Cauta in 21.294 retete
RETETELE NOI DE AZI (14.10.2008) VOR FI ATASATE PE WEBSEIT IN URMATOARELE ZILE
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... . Se pune amestecul de brinza. Umplutura: 500 brinza(quark) 2 plicuri de ... vanilia ,dupa care se adauga brinza,smantana si albusurile batute spuma ... griss. Se pune crema de brinza peste prima foie in tava ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
700 gr. branza, 100 gr. unt, 3 oua, 3 linguri faina, 1 varf cutit sare, 2-3 linguri zahar, coaja de lamiie rasa Mod de preparare: Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga branza bine scursa de zer si trecuta prin sita, se amesteca si se pun galbenusurile unul cite unul. Se adauga sarea, faina, albusurile batute spuma si coaja de lamiie rasa. Se pune compozitia intr-o forma de budinca (cu capac inchis ermetic) unsa cu unt. Se asaza intr-un vas cu apa clocotita pus pe foc si se lasa 30-40 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. de branza mascarpone, 5 oua, 5 linguri de zahar pudra, o cutie de piscoturi de sampanie, 30 cl de cafea foarte tare, o lingura de cacao pudra Mod de preparare: Se freaca galbenusurile si zaharul pana ce amestecul incepe sa capete culoare alba. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Se bat albusurile sub forma de spuma tare si se incorporeaza amestecului de mai sus. Se stropesc biscuitii cu cafeaua si se tapiseaza cu ei fundul unui bol sau se portioneaza pe cupe. Se acopera cu un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. branza de vaci, 50 gr. margarina, o ceasca de faina, o ceasca de pesmet, 1 ou Mod de preparare: Se framinta branza de vaci, cu margarina incalzita, oul, pesmetul si faina. Se obtine un aluat virtos din care se formeaza galuste mijlocii care se pun la fiert in apa clocotita cu sare pana se ridica deasupra. Mod de servire Se servesc calde ca aperitiv sau garnitura la o mincare cu sos
Reţetă de pe www.retete-bune.com
blat: 50 g biscuiti amarettini, 150 g piine prajita, 100 g unt, 50 g zahar, 3 linguri cafea tare; crema: 200 g branza de vaci, 300 ml smantana, 3 oua, 100 g zahar tos, 2 plicuri zahar vanilat, coaja rasa de portocala, 500 g capsuni, 250 ml suc de portocale, un plic praf glazura transparenta Mod de preparare: Amarettini si piinea prajita se macina, se framinta cu untul la temperatura camerei, zaharul si cafeaua. Se pun intr-o forma si se niveleaza. Se amesteca branza de vaci cu smantana,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
80 gr. taitei fara ou, 50 gr. telemea de vaca, 10 gr. unt, sare Mod de preparare: Se fierb taiteii, se clatesc cu apa calda si se amesteca cu untul si telemeaua desarata data pe razatoare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza, 2 oua, 4-5 linguri smantana, 2 linguri faina, 3 linguri unt, 1/2 pahar lapte Mod de preparare: Se pune laptele impreuna cu untul pe foc sa clocoteasca, se adauga toata faina odata si se amesteca repede. Cind este aproape rece se adauga galbenusurile, branza bine sfarimata si smantana, apoi albusurile batute spuma (se pot pune si ouale intregi). Se unge o forma in care se toarna compozitia si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 gr. ciuperci, 2 buc. lamii, 100 gr. branza de burduf sau telemea, 2 linguri ulei, sare, piper, verdeata tocata (marar si patrunjel), citeva frunze de salata Mod de preparare: Se prepara sosul intr-un castron, amestecand uleiul cu sarea, piperul si zeama de lamiie. Ciupercile se spala, se taie in lamele fine si se pun imediat in sos, sa nu se innegreasca. Se rade branza, se amesteca cu ciupercile, se presara verdeata si salata, taiate fin. Mod de servire Se tine la rece o ora inainte...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, 1 lingurita branza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie, marar verde, sare, 2 frunze de salata verde Mod de preparare: Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu branza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare. Mod de servire Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. branza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 gr. unt, gris, sare Mod de preparare: Se amesteca branza de vaci cu oul, faina si atita gris, cat sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita. Se iau din compozitie, cu o lingura, galuste si se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare, 15-20 minute. Mod de servire Se scurg si se servesc fierbinti, cu unt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg cartofi, 2 linguri unt, 1/4 kg branza de vaca, 2-3 oua, sare, lapte, smantana Mod de preparare: Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet, un rind de felii de cartofi fierti si un rind de branza de vaca, amestecata cu un ou intreg si sarea necesara. Deasupra ramine un strat de branza cu ou, se toarna un pahar de lapte amestecat cu un ou sau smantana si se coace la cuptor potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
8 felii de piine, 2 cesti lapte, 2 oua, 1/2 kg branza telemea amestecata cu branza de vaca, 2-3 linguri unt, coaja de lamiie, 1 lingura zahar Mod de preparare: Se moaie feliile de piine in laptele indulcit. Se freaca untul, se amesteca cu galbenusurile, se bat spuma, se amesteca bine cu piinea muiata, se adauga branza, coaja de lamiie, la urma albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma rezistenta la foc, unsa cu unt, se da la cuptor incins 30-40 minute pana cind prinde o coaja...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
75 gr. spaghete, 100 gr. branza de vaci, o lingurita unt, sare Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa cu sare pana se inmoaie, se scurg, se clatesc cu apa calduta, apoi se strecoara. Se amesteca untul cu branza de vaci. Se presara peste spaghete. Mod de servire Se servesc imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sare, pesmet Mod de preparare: Brinza de vaca, stoarsa bine de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
In micul si foarte dragul meu grup de pe Facebook , provocarea acestei saptamani este sa gatim o tocanita. Pare atat de simplu, mai ales ca eu gatesc adeseori mancaruri in sos, dar e dificil de ales o tocanita care sa aiba atat de multe de spus ca aceasta. Ingrediente putine, arome puternice! Am ales sa fac o tocanita cu multa boia, ungureasca, pentru ca aceasta este culoarea unei tocanite gustoase! Cum fac de fiecare data, va recomand si de aceasta data, ca pentru retetele unde boiaua...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... conform instructiunilor de pe plic. Brinza dulce se amesteca cu zaharul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... umezesc cu zeama de lamiie. Brinza se freaca bine, apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-350 gr. macaroane, 200 gr. branza de oi, 3 linguri unt, sare, 3 oua Mod de preparare: Macaroanele fierte in apa clocotita cu sare se strecoara si se amesteca cu branza rasa si cu ouale batute. Se asaza in tava, cu bucati de unt printre ele. Deasupra se pun citeva bucati de unt si se dau la cuptor sa se rumeneasca Se servesc fierbinti. Se pot prepara si fara oua.
Reţetă de pe www.retete-bune.com