Cauta in 28.554 retete
... rece. 2.Se prepara sosul de otet,fierband in cateva clocote,200 ml apa cu otetul,jumatate de lingurita de sare,piper si ... se serveste cu sosul de otet turnat deasupra.Este delicios servit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
: Se face un aluat astfel incat sa se poata turna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina..Dupa coacere se taie blatul cu forma de inimioara, se glazureaza cu cele 2 albusuri batute bine +200 g. zahar tos + 1 lingurita otet sau lamaie, iar pe margine se topeste ciocolata si se fac diferite desene.(o inimioara mai mica sau sageata lui cupidon sau floricele) . Este minunata, incercati-o!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta Spray pentru ulei sau otet: Sticla cu dispozitiv tip spray pentru distribuir... Gateste Spray pentru ulei sau otet
Reţetă de pe www.e-retete.ro
ardei grasi 2-3 linguri de ulei 1 lingura de otet de struguri sare
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
... vase perfecte pentru ulei si otet. In al doilea rand , niste ... marunt, marinata cateva zile in otet de vin cu sare si ...
Reţetă de pe povestigustoase.com
1 kg ardei iuti Pentru 1 l otet: 500 ml otet 500 ml apa 1 lingura sare 2 linguri zahar 2 foi de dafin piper boabe, mustar boabe
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
Ingrediente 3 kg varza rosie 1/2 l otet 1/2 l apa 1 lingura sare Se toaca varza fideluta. Adaugam sarea si frecam in maini bine de tot pana se inmoaie si incepe sa isi lase zeama. Punem apoi varza frecata in borcane de 800 gr . Fierbem otetul cu apa pana da in clocot. Turnam amestecul fierbinte in borcane peste varza. Le punem in camara iar iarna cand le desfacem adaugam doar uleiul si gata salata.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de castraveti si gogosari in otet, 1 l otet la 3 l de apa, 1 lg ... intra in borcane 50 ml otet alb de 9? 1 legatura marar verde ... si 1 lg rasa de sare, otetul impartit egal in fiecare borcan cate 3 lg otet la fiecare si apoi apa rece sa completam ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
7 kg gogosari 1 l ocet (9 grade) 2 l apa 300 g zahar 30 g sare 4 foi de dafin 1 radacina hrean 20 boabe de piper 3 boabe enibahar frunze de telina (cu codita)
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
1 l otet 3 l apa 4 lg sare 8 lg zahar Ardei iuti Boabe de mustar Cimbru Boabe piper Foi de dafin Marar uscat Usturoi Frunze de telina Punem pe fundul borcanelor usturoi, 1 lgt boabe mustar, marar uscat si cimbru. Asezam ardeii si deasupra iar marar uscat si boabe de mustar. Fierbem apa cu sarea, zaharul, piperul, frunze de telina, foile de dafin si otetul. Turnam fierbinte peste ardei. Punem capac si lasam la cald pana a doua zi.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
https://pofta-buna.com/gogosari-in-otet/ Gina Bradea
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Gazpacho sau supa rece de rosii Se pun intr-un blender sau intr-un robot rosiile, castravetele, ardeiul gras, usturoiul, ceapa, busuiocul uscat, chimenul, sare, piper, otet, ulei de masline si feliile de portocale curatate de pielita alba si se mixeaza. Se pune supa in farfurie sau castron si se orneaza cu frunze proaspete de busuioc. Se pun cateva picaturi de ulei de masline si se serveste rece cu crutoane.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru raw-foodisti si nu numai, o salata extrem de rapida cu rucola. Spalam rucola, o taiem mai marunt si amestecam cu 4 linguri de ulei de masline, zeama de la o jumatate de lamaie, o lingura de otet balsamic si sare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se spala bine legumele. Ridichile si ceapa se taie marunt.Salata se taie in bucati potrivite. Se amesteca uleiul de masline , otetul , sarea si piperul .Intr-o salatiera se amesteca toate legumele se toarna dressingul si se amesteca bine. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 lingura busuioc 1 lingura ulei 1 lingura otet sare, piper Se fierbe orezul ... de busuioc cu 1 lingura de otet, una de ulei, comdimentand cu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... amestec, facut dintr-o lingura cu otet balsamic si cateva linguri cu ... marunt. Se amesteca, foarte bine, otetul cu uleiul, apoi, se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem sfecla data pe razatoare in apa cu sare, piper boabe, o foaie de dafin, otet. Cand sfecla e fiarta pe jumatate, se adauga celelalte legume date pe robot sau pe razatoare. Fasolea muiata 10-12 ore, se fierbe schimband de 3 ori apa calda. La final, se adauga fasolea si supa in care a fiert fasolea, zarzavatul, pasta de tomate, uleiul. Lasam sa fiarba impreuna 5 minute, condimentam, presaram cu patrunjel verde. Servim cu sau fara smantana de preferinta cu ceapa alaturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro