Cauta in 21.292 retete
Se fierbe lintea în apa si dafin aproximativ 40 de minute pâna se înmoaie. Dupa ce s-a racit putin se pune lintea si putin lichid în blender, se amesteca celelalte ingrediente si se mixeaza pâna devine o pasta omogena. Se serveste cald sau se poate pastra la frigider. Poti sa iei un borcanel cu tine la serviciu, câteva legume taiate si ai gustarea sanatoasa la îndemâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie si se lasa putin la rece. Poti sa adaugi si 3-4 linguri de mazare congelata pentru a obtine un pateu mai consistent cu grasimi sanatoase si proteine vegetale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... oua, 1 cutie mica pateu de ficat, 25 gr. unt; S o s u l: 25 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vreme caut o reteta buna de pateu de ficat, varianta home-made ... parte de cel mai bun pateu ever ! Reteta e de la mama ... s-a dezmintit nici cu reteta de pateu din ficat de pui cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , m-am tot gandit la acest pateu si am reusit si eu ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
10 oua 100g pateu de pasare 1 lingurita de mustar 3 linguri mari ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... care m-am apucat sa fac pateu de casa este dublu. In ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
https://divainbucatarie.ro/2011/03/14/pateu-de-ficat-cu-lapte-si-coniac/
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se amesteca în robotul de bucatarie pâna ce obtii o pasta cremoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
15 oua, 100g pateu de pasare, 3 linguri mustar, 300 ml smantana ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... naturala despre cum poti realiza pateu delicios. Ingrediente: 3 ficatei de pui ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... nevoie de: 600g faina 400g jumeri de porc macinate 3 lingurite de ... minute. faina se freaca cu jumerele macinate, se adauga drojdia, galbenusurile ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Inca o reteta rapida pentru avocado, ideala pentru gustari si mic dejun! Ingrediente 1 avocado 1 fir de ceapa verde o jumatate de grapefruit sucul de la o jumatate de lime putina sare Se curata avocado si se da prin robotul de bucatarie impreuna cu ceapa si grapefruitul. Se stoarce peste sucul de la o jumatate de lime si se amesteca bine pentru a impiedica oxidarea. Este un mic dejun tonic si revigorant, modul ideal de a masca graefruitul amar in dieta celor care nu il consuma ca atare. Pofta...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii o pasta cremoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie si se lasa putin la rece. Poti sa adaugi si 3-4 linguri de mazare congelata pentru a obtine un pateu mai consistent cu grasimi sanatoase si proteine vegetale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pateul de ficat se poate prepara in mai multe feluri : mai fin ca si o pasta - crema, sau mai gros ca si o terina. De obicei, in pateul mai fin utilizam unt , dar in tipul taranesc utilizam carne de porc cu grasime. Ingrediente : - 350 g ficat de pui - 350 g carne de porc cu grasime - 2 linguri de cognac - 1 ou - 2 foi de dafin - 1 lingurita de gelifiant in pudra - sare, piper Macinati ficatul si carnea separat. Amestecati toate ingredientele, asezonati. Pentru 1 kg de carne cu ficat - 16 g...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Se decapiteaza pestii, se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce au fiert se pun la racit, se scoate carnea de pe oase si se taie marunt. Se adauga margarina, se mixeaza cu mixerul se adauga sarea si piperul si se mixeaza din nou pana se face o pasta. Se taie o lamaie in doua, se stoarce si se amesteca din nou compozitia. Se taie rosia feliute si se orneaza farfuria. Se serveste rece ca aperitiv pe paine.Este sanatoasa si este indicata la micul dejun. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g ficat de vitel, 500 g ciuperci, 2 cepe, 300 g unt, sare, piper, 1 ou, masline (gogosari), patrunjel Mod de preparare: Se curata, se spala si se taie bucati mari ciupercile. Pe fundul unei cratite se pun doua lingurite de unt, cepele taiate in patru, ciupercile, ficatul taiat bucati mai mari si doua linguri de apa. Se acopera si se fierb incet, scuturind cratita din timp in timp. Cind nu mai ramine apa, se ia de la foc, se lasa sa se raceasca, apoi se da totul prin masina de tocat. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com