pate sibiu integral din rata
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
dulceata din corcoduse, prajitura rafaelo din lapte praf, sosuri pentru spaghete din bulion, varza dulce la cuptor cu rata, radu anton roma rata pe varza, vin din fructe de soc, cum gatim o rata, prepararea coniac din vin, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant
Mancare aceasta poate parea saracacioasa, lipsita de stralucire. Nu e, ii lipseste doar poleiala, altfel, e o mancare absolut respectabila, satioasa si gustoasa. Se face din lucruri putine si fara mare efort. E nevoie pentru ea de trei-patru cartofi medii, fierti in coaja. Fierberea lor ia aproape o jumatate de ceas, timp in care se poate incinge cuptorul si se pot face celelate lucruri trebuitoare pentru mancarea aceasta. Adica, se poate procura laptele (o ceasca), painea (patru felii, care...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se dizolva sarea de mare în lapte, apoi se adauga ficatul, se acopera cu lapte si se lasa 1-2 ore la frigider. Dupa 2 ore se scoate ficatul din lapte si se lasa 15 minute la temperatura camerei. Se curata ficatul bine de pielita, se taie bucati, se presara cu condimente, sare, congnac si vin si se pune la cuptor, la 100 grade, timp de 40 de minute. Apoi se paseaza cu furculita si se da la rece. Mod de servire Se monteaza pe suport de pâine prajita, cu dulceata de ceapa. Reteta face parte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta ce cucereste prin simplitate si rafinament. Dolvecei si rosii uscate la soare, totul sotat usor intr-un ulei infuzat cu usturoi si ardei iute. Paste minunate pentru serile de vara, ideale inainte de un vin rosu. Portii: 2 Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 250 grame linguini (sau alte paste lungi spaghetti, tagliatelle etc) 1 dovlecel 12 rosii uscate la soare 3 catei de usturoi 1 lingurita fulgi de ardei iute (optional) 4 linguri ulei de masline extravergine parmezan ( ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Taietei de casa, cu faina integrala si leurda / Homemade pasta with whole wheat...
Adauga la favorite
... aici? Niste paste din faina integrala, la care am adaugat si ... ! Taietei de casa, cu faina integrala si leurda Ingrediente pentru 2 persoane 200 g faina integrala 2 oua 2 linguri de apa 4 frunze de leurda Mod ... de carpa. Taieteii din faina integrala se fierb 10 minute in ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... am norocul sa primesc cate o rata de tara. Mare, grasa, aromata ... meu de vedere, supa de rata e mult superioara celei de gaina ... multe ori grasimea de pe rata este pur si simplu mult ... sa jupoi pielea de pe rata, o toc cubulete si o pun la ... a absoarbe grasimea in exces. Uneori rata se intampla sa fie foarte ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , impreuna cu un piept de rata impanat, gata pentru a fi marinat ... apoi il feliem. Pieptul de rata este o carne fina, gustoasa, pretentioasa ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... un vin bun! Ingrediente: 1 piept rata 1 lingura sos soia pentru sos ... sa se raceasca. Pieptul de rata il crestam pe partea cu ... , piper si oregano. Pieptul de rata il taiem felii in diagonala ... unei forme. Asezam pieptul de rata si punem deasupra sosul de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... m-am gandit sa fac un pate la care visam de mult ... cel mai sanatos si bun pate de porc pe care il ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... babo!...mancat-ai tu vreodata rata pe varza?!... - Da ce pacatele ... , ceva legumusoare si pulpite de rata sa le parpalim oleaca la ... varza ta...si pulpe de rata si mai stiu io ce ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
