osul amar de la crap desen
Pagina 5 din 5
                                                         Se curata si se spala pestele foarte bine. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Pregatesc aparatul de aburi si pun apa pana la semnul indicat. Asez pestele in tavitele speciale si ii programez timpul la 20 de minute. Se serveste cu usturoi sau diverse legume. Simplu,gatit natural si simti gustul adevarat al pestelui pregatit la aburi. Pofta buna! 
                        
                                                Reţetă de pe retete.eva.ro
                        					
                                                        Trebuie sa incerci aceasta reteta veche, lipoveneasca. Pe langa faptul ca este usor de facut este un fel de mancare foarte elegant. Ingrediente: 1 kilogram de peste, de prefarat intreg, doi morcovi, o radacina de patrunjel si o telina mica, sare, 4-5 catei de usturoi. Preparare: Curata pestele si taie-l in bucati potrivite si pune-l la fiert in apa rece, cu un praf de sare. Pune la fiert si capul pestelui. La un kilogram de peste pune maxim un litru si jumatate de apa. Separat intr-un alt vas...
                        
                                                Reţetă de pe retete.eva.ro
                        					
                                                         ...  direct la cuptor sosul demential 1 crap mare Cativa catei de ust ... 
                        
                                                Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
                        					
                                                         ...  : 40 de minute 2 kg rondele crap de Dunare 4 bucati mari ceapa ... 
                        
                                                Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
                        					
                                                         ...  deobicei pun mai mult 6 rondele crap, aproximativ 2 kg 300 ml suc ... 
                        
                                                Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
                        					
                                                        Visinata, un pseudo-lichior de visine, este probabil cea mai populara bautura de casa, mai usor si mai la indemana de realizat decat vinul sau alte licori alcoolice. Visinata este, de fapt, un macerat alcoolic, pe baza de fructe si zahar. Va puteti produce singuri visinata acasa respectand cateva indicatii simple. Portii: 2-2,5 litri Timp de preparare: 10 saptamani (cu tot cu perioada de macerare) Ingrediente: 3 kilograme visine 1,2 kilograme zahar 600 ml alcool dublu rafinat (87 sau 96 de  ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.cevabun.ro
                        					
                                                         ... , pestele  de regula, caras sau crap  prajit in crusta de malai ...  Ingrediente: 2,5-3 kilograme de caras sau crap 200 grame malai 500-600 ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.cevabun.ro
                        					
                                                         ...  sanatoasa 6 fileuri sau rondele de crap cateva felii de lamaie optional ... 
                        
                                                Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
                        					
                                                         Grozav, de cand prajesc in malai nu mai folosesc faina Taiem rondele mai groase, le stergem, le saram pe toate partile. Dupa 30 min le dam bine prin malai. Ca malaiul sa se prinda bine secretul e ca pestele sa nu fie foarte uscat ci putin umed. Prajim in tuci in uleiul incalzit. Intoarcem pe ambele parti si cand e rumenit scoatem pe servetele. Facem un mujdei de usturoi cu ulei demasline si smantana sau iaurt gras. 
                        
                                                Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
                        					
                                                         Crapul este preferatul meu, nu-l prepar decat prajit sau la gratar pentru ca asa imi place cel mai mult. Data viitoare cand voi gati peste mi-am propus sa fac o saramura, asa ca.... stati pe aproape. INGREDIENTE: un crap malai sare PREPARARE: Curatam pestele, il feliem, il saram si-l dam bine prin malai pe toate partile. Daca nu va place asa crocant puteti folosi faina. Il prajim in baie de ulei. Servim cu mamaliguta si neaparat mujdei de usturoi! Pofta buna! 
                        
                                                Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
                        					
                                                         Va rog, atentie sporita! Urmeaza un delicios In cuptor copt rasol de vita Ce se desprinde de pe os. INGREDIENTE un rasol de vita cu os (am ales o carne de foarte buna calitate, de la Karpaten Premium Angus) 500 gr ciuperci Ulei de masline, sare, cimbru uscat, telina uscata 200 ml smantana lichida 100 [&] Post-ul RASOL DE VITA CU OS LA CUPTOR SI GARNITURA DE CIUPERCI apare prima data in Retete Haplea . 
                        
                                                Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
                        					
                                                         ...  pe carbuni 6 bucati file de crap de dunare 3 cani de apa ... 
                        
                                                Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
                        					
                                                         ...  par, iar cele mici (cirese amare) cu o scobitoare. Pe masura ce ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                        O vorba din batrani ne spune: Cand anul se innoieste Ca sa atragi lucruri bune Trebuie sa mananci peste.
                        
                                                Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
                        					
                                                         ...  de la socrii mei un crap romanesc gigantic (pe care am ...  Lulu. Ingrediente: - 200g icre de crap (asta am avut eu, dar ... 
                        
                                                Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
                        					
                                                         Aceasta salata salata este facuta în general cu ulei de floarea soarelui în loc de cel de masline si nu se adauga agenti de îngrosare, cum ar fi pâinea sau cartofii. Tehnica utilizata pentru acest fel de mâncare este exact aceeasi ca si pentru maioneza. Icrele se spala cu apa rece si se pun într-un castron de marime medie. Aseaza castronul peste o oala cu apa fierbinte, dar ai grija ca acesta sa nu atinga apa. Cu o lingura de lemn, freaca icrele timp de 2-3 minute pâna când totul...
                        
                                                Reţetă de pe retete.eva.ro
                        					
                                                         ...  de coaja alba care este amara ,bucatile de peste, foile de ... , pina la 6 luni. - 1 kg peste (crap, stiuca, somn,etc.), o ceapa mare ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                         ...  boiaua, deoarece dau un gust amarui mancarii. Se intoarