Cauta in 20.697 retete
Se fierb pastele în apa usor sarata timp de 10 minute. Între timp, se prajeste baconul în ulei de masline pâna devine rumen. Se adauga usturoiul tocat marunt si se mai lasa înca un minut la calit. Imediat dupa aceea, se amesteca si rosiile taiate cubulete pe care le vom lasa pâna se înmoaie. Se pune spanacul într-o strecuratoare si scurgem pastele fierbinti peste el. Se transefra într-un bol mare peste care punem amestecul obtinut din rosii, sunca si ulei de masline. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pas este sa pui pastele penne la fiert in apa cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 linguri zahar tos, 350 g paste (penne), 300 g creveti fierti (decongelati), 1 legatura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -a se raci. - 450 g macaroane scurte (penne), 18 rosii-cireasa (sau 9 mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se caleste carnea tocata in uleiul bine incins, adaugam usturoiul si lasam sa fiarba la foc mare amestecand incontinuu. Dupa aceea pregatim sosul: vinul rosu il amestecam cu bulionul si delicatul si amestecam pana se obtine o pasta mai subtire, acest sos il adaugam peste carnea tocata si amestecam bine si lasam la fiarba la foc potrivit. Intre timp taiem ardeii cubulete mici si ii adaugam in oala. Dupa aceea adaugam pastele (fierte in prealabil) direct in sos, amestecam usor sa nu rupem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Stratul de carne: Se incinge uleiul intr-o tigaie si se soteaza ceapa tocata marunt, pana ce se inmoaie. Se adauga carnea si se amesteca bine. Dupa ce carnea este rumenita, se adauga usturoiul zdrobit, vinul, foaia de dafin si sucul de rosii. Se potriveste gustul cu sare, piper, rozmarin. Se lasa sa fiarba totul la foc mic, pana cand scade tot lichidul din tigaie si carnea este gatita. La final se scoate foaia de dafin. Pastele: Se fierb in apa cu sare timp de 10 minute, se scurg de apa si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la calit bucatile de pui în 2 linguri cu uleiul de masline, dupa care se scot pe o farfurie. În aceeasi cratita se pun la calit ceapa si ciupercile cu o lingura de ulei de masline, lasându-se pe foc pâna când se înmoaie putin. Se adauga apoi bucatile de pui, se asezoneaza cu sare, piper si se toarna supa de pui, smântâna lichida si vinul. Adauga si pastele, amesteca bine si lasa totul sub capac 15 minute. La final adauga parmezanul, amesteca bine si orneaza cu patrunjel tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o oala mare cu apa utor sarata la fiert, iar dupa primul clocot adauga pastele si fierbe-le pâna se înmoaie, aproximativ 8 minute. Apoi se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Într-un bol mare se amesteca împreuna maioneaza, otetul, zaharul, mustarul, sarea si piperul. Apoi, adaugam ceapa, ardeiul, morcovul si pastele. Se introduce salata la frigider pentru cel putin patru ore (sau se lasa peste noapte) înainte de servire.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare salata: Într-un bol de marime medie, amestecati ingredientele de mai sus. Se depoziteaza la frigider pâna la momentul servirii. Mod de preparare sandvis: Bagheta se taie pe lungime, se aseaza pe felia de bagheta salata, feliile de rosie, ceapa rosie, si salata de ton cu mere verzi. Se închide sandvisul cu a doua felie de bagheta si se serveste imediat sau se depoziteaza la frigider pâna la momentul servirii. Reteta recomandata de bucatarii Unilever Food Solutions.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rosiile taiate pe jumatate se calesc în ulei, peste ele adaugându-se usturoiul taiat, ardeiul maruntit si rozmarinul rupt în crengute mici. Aceste legume se lasa pe foc pâna când rosiile s-au înmuiat, însa în paralel se fierb pastele în apa cu sare. Peste sosul de rosii obsinut se toarna otetul balsamic, smântâna si se farâmiteaza ricotta. Toata aceasta compozitie se amesteca bine cu pastele fierte si se condimenteaza cu sare si cu piper. Pastele se servesc fierbinti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o oala mare cu apa usor sarata la fiert, iar dupa primul clocot adauga pastele si fierbe-le pâna se înmoaie, aproximativ 8 minute. Apoi se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Într-un bol mare se amesteca împreuna maioneaza, otetul, zaharul, mustarul, sarea si piperul. Apoi, adaugam ceapa, ardeiul, morcovul si pastele. Se introduce salata la frigider pentru cel putin patru ore (sau se lasa peste noapte) înainte de servire.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bolognese al forno ( Paste bolognese la cuptor ) reprezinta varianta rapida a celebrei ... grame paste uscate scurte (fusilli, penne) 2 morcovi 1/4 radacina telina 1 ceapa mare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , faramitata 230 g paste (fusilli sau penne) 1 cana cu nuca, taiata bucati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de grame de paste (tagliatelle, penne sau fusilli) 250 de grame ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... deja de Vermicelli, Linguini, Tagliatelle, Penne, Maccaroni, Ravioli, Gnocchi, Fusilli sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , incapatoare . Fie ca pregatim spaghetti, penne ori fusilli, acestea trebuie sa ... care sunt facute 120 gr penne (cantitati pentru 4 portii), o cutie de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... pentru provocare! Ingrediente: 200 gr penne Baneasa 250 gr mozzarella 50 ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... pasta corta (paste scurte)  farfalle, penne, fusilli, macaroni etc Clasificare dupa forma: tubulare  penne, ziti, bucatini, macheroncelli etc fire/linii  spaghetti, capelli ... apropiate de bobul de orez. penne / penne rigate fusilli farfalle conglie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... grame de paste scurte (fusilli, penne, etc.) 220 grame carnati afumati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... minute Ingrediente: 400 grame paste penne 800 grame pulpa de dovleac ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro