Cauta in 21.294 retete
La o masa buna ca sa fiu partas, Va recomand sa preparati un papricas.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Stiu ca asta nu este cine stie ce reteta, dar mie imi place la nebunie si trebuie sa o inregistrez si pe blogul meu! Este o mancare atat de gustoasa si de simplu de facut incat este reteta la care apelez ori de cate ori nu am eu chef sa ma intind cu cine stie ce gateli complicate. Si imi place la nebunie sa o mananc fierbite, fiind si singura mancare cu cartofi unde mananc si paine - pentru ca sosul ala merita o paine proaspata si moale pentru a fi inmuiata in el! :) Si bineinteles la...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Nu sunt mare amatoare de carne de miel, dar pentru ca s-a nimerit sa am in congelator si o punga de carne de miel am ajuns sa fac si tocanita de miel. Se face foarte simplu, acelasi principiu ca la orice tocanita. Avem nevoie de: 1 ceapa mare o jumatate ardei rosu 1 morcov pulpa miel 600 g patrunjel proaspat sare, piper ulei masline lapte, smantana 2 linguri amidon Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline, Cand s-a inmuiat se adauga ardeiul si morcovul taiat...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
pentru macerare avem nevoie de: 1 ceapa, 4 catei usturoi, 3 frunze de dafin, sare, piper, 100ml otet carnea de la un iepure se spala, se curata de pielite si se portioneaza se aseaza intr-un vas incapator si se amesteca cu condimentele, ceapa taiata mare, usturoiul, otetul se lasa la rece cateva ore, chiar pana a doua zi. pentru preparare avem nevoie de: 2 linguri de untura sau ulei, 3 cepe, 2-3 morcovi, 1 ardei, 2 linguri pasta de rosii, 2 frunze de dafin sare, piper, 1 paharel de vin,...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
2 cepe potrivite, coaste de porc, un ardei rosu, cartofi cubulete, sare, piper, boia. Se pune ceapa tocata la calit, o lasam pana devine sticloasa, punem costele de porc , completam cu apa, dam gust cu sare, piper, boia si adaugam si ardeiul taiat cubulete.Lasam sa fiarba la foc potrivit. cand carnea e aproape fiarta adaugam cartofii si lasam sa fiarba la foc mic.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... la suprafata. Se adauga in papricasul clocotit. Galustele se mai pot ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sfarsesc prin a pregati rapid un papricas. Pentru ca el este potrivit ... strecoara si se adauga in papricas. La final se adauga smantana ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
750 gr. carne de pui, 200 ml ulei, 300 gr. ceapa, 1 kg. ciuperci, 300 gr. faina, 3 oua, verdeata, 1/2 lingurita boia de ardei dulce, 300 gr. smantana, 2 linguri pasta de rosii, sare Mod de preparare: Se taie carnea in bucati mici, se prajeste pe jumatate in ulei si se pune separat. In aceeasi grasime, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga o lingura de faina, se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba incet. Se paseaza sosul printr-o strecuratoare, se adauga carnea si se lasa la foc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Untul moale se amesteca cu oul intreg si cu 50 ml apa;se adauga apoi faina, si se freaca cu dosul furculitei, ca sa nu se formeze cocoloase, adaugind treptat si restul de apa.Daca oul a fost mai mic, se adauga o lingura cu apa.Galustele se fierb, cum s-a aratat in alta reteta, intr-o cratita de 3 l, ca sa aiba suprafata mai mare.Vor rezulta 30-35 galuste care vor fi putin mai tari decit primele.Se fierb 20 minute, apoi se scot cu spumiera si se pun in sos. - Un ou mare (60 g), 150 g faina ,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea de iepure taiata bucati mici se prajeste intr-o cratita cu untura si ceapa tocata pestisori. Cind carnea este rumenita, se adauga boiaua, sarea, zeama de lamiie si apa ca sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba incet pina cind apa scade la jumatate, apoi se pune cratita descoperita in cuptor pina cind lichidul ramas scade la jumatate. Inainte de a servi, se adauga 2-3 linguri de smintina. Se serveste cu galuste de gris, macaroane fierte sau pireu de cartofi. - Picioarele dinainte,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune ceapa la prajit, de preferinta in untura de porc (o lingura). Cind devine albicioasa, se adauga boia si 1/2 legatura din patrunjelul spalat si taiat. Se pune puiul, transat bucati si spalat, se lasa sa se inabuse sub capac aproximativ 20 min. Se toarna apa fierbinte peste carne, cit sa o acopere, se sareaza si pipareaza. Cind e fiarta carnea, se face un sos din faina cu apa, si se toarna peste carne, se dau doua-trei clocote. Inainte de a se lua de pe foc, se toarna smintina si restul...