Un pate de ton foarte simplu de facut si cu rezultate ... si pentru cele de petrecere pate de ton. O reteta italiana mai ... . [readalso] Vezi aici si reteta de: Pate de somon . [/readalso] Reteta: Pate de ton Ingrediente: 200 grame fulgi de ton in ulei ... pregatire : 5 minute Portii : 350 grame Pateul de ton se foloseste, exclusiv ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pentru inceput am curatat pestele (novac) de solzi si maruntaie si am spalat si curatat legumele. Am uns o tava cu putin ulei si am asezat legumele taiate felii. Am condimentat pestele cu sare si condiment special pentru peste, apoi l-am pus peste patul de legume si am pus cateva felii de lamaie pe el. Am bagat pestele la cuptorul incins in prealabil si l-am lasat aproximativ 45 de minute. Se poate servi cu mujdei de usturoi sau cu cateva felii de lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un filet, preluat de pe o rata sau gasca ingrasate pentru producerea ... 4 persoane): - 2 fileuri de magret de rata de 350 g fiecare - sare si ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... canapea sa fac pieptul de rata pe care-l aveam in frigider ... tot pe acolo.] Piept de rata cu linte trasa in unt ... : 25 de minute - 2 piepti de rata - 2 conserve de linte - o jumatate de ... si rece pune pieptii de rata cu pielea in jos cu ... . - cand e gata lasa pieptul de rata pe un fund de lemn ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Inainte sa-ti spunem care este modul de preparare, util este sa afli ce trebuie sa cumperi ca sa reusesti sa-l faci. Asadar, iata care sunt ingredientele... 600 gr ficatei de pasare 3 - 4 cepe mijlocii 3 - 4 linguri untura de porc 150 ml lapte 150 gr unt sau margarina 3 - 4 oua fierte boia de ardei sare piper Mod de preparare... Cepele se taie cubulete mici si se calesc in untura de porc. In momentul in care ceapa capata aspect ruginiu se adauga un varf de cutit de boia, laptele si ficateii...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Pulpele de pui se servesc pe pat de mamaliguta. Foarte bun ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Te-ai gandit vreodata ca este posibila o astfel de combinatie? Ei bine, iti spunem ca DA. De ce ai nevoie: 400 g ficatei 2 cepe-marime medie 2 catei de usturoi sare si piper dupa gust ceva ulei 1 canita de cafea cu vin alb Mod de preparare... Se taie ceapa si se pune pe foc dupa ce, in prealabil, a fost incins uleiul. In momentul in care ceapa a devenit aurie, se adauga si usturoiul impreuna cu ficateii. Amestecul astfel rezultat se pune la foc rapid si se amesteca destul de des pentru ca se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Oups ! Nu sant tare in introduceri. In ultimul timp am observat ca in emisiunile de gastronomie se utilizeaza din ce in ce mai mult malaiul, din care se face mamaliga, simpla cu apa sau cu lapte, sau ameliorata cu smantana sau branzeturi. Am facut-o si eu de mai multe ori, dar imi place sa utilizez faina de porumb instantanee, pentru ca in cateva minute este gata. Pun 4 masuri de lichid la fiert, cand incepe sa clocoteasca, vars faina, amestec bine si las sa fiarba inca un minut, continaind...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Ingrediente 2 pulpe de rata 1/2 ananas sare, piper ceapa verde Mod de preparare Punem pulpele intr-o craticioara si le asezonam cu sare si piper. Le lasam pe foc pana se rumenesc. Nu punem ulei fiindca isi vor lasa suficienta grasime. Taiem ananasul cubulete si il rumenim usor in grasimea de la carnea de rata. Feliem pulpele de rata in bucatele mici. Luam niste bete pt frigarui si alternam carnea cu ananasul.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Felia de paine se prajeste foarte putin cu unt,apoi se scoate pe o farfurie,se taie rosiile cubulete,ceapa marunt si un catel de usturoi tocat si se calesc 10 min in tigaia in care am prajit painea,se asezoneaza cu sare si piper.Cand este gata se adauga peste felia de paine,dupa care se niveleaza frumos iar deasupra se aseaza frumos un ou ochi,si la urma branza. cine doreste poate folosi cascaval in loc de branza. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... e bine asa) - in momentul acesta pate-ul se muta intr-un ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com