piftie de pork
Pagina 2 din 4
Te-ar mai putea interesa:
piftie, piftie de porc, piftie de curcan, piftie pui cu gelatina, piftie somn, piftie iepure, piftie de vitel, sanda marin piftie de porc, piftie de cocos, piftie porc ardeleneasca
... si de unde te inspira! Piftie de porc Salata de boeuf ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cotlet de porc la gratar, marinat cu maghiran verde / BBQ - green marjoram marinated...
Adauga la favorite
Vara, caldura mare, gratare si iar gratare. Poate v-ati plictisit de clasicul cotlet doar cu sare si piper. Stiati ca daca lasati carnea la marinat cateva ore, gratarul o sa fie deosebit de aromat si moale? Puteti pune orice arome va plac: de la cele mediteraneene (rozmarin, maghiran, busuioc, oregano, salvie) la cele indiene (coriandru, scortisoara, ghimbir). Niste lichid acid (zeama de citrice, otet, vin) ajuta la fragezire, iar cotletul de porc, care nu prea are grasime, se marineaza si...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... usturoi, sare. Mod de preparare: Piftiile se pot face din picioare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Avem nevoie de: -carne de porc (sau pui) -zahar caramel dupa reteta Adrianei Nicoleta: am pus la caramelizat 100 de grame de zahar ars pe aragaz pe focul cel mare la flacara mare, atentie la oala, sa nu se prinda; cand s-a caramelizat am luat oala de pe foc si am pus 50 de grame de unt, care incepe sa sfaraie... dupa care caramelul incepe sa se intareasca, se mesteca in continuare si am adaugat 300 de ml de smantana lichida. Caramelul inca mai e un bloc dar se amesteca mereu si se pune pe...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... taie, alegand bucatile potrivite pentru piftii. Se pune apa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 picioare de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr. carne de vita, 3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, 2 cepe, 1 felie de lamiie, boabe de piper, sare, 2 foi de dafin, 1/4 l otet, 2 albusuri Mod de preparare: Se spala carnea si se pune impreuna cu legumele (taiate marunt) si mirodeniile intr-o oala cu destula apa la fiert. Spuma, care se formeaza deasupra, trebuie mereu scoasa. Cind carnea este fiarta, se scoate din oala si se mai lasa zeama sa fiarba, pana mai ramine doar 1/3...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de porc, 1 ceapa mijlocie, 1/2 pahar ulei de masline, 5 ardei grasi mici, branza Feta, Mod de preparare: Se spala foarte bine carnea, dupa ce in prealabil s-a taiat in cubulete. Se caleste bine in tigaie cu ulei. Intr-o oala mica se punem ulei de masline si se caleste ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat betisoare. Se adauga carnea si dupa citeva minute se stinge cu vinul. Se pun rosiile rase, sarea, piperul si boabele de bahari(pimento) si se lasa sa fiarba pe foc mic,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi ... la rece, sa se prinda piftia. - Picioarele, urechile, 1/2 kg carne macra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Piftiile se pot face din picioare si din urechi de porc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inchege. Ca sa se obtina o piftie frumoasa, limpede, trebuie sa fiarba ... aproape acoperit. Cea mai gustoasa piftie este aceea pregatita din picioare ... astfel se poate prepara si piftia din picioare de vaca sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apare la suprafata, pentru ca piftia sa fie cit mai limpede ... toata spuma, se pun 1-2 cepe. Piftia trebuie sa fiarba numai la ... . Se lasa sa se inchege. Piftia se incearca daca este suficient ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoiul. Se potriveste de sare. Piftia fiarta se toarna pe un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele fara a i se indeparta capul, coada si inotatoarele. Se imparte in portii si, impreuna cu capul, se pun intr-o cratita cu apa, sare si foi de dafin. Se fierb la foc potrivit, se ia spuma. Cand pestele este fiert, se scoate, iasandu-se capul, care va fierbe in continuare pana cand zeama a scazut astfel incat, luand o picatura intre degete, sa se simta gelatinoasa. La nevoie, se pot adauga 1-2 foi de gelatina alba. Feliile de peste se asaza pe un platou adanc. in zeama se pune...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, piper, aspic (zeama de piftie). Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, piper, aspic (zeama de piftie) Mod de preparare: Ficatul se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gustos, nemaipomenit, putem face cu pork, creveti sau vita Piept de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... garam masala (garam masala pig/pork). am scris in engleza ca ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... . Jumari Caltabosi de porc Racituri (piftii) Carnati de casa Sarmale in ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... foodie . bourbon glazed sous vide pork tenderloin with pea pesto - e numele ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... distrat copios :))))) A fost o seara minunata, cu piftie, sarmale si muuuuuuulte prajituri ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com