Cauta in 20.691 retete
... adaugat 300 de grame de smantana, amestecate in prealabil cu cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se caleste pana se inmoaie. Smantana se amesteca cu cea pentru ... simplu( fiert cu sare si piper) , sos de smantana si lamaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putina sare si putin ulei,apoi se adauga smantana. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie capetele sparanghelului, apoi se fierbe in apa sarata timp de 5 minute. Se incinta uleiul intr-o tigaie, unde se caleste ceapa, timp de 3-4 minute. Se adauga usturoiul, se pune smantana si sparanghelul, care se taie bucatele. Se pune si parmesan-ul si se foloseste un blender pentru a pasa ingredientele. Se asezoneaza cu sare si piper si se pune deoparte. Se fierb pastele si se servesc cu sosul facut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... !. Asa cum e si normal orice pasca traditionala de paste , trebuei sa ... de lamaie, grisul faina si smantana. La final adaugam si stafidele ... traditia specifica a arealului unde se coace aceasta delicioasa pasca de Pasti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu ciuperci si sos de smantana si cascaval. Ingrediente: - 3 bucati piept ... (400 gr) - 500 ml de smantana pentru gatit (Gran Cucina) - 200 ... gust. Urmeaza apoi sa adaugam smantana si cascavalul. Amestecam foarte bine ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cantitatea de zahar , branza si smantana. Se ameateca faina cu praful ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 100 gr. unt, 200 ml smantana, 50 gr. gris, 50 gr ... galbenusurile, untul topit (dar rece), smantana, sarea, grisul, faina, coaja de ... cu albus si se da pasca la copt in cuptorul incalzit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apoi le-am amestecat cu smantana, obtinandu astfel un sos.In ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : - 3-4 catei de usturoi - 2-3 linguri de smantana - sare dupa gust - marar proaspat ... si apoi il amestecati cu smantana si marar SAU - pisati usturoiul ... amestecati intr-un castron: usturoiul, smantana, mararul tocat si sare dupa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... o furculita. Peste ea se adauga smantana, stafidele (scurse de apa), faina ... , apoi se toarna aluatul de pasca. Se incinge cuptorul la 180 ... se rumeneste frumos la suprafata. Pasca fara aluat se scoate pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... placinte unguresti subtiri, unse cu smantana si multa branza telemea sarata ... - 2 galbenusuri - o lingurita sare - 200ml de smantana - 2 linguri ulei Pentru coacere si servire: - ulei pentru prajit - smantana - telemea sarata In laptele caldut (nu ... faina, galbenusurile, sarea si uleiul, smantana apoi turnam maiaua de mai ... sunt calde, le ungem cu smantana si punem deasupra branza telemea ......
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , apoi branza de burduf si smantana , iar mamaliguta .....pana am epuizat ... si o acopar cu restul de smantana in care am tocat mararul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 g faina, 200 g unt, 200 g smantana, 1/2 lingurita sare Mod de preparare: Se amesteca ingredientele, se formeaza aluatul, apoi se da la rece. Peste 3 - 4 ore se intrebuinteaza. Se fac placintele umplute cu branza, cu carne sau ciuperci, cu dulceata, cu nuci cu zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida (cam 1kg), 200 g branza telemea, 300 g smantana, unt pentru uns tava sau vasul yena, pesmet, sare si piper Mod de preparare: 1. Se spala conopida, se desface in buchetele si se tine
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. unt. Pentru umplutura: 1 kg. smantana groasa, 3 galbenusuri, vanilie, coaja de ... respectiva se realizeaza 3-4 bucati de pasca. Umplutura se realizeaza combinind zaharul ... , vanilia si galbenusurile frecate separat cu smantana. Cind aluatul este rumenit, pasca este coapta. Se pune peste gura cratitei un platou, se rastoarna pasca, apoi, cu grija, se intoarce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o lingurita zahar, 250 gr smantana, o ceapa mica data prin razatoare, 2 lingurite otet alb sau suc de lamaie, 6 castraveti de marime medie, taiati felii, jumatate lingurita sare Mod de preparare: Se amesteca zaharul, sarea, smantana, ceapa si otetul intr-un vas mare. Se adauga castravetii taiati felii. Se lasa la rece 2 ore.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 capatana usturoi, 300 g smantana, 100 g iaurt, 1-2 legaturi marar Mod de preparare: 1. Usturoiul de curata, se piseaza sau se toaca marunt. Se adauga putina sare. 2. Se adauga smantana, iaurtul si se amesteca. 3. Mararul spalat si curatat se toaca marunt si se adauga peste compozitie. 4. Se tine la frigider pana la servire.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 buc. castraveti, 1/2 pahar smantana, o lingura otet, sare, piper, o lingura verdeata tocata Mod de preparare: Castravetii se curata de coaja, se taie in felii subtiri, se sareaza si se lasa o ora. Se scurge zeama formata si se toarna peste ei sosul facut din smantana, otet, sare, piper si verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com