in aluat se amesteca si nucile sfarimate, si esenta de lamiie.Pe o tava neunsa se aseaza fursecurile(se ia din compozitie cu o lingurita). se coc la foc iute. CIND SE DESPRIND DE PE TAVA, INSEAMNA CA SINT COAPTE.. Dupa ce se racesc putin se pudreaza cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de nuci sau seminte de pin marin- se gaseste la magazinele ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
... de canepa si samburii de pin cu semintele decorticate de canepa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , adaugati apoi ceapa si o caliti pina capata o culoare aurie . Adaugati spanacul , si il tineti pe foc pina se trage toata apa. dupa ... se amesteca cu ajutorul mixerului pina se obtine un sos uniform ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca,se lasa de seara pina a 2-a zi. A 2-a zi,se fac chiftelutele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... laptele cu zahar si vanilie pina s-a topit zaharul. Am batut ouale ... mic si am amestecat continuu pina s-a ingrosat putin compozitia. Atentie ! compozitia ... si am dat la frigider pina a doua zi. A doua zi am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
SE FREACA GALBENUSURILE CU ZAHARUL PINA SE OBTINE O CREMA,APOI ADAUGAM FAINA,,ZAHARUL VANILAT,CACAUA,SI COAJA DE LAMAIE.SE BAT ALBUSURILE SPUMA SI SE ADAUGA PESTE COMPOZITIA DE MAI SUS,AMESTECAND DE JOS IN SUS.SE UNGE TAVA SPECIALA IN FORMA DE INIMA, CU MARGARINA,PUNEM COMPOZITIA,SI DAM LA CUPTOR MIC,25 MINUTE.DUPA CE S-A COPT LASAM LA RACIT SI DAM CU ZAHAR PUDRA
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de sare cu mixer-ul pina devine obtinem o crema spumoasa Dupa ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... LAPTE(CALD),BATEM CU MIXERUL PINA SE TOPESTE ZAHARUL,CAND SA ... PLOAIE SI BICARBONATUL SI FRAMINTAM PINA OBTINEM UN ALUAT CONSISTENT SA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ovaz 30 g de muguri de pin 2 linguri de sos pesto (il ... in bucati mari, mugurii de pin si pesto. Framanta totul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... topita. Se dau la cuptor pina incep sa se moaie. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro