pepene verde conservat pt iarna arbuz
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, fasole verde pastai la borcan, compot de gutui pentru iarna, tocana de legume cu orez pentru iarna, ciuperci marinate la borcan ptr iarna, conserve de peste pt iarna, conopida in otet pentru iarna
... plin sezon de pregatire a conservelor pentru iarna, a sosurilor de legume, dar si in plin anotimp al ... ; 2 linguri porumb congelat sau din conserva; 2-3 ciuperci, feliate subtire; 2 cepe noi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... telina este folosita la ciorbe, supe sau la prepararea conservelor pentru iarna sau la aromarea muraturilor. Scortisoara Scortisoara este obtinuta din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Asezonati cu sare si piper dupa gust. Pentru a le conserva pentru iarna, cantitatea de ulei va fi mai mare 200 ml ... suprafata. Pelicula de ulei la suprafata borcanelor va favoriza conservarea pentru iarna, cu conditia ca borcanele sa fie sterilizate si sa ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
si pt ca v-am povestit despre sfecla rosie am sa scriu ... . Dupa ce a stat cateva minute pt asi trage aroma eu am ... hrean pe feliile de sfecla pt ca hreanul meu a fost foate ... la rece este foarte buna pt consumul in urmatoarele zile. Daca ... o pastram mai mult timp sau pt iarna se pune sfecla fierbinte in borcane si se sterilizeaza prin ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... .blogspot.com/2007/09/granite-de-nectarine.html Sorbet de pepene verde: http://savalaura.blogspot.com/2007/09/sorbet-de-pepene-verde-si-gin.html Sorbet de sampanie: http://savalaura.blogspot.com ... /07/coctktailuri.html Bautura cu pepene si sampanie: http://savalaura.blogspot.com/2009/09/bautura-cu-pepene-si-sampanie.html Cafea cu ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... caiselor si toata lumea le foloseste fie pentru a le conserva pentru iarna (la gemuri, dulceturi, compoturi), fie proaspete, in prajituri sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... e uscata ca aceea de o mananci iarna, dar nici nu mai e acea ... zarzavat - morcov, patrunjel, telina, ardei, gogosar (eu folosesc zarzavatul conservat pentru iarna - home made) suc de rosii - 100gr rosii cherry - vreo ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... dumneavoastra de vara. Vezi aici si reteta de Limonada cu pepene verde. Reteta: Limonada cu menta Ingrediente: 2 lamai 3 linguri zahar brut (zahar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... oricum nu mai intra mai nimic in stomac. Am mancat pepene verde, salam de biscuiti (da, si ei au asa ceva), cheesecake ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... de ananas de la cutie 1 portocala taiata felii 4 bucati de pepene verde sau galben 1/4 ceasca cu migdale prajite Pentru dressing: 1/2 ceasca cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoiul pisat si presari patrunjel verde. Pregatita fara usturoi, aceasta mancare este perfecta ca si conserva pentru iarna. Sigur, o pui in borcane, le capacesti si le sterilizezi ... g rosii, piper, ulei, 1 legatura patrunjel verde. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 1 l apa la rece Ii putem conserva intregi taiati la capete sau ... iar cei murati pusi pentru iarna cu muratoarea la cald. Peste ... dovlecei impreuna cu castraveti sau alte legume. Varianta II murati pt iarna : Dovlecei Usturoi Bete si marar uscat Frunze de visin Hrean ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de preparare: Se alege fasolea verde mai cruda, fara ata, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Încalzeste 2 lingurite de ulei într-o tigaie, apoi adauga fasolea verde si ardeiul. Lasa-le pe foc timp de 2-3 minute, apoi adauga si conserva cu fasole. Mai lasa pe foc aproximativ un minut si pune-le la racit. Pune amestecul într-un vas de salata si adauga busuioc, sare si piper, dupa gust. Adauga si restul de ulei si amesteca bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: cureti pepenii de coaja, ii tai in cubulete potrivite si adaugi zaharul. Prepari ceaiul verde dupa instructiunile de pe cutie, iar cand e gata, adaugi frunzele de menta. Lasi sa se infuzeze cateva minute, strecori, lasi sa se raceasca si torni peste pepeni. Dai salata de pepene si menta la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune la fiert orezul în apa cu sare. Între timp, pune uleiul de masline într-o tigaie si lasa-l pe foc sa se încinga, dupa care adauga ceapa verde taiata marunt si ciupercile. Presara peste ele sare si piper, dupa gust. Când sunt bine calite, adauga rosiile decojite si amesteca pâna când obtii un sos. Când orezul e gata fiert, strecoara-l din apa în care a fiert si toarna peste el sosul. Lasa orezul 5 minute pe foc împreuna cu sosul, dupa care adauga pe deasupra...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie cei doi pepeni pe jumatate si scoate miezul rosu. Scurge bine ananasul de suc, taie merele felii si bananele bucati. Într-un vas, amesteca miezul de pepene, ananasul, merele, bananele si strugurii. Se împarte amestecul în 4 parti si se serversc în carcasele de pepene.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune intr-un castron uleiul de masline, otetul, usturoiul, sarea, zaharul si piperul. Amesteca bine. Inveleste fiecare felie de pepene in cate o felie de prosciutto, apoi aseaza-le peste frunzele de salata. Ai grija ca salata sa fie bine spalata si bine uscata. Stropeste totul cu dressingul pregatit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg. cartofi, 300 gr. sfecla rosie, 2 gogosari in otet, 2 castraveciori, 200 gr. fasole verde (din conserve), 100 gr. morcovi, 100 g telina, 100 ml ulei, otet, sare Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja. Separat, in apa usor sarata, se fierb morcovii si telina si tot separat, sfecla rosie. Se taie toate legumele fierte in cuburi mici, se combina si se asezoneaza cu ulei, otet si sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne din supa, 1 cutie conserve de bame, 2 cepe, 3 linguri bulion, 3 linguri ulei, sare, patrunjel verde Mod de preparare: Se taie carnea bucati cat mai egale, se rastoarna bamele. Se adauga ceapa taiata marunt si prajita in ulei, sarea, bulionul. Se lasa sa mai dea citeva clocote. Se presara patrunjel verde tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com