Cauta in 17.804 retete
Pentru inceput am curatat pestele (novac) de solzi si maruntaie si am spalat si curatat legumele. Am uns o tava cu putin ulei si am asezat legumele taiate felii. Am condimentat pestele cu sare si condiment special pentru peste, apoi l-am pus peste patul de legume si am pus cateva felii de lamaie pe el. Am bagat pestele la cuptorul incins in prealabil si l-am lasat aproximativ 45 de minute. Se poate servi cu mujdei de usturoi sau cu cateva felii de lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Inainte sa-ti spunem care este modul de preparare, util este sa afli ce trebuie sa cumperi ca sa reusesti sa-l faci. Asadar, iata care sunt ingredientele... 600 gr ficatei de pasare 3 - 4 cepe mijlocii 3 - 4 linguri untura de porc 150 ml lapte 150 gr unt sau margarina 3 - 4 oua fierte boia de ardei sare piper Mod de preparare... Cepele se taie cubulete mici si se calesc in untura de porc. In momentul in care ceapa capata aspect ruginiu se adauga un varf de cutit de boia, laptele si ficateii...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prezenta consacrata in sezonul rece, rata pe varza murata este una ... delicatesele bucatariei romanesti. Carnea de rata dulce si consistenta este completata ... : 400-500 grame carne de rata cu piele si os 1 varza ... -o pestisori. Crestati usor pielea de rata. Incingeti uleiul intr-o tigaie sau ... uleiul si rumeniti carnea de rata, incepand si insistand cu partea ... a extrage grasimea. Scoateti...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Un pate de ton foarte simplu de facut si cu rezultate ... si pentru cele de petrecere  pate de ton. O reteta italiana mai ... . [readalso] Vezi aici si reteta de: Pate de somon . [/readalso] Reteta: Pate de ton Ingrediente: 200 grame fulgi de ton in ulei ... pregatire : 5 minute Portii : 350 grame Pateul de ton se foloseste, exclusiv ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... un filet, preluat de pe o rata sau gasca ingrasate pentru producerea ... 4 persoane): - 2 fileuri de magret de rata de 350 g fiecare - sare si ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... canapea sa fac pieptul de rata pe care-l aveam in frigider ... tot pe acolo.] Piept de rata cu linte trasa in unt ... : 25 de minute - 2 piepti de rata - 2 conserve de linte - o jumatate de ... si rece pune pieptii de rata cu pielea in jos cu ... . - cand e gata lasa pieptul de rata pe un fund de lemn ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... . Pulpele de pui se servesc pe pat de mamaliguta. Foarte bun ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Te-ai gandit vreodata ca este posibila o astfel de combinatie? Ei bine, iti spunem ca DA. De ce ai nevoie: 400 g ficatei 2 cepe-marime medie 2 catei de usturoi sare si piper dupa gust ceva ulei 1 canita de cafea cu vin alb Mod de preparare... Se taie ceapa si se pune pe foc dupa ce, in prealabil, a fost incins uleiul. In momentul in care ceapa a devenit aurie, se adauga si usturoiul impreuna cu ficateii. Amestecul astfel rezultat se pune la foc rapid si se amesteca destul de des pentru ca se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Oups ! Nu sant tare in introduceri. In ultimul timp am observat ca in emisiunile de gastronomie se utilizeaza din ce in ce mai mult malaiul, din care se face mamaliga, simpla cu apa sau cu lapte, sau ameliorata cu smantana sau branzeturi. Am facut-o si eu de mai multe ori, dar imi place sa utilizez faina de porumb instantanee, pentru ca in cateva minute este gata. Pun 4 masuri de lichid la fiert, cand incepe sa clocoteasca, vars faina, amestec bine si las sa fiarba inca un minut, continaind...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Ingrediente 2 pulpe de rata 1/2 ananas sare, piper ceapa verde Mod de preparare Punem pulpele intr-o craticioara si le asezonam cu sare si piper. Le lasam pe foc pana se rumenesc. Nu punem ulei fiindca isi vor lasa suficienta grasime. Taiem ananasul cubulete si il rumenim usor in grasimea de la carnea de rata. Feliem pulpele de rata in bucatele mici. Luam niste bete pt frigarui si alternam carnea cu ananasul.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Felia de paine se prajeste foarte putin cu unt,apoi se scoate pe o farfurie,se taie rosiile cubulete,ceapa marunt si un catel de usturoi tocat si se calesc 10 min in tigaia in care am prajit painea,se asezoneaza cu sare si piper.Cand este gata se adauga peste felia de paine,dupa care se niveleaza frumos iar deasupra se aseaza frumos un ou ochi,si la urma branza. cine doreste poate folosi cascaval in loc de branza. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... e bine asa) - in momentul acesta pate-ul se muta intr-un ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... si punem patrunjelul verde tocat. Servim ciupercile pe pat de mamaliga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... asta este reteta traditionala de rata pe varza. Cand am pregatit ... sare piper boia carne de rata (eu am folosit pieptul si ... varza am pus carnea de rata sarata si condimentata cu boia ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Exista mai multe variante pentru a face un aluat pentru tarta . Daca avem ingrediente lichide, veti adauga un ou in loc de 2 linguri de apa, aluatul devine mai rezistant si impermeabil. Ingrediente pentru o tarta, 400 g de aluat sau 8 tartelette : - 250 g faina - 125 g unt - 1/2 lingurita de sare - 2 linguri de apa rece - 1 ou Cerneti faina si sarea intr-un bol mare, adaugati untul rece taiat in bucatele si amestecati foarte repede cu varful degetelor, pana cand untul s-a integrat. Adaugati...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... profitam? Asa ca mi s-a pus pata pe niste dovlecei umpluti, dar ... asezam dovleceii umpluti pe acel pat de orez. Peste dovlecei punem ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Intr-un vas se fierbe carnea cu piper ,condimente ,sare dupa gust ,2-3 catei de usturoi si separat intr-un ceaun punem ceapa tocata marunt la prajit cu ulei,cand ceapa este aproape aurie adaugam peste ea ficatul de pui si il lasam sa se patrunda foarte bine,cand este bine patruns adaugam carnea de porc tocata jumari marunte si mai lasam un pic la prajit sa captete si carnea gust de ceapa,apoi punem vasul la rece.Cand s-a racit ,punem la scurs compozitia si cand este scursa bine o dam de doua...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si am ales sa fac Rata dezosata umpluta , atrasa fiind de ... si de complexitatea retetei . Ingrediente 1 rata (cca 2 kg) 300 gr carne ... la rece. Si incepem Operatiunea Rata. Operatiune ce initial parea a fi ... cum sunt. Si asa arata rata in urma finisarii procesului de ... uitat sa zic, ajunsa cu rata acasa, am constata cu uimire ... ii lipsea un copan. Asezam rata in tava cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ce spuneti pentru cina de un pastrav la gratar? Pentru mine se afla in capul listei la preferinte culinare - capitolul peste. De fapt, pot spune ca pastravul in general, este pestele meu preferat. Imi place in crusta crocanta de malai sau cu faina si parmezan. Ingrediente pentru 2 persoane: - 2 pastravi - 1 buc. ceapa verde - 1 buc. usturoi verde - 50 g unt moale - 1/2 legatura patrunjel verde - 1/2 lingurita capere murate - 4 buc. ciuperci champignon - 4-5 buc rosii cherry 75 - 100 g rucola...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com