Cauta in 21.294 retete
... inabusit 20 de minute.Pui sosul de rosii,sare,piper si ... minute si-i opresti focul.Fierbi pastele in apa cu sare 7 minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
= se pune untul in tigaie cu usturoiul, apoi ciupercile, sare, piper; se lasa pana se calesc bine ciupercile -se fierb pastele -se aseaza pe farfurie pastele, deasupra sosul de ciupercute si putin patrunjel pentru decor Simplu si gustos!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru spaghetti cu sos de rosii si carnati pisam usturoiul si tocam ceapa marunt, apoi le punem la prajit in putin ulei pentru 3 minute. Adaugam carnatii (taiati in bucati de 1cm-1,5 cm) si patrunjelul tocat marunt si amestecam. Turnam o jumatate de pahar de vin si lasam sa se evapore, dupa care adaugam si pasta de tomate, putina apa si mai lasam 20-25 de minute ca sa se formeze sosul. Potrivim de sare si piper. Sosul se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Puneti pastele la fiert in apa multa cu 1/4 de lingurita de ... la foc foarte mic pana-s pastele fierte cum va plac, apoi (daca sosul e prea gros se mai diluaza cu o lingura doua de apa de pe paste) se amesteca cu sosul. Pancetta crocanta se serveste pe deasupra, pastele trebuie sa fie bine “invelite” de sosul de rosii, se presara frunzele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se mixeaza pana obtineti o pasta. Se adauga sare dupa gust . Se fierb pastele in multa apa cu sare, conform instructiunilor de ... apa intr-un bol si peste ea pastele scurse. Deasupra adaugati sosul pesto si se amesteca. Se pune sare dupa gust. Pastele se pot servi cu extra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se patrunda si vom adauga pasta de tomate. Cand este gata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... da in clocot se pun pastele cu un praf de sare ... taiate felii, sucul de rosii, sosul iute, se condimenteaza cu sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dea cateva clocote (cam 3 minute). Sosul se pregateste astfel: intr-o tigaie ... scazut. La final, adaugam in sos si fructele de mare gata ... sa dea cateva clocote. Peste pastele fierte in apa cu sare se aseaza fructele de mare in sosul de rosii. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o oala mare cu apa utor sarata la fiert, iar dupa primul clocot adauga pastele si fierbe-le pâna se înmoaie, aproximativ 8 minute. Apoi se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Într-un bol mare se amesteca împreuna maioneaza, otetul, zaharul, mustarul, sarea si piperul. Apoi, adaugam ceapa, ardeiul, morcovul si pastele. Se introduce salata la frigider pentru cel putin patru ore (sau se lasa peste noapte) înainte de servire.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... punem ulei in apa, deoarece pastele absorb uleiul, nemaiputand ulterior sa absoarba sosul. Cand sunt fierte, le trecem ... fierbe apa cu tagliatelle, preparam sosul de marar. Untul se pune ... de versatil am ocolit cacofonia :P). Sosul se va ingrosa imediat. Adaugam ... . Daca este prea gros, subtiem sosul cu putin lapte. Tot cald ... punem in jur de 100g paste, invartite frumos in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... arda usturoiul prea mult, ca pastele vor avea miros neplacut. Se ... focul timp de 1 minut. Adaugati pastele fierte si turnati in tigaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lichid si a capata consistenta unui sos. Cand ciupercile sunt aproape gata ... da in clocot, se adauga pastele si se lasa sa fiarba ... strecoara si se pun peste sosul de ciupeci, amestecand bine. Inainte ... deasupra parmezan sau cascaval ras. Pastele si parmezanul sunt specifice italienilor ... si asa. Va trimit si o fotografie cu pastele gatite chiar azi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoiul strivit si caliti-l timp de un minut, apoi adaugati sosul, pasta de rosii si jumatate din patrunjelul tocat. Asezati apoi vinetele ... aseze mai bine feliile în sos. Luati sosul cu o lingura si turnati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pastele se pun în apa clocotita cu sare si câteva picaturi de ... feliaza usturoiul si se adauga în paste împreuna cu ardeii copti, fasolea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , la foc mic. Adaugi smantana,pastele si lasi sa fiarba la foc mic pana cand pastele si cartofii s-au patruns bine. Eu ... , adaugi parmezanul. 4. Torni in supa sosul pesto, condimentezi cu sare, dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lichid si a capata consistenta unui sos. Cind este aproape gata se ... fierbe in clocot, se pun pastele si se lasa la fiert ... strecoara si se pune peste sosul deja preparat, amestecind bine. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert pastele în apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Uleiul se pune într-o tigaie sa se încinga. Se adauga ceapa taiata marunt si se caleste pâna devine sticloasa. Se adauga smântâna, galbenusul de ou, vinul si putina sare. Se fierbe pâna se înmoaie ceapa si se formeaza un sos. Se amesteca pastele cu sosul si se pun felii de somon. La sfârsit se adauga patrunjelul tocat si parmezanul....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se fierb la foc mic. Intre timp, se calesc ciupercile cu o lingura ulei de masline si 3-4 catei de usturoi taiat marunt. Se adauga apoi rosiile taiate cuburi si se lasa pe foc mic cca 15 minute. Cand sunt fierte, pastele se scurg si se trec prin jet de apa rece si se pun in vasul de servire. Deasupra punem sosul de rosii si ciuperci, asezonat cu sare, piper, cimbru. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rosiile taiate pe jumatate se calesc în ulei, peste ele adaugându-se usturoiul taiat, ardeiul maruntit si rozmarinul rupt în crengute mici. Aceste legume se lasa pe foc pâna când rosiile s-au înmuiat, însa în paralel se fierb pastele în apa cu sare. Peste sosul de rosii obsinut se toarna otetul balsamic, smântâna si se farâmiteaza ricotta. Toata aceasta compozitie se amesteca bine cu pastele fierte si se condimenteaza cu sare si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o oala mare cu apa usor sarata la fiert, iar dupa primul clocot adauga pastele si fierbe-le pâna se înmoaie, aproximativ 8 minute. Apoi se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Într-un bol mare se amesteca împreuna maioneaza, otetul, zaharul, mustarul, sarea si piperul. Apoi, adaugam ceapa, ardeiul, morcovul si pastele. Se introduce salata la frigider pentru cel putin patru ore (sau se lasa peste noapte) înainte de servire.
Reţetă de pe retete.eva.ro