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se incorporeaza smantana, se lasa papricasul pe foc sa se mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cureti si speli bine galbiorii, apoi ii pui la fiert intr-un litru de apa cu o cana de lapte si putina sare. Calesti ceapa cu ardeii taiati marunt, iar la urma presari faina, boiaua, pui rosiile taiate felii, galbiorii fierti si apa cat sa le cuprinda. Fierbi totul inabusit pana se inmoaie toate si presari sare, patrunjel si cimbru dupa gust. Cand este gata, torni smantana si mai lasi sa dea in cateva clocote. E bun cu mamaliga alaturi. - 1 farfurie mare de galbiori, ulei, 3 ardei grasi, 3 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taiat fasii se amesteca in papricas, cealalta jumatate se presara deasupra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se tai puiul in bucati, se rumeneste intr-o tigaie cu putina untura. Se trag deoparte in untura 2 cepe rase, se adauga un varf de lingura de faina si o lingurita de paprica sau boia de ardei. Se stinge cu o ceasca de apa sau zeama de carne. Se face un sos potrivit de gros, in care se aseaza bucatile rumenite de pui. Se da la cuptor o jumatate de ora. Se serveste cu galuste de faina. - 1 pui, untura, 2 cepe, un varf de lingura de faina, o lingurita de paprica sau boia de ardei, o ceasca de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se rumeneste slanina in ulei. Se adauga bucatile de pui, boiaua si o cuisoara. Se acopera cu ceapa taiata fin. Se toarna vinul si zeama de lamiie si se adauga cimbrul. Cind bucatile de carne s-au fragezit, se adauga smintina fara sa mai fiarba. Se asaza pe farfurie cartofii fierti si taiati, deasupra carnea si se acopera cu sosul din cratita. - 1 pui mare, 1/4 ceapa, 50 g boia dulce, 1 bob cuisoase, 1 lamiie, 1 pahar cu vin, 50 g smintina, 1/2 kg cartofi, 100 g slanina afumata, cimbru, 1 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe carnea in apa cu sucul de ceapa, ardeiul taiat si sarea. Inainte de a fi carnea fiarta complet, se adauga rosiile date prin razatoare si uleiul. Se prepara un aluat gros ca o smintina, curgator, frecind albusul cu faina si putina sare. Se ia cu lingurita aluat si se toarna in sosul care fierbe. Dupa 10-15 minute de fiert la foc mic, mincarea este gata. Se presara cu patrunjel tocat. - 100 g carne de vaca sau carne slaba de porc, o lingurita suc de ceapa, 1 albus, aproape o lingurita...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea in bucati mici, se prajeste pe jumatate in ulei si se pune separat. In aceeasi grasime, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga o lingura de faina, se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba incet. Se paseaza sosul printr-o strecuratoare, se adauga carnea si se lasa la foc potrivit. Se taie ciupercile, se calesc in ulei, se pun verdeata, tocata, boiaua de ardei, pasta de rosii dezlegata cu apa si se adauga la carne. Din faina ramasa, oua, sare si putina apa se framinta un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea in cuburi potrivite. Se caleste ceapa in ulei pina se aureste frumos apoi se pune carnea sa fiarba. Cind carnea este fiarta se pune usturoiul tocat si patrunjelul verde, un virf de cutit de piper si apa sa se formeze un sos mai subtire. Nu se leaga cu faina. - 300-400 g carne, 2 buc. cepe mari, 2 catei de usturoi, 100 ml suc de rosii, 100 ml ulei, boia sau pasta de ardei, piper, sare, patrunjel verde. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prepara, asa cum s-a intamplat cu papricasul de pui . Intr-un final ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com