pepene verde conservat pt iarna arbuz
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, fasole verde pastai la borcan, compot de gutui pentru iarna, tocana de legume cu orez pentru iarna, ciuperci marinate la borcan ptr iarna, conserve de peste pt iarna, conopida in otet pentru iarna
Pune într-o punga sigilata bucati de banana si pepene galben la congelator (poti sa faci portii separate pe care sa le ai la îndemâna în frigider si sa faci rapid înghetata când ti-e pofta). Dupa ce s-au congelat se pun fructele în robotul de bucatarie cu putina miere daca vrei si se mixeaza bine pâna obtii o înghetata cremoasa. Poti sa o ornezi cu dulceata de trandafiri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am dat miezul de pepene prin blender, pana am obtinut un pireu gros, pe care il amestecam cu 50 gr de zahar , separat am freaca galbenusurile cu restul de zahar, zaharul vanilat pana cand compozitia se ingroasa si zaharul este topit ,adaugam si smantana se omogenizeaza bine cu mixerul, apoi se adauga si pireul de pepene galben, amestecam usor cu o spatula de lemn sau o lingura spre final adaugam si gelatina care am diluato si toata compozitia va merge la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - ardei gras, rosu - fasole verde - rosie - patrunjel verde - sare, piper, cimbru ... , dupa care se adauga fasolea verde. Cand fasolea s-a inmuiat se adauga ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... Fasolea verde se curata, se spala si se fierbe intr-o cratita ... . Intr-o salatiera, se amesteca fasolea verde cu telemeaua, amestec peste care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se fierbe în apa cu putina sare. Se strecoara si se lasa la racit. Se amesteca cu smântâna si maioneza. Se adauga frunze de patrunjel si telina, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiati pepenele in felii si curatatil de coaja. Serviti cu feliile de prosciutto infasurate pe feliile de pepene Este un aperitiv rapid si racoros pe caldurile verii.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca marunt ceapa, pe care o calesti în ulei încins laolalta cu morcovul taiat rondele. Adauga mazarea, toarna apa pâna acoperi amestecul de legume si lasa oala la fiert timp de 10 minute. Când morcovii sunt fierti, taie marunt rosiile decojite si adauga-le. Pune sare si piper dupa gust si lasa oala la fiert înca 10 minute. Când mâncarea este fiarta, presara marar verde, tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala bine cartofii si se oparesc cinci minute în apa clocotita cu sare. Se scurg bine si se pun într-o tava cu o lingura de unt si ceapa taiata rondele. Se pun la cuptor acoperiti si se tin sa se rumeneasca. Se adauga o ceasca cu apa si se lasa la cuptor pâna zeama scade de tot. Cartofii ramân foarte fragezi înauntru si rumeni pe afara.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Budinca aromata si racoroasa de pepene rosu este un desert delicios si sanatos! Am taiat pepenele, i-am scos semintele, l-am taiat apoi ... cateva linguri de suc de pepene, apoi am turnat si restul ... culoarea vie, rosie. Budinca de pepene rosu este gata in momentul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zeama de lamaie 600 g fasole verde si/sau galbena (eu am ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
se curata salata verde, se spala foarte bine si se pune la fiert in apa clocotita cu sare, impreuna cu usturoiul taiat feliute. Se caleste ceapa in untura, se stinge cu zeama in care a fiert salata si se adauga la ciorba. Se lasa sa fiarba 20 de minute .Se i-a vasul de pe foc, se potriveste gustul de sare si se acreste. Iaurtul, galbenusurile si faina se bat bine cu telul, adaugand treptat cate putina ciorba, apoi se toarna in vas odata cu mararul tocat fin.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se spala bine legumele. Ridichile si ceapa se taie marunt.Salata se taie in bucati potrivite. Se amesteca uleiul de masline , otetul , sarea si piperul .Intr-o salatiera se amesteca toate legumele se toarna dressingul si se amesteca bine. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bucatile congelate de pepene galben se mixeaza în robotul de bucatarie pâna obtii consistenta dorita. Amesteca mierea de albine în compozitie si mixeaza bine. Orneaza cu frunze de menta si dulceata de trandafiri (sau alta dulceata preferata).
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mic-dejun cu cereale si salata de fasole verde/ Breakfast with cereals and green...
Adauga la favorite
... servit si o salata de fasole verde, facuta foarte rapid si simplu ... si piper Am fiert fasolea verde si am pregatit maioneza. In ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... pentru care trebuie pastrate si iarna in forma cat mai apropiata ... muraturi. Sunt foarte usor de conservat si tin bine pana in ... ta. Asta face parte din ritualul conservelor si al muraturilor pentru iarna. Rosii uscate in ulei Rosii in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se prepara cu salata verde, grapefruit, pepene galben, obtinandu-se o salata cu sos iute si dulce ... este deosebita. Ingrediente: 4 cani salata verde tocata 1 grapefruit - taiat 1 cana castane comestibile taiate julienne 1 cana pepene galben taiat frunze de menta ... larg, salata verde cu grapefruit-ul, castanele si pepenele galben. 2. Se pun ingredientele pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o oala se caleste, pe foc mic, ceapa si usturoiul, în 2 linguri cu unt. Amesteca pâna când verdeturile se înmoaie, respectiv 3-5 minute. Adauga coriandrul, sarea si piperul si lasa totul pe foc înca un minut. Adauga cubuletele de cartofi, frunzele de salata si apa si lasa supa sa dea în clocot. Lasa focul mai mic si acopera oala cu un capac. Supa trebuie sa stea la fiert pâna când cartofii devin moi, respectiv aproximativ 10 minute. Toarna supa într-un blender si paseaz-o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... chiar si pe timp de iarna, pentru ca poti folosi fasolea verde congelata. Pofta buna! Ingrediente: 600 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Salata se spala si se rupe sau se taie mai marunt.In oala in care vrem sa facem ciorba punem ulei la incins.Apoi punem ceapa taiata marunt si cand s-a calit ceapa adugam 2-3 linguri de faina.Adaugam salata si amestecam bine .Salata se va cali putin si va scadea.Adaugam apa cat sa acopere salata si o lasam sa fiarba.Cand salata este fiarta punem sare dupa gust si laptele. Lasam sa fiarba si cu laptele.Avem grija sa mestecam tot mereu pentru ca altfel riscam sa se prinda de oala. La sfarsit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se curata de codite, apoi se fierbe - nu foarte tare - in apa cu sare . Lasam sa se raceasca, timp in care preparam maioneza : doua galbenusuri + un praf de sare de lamaie + o lingura cu mustar, se mixeaza bine cu 350 ml ulei, adaugat putin cate putin ). Fasolea rece se taie marunt, mararul si patrunjelul se toaca , usturoiul se piseaza. Se pun toate peste maioneza si amestecam bine, apoi potrivim de sare si piper Este excelenta daca sta 30 minute la frigider inainte de a fi servita.
Reţetă de pe retete.eva.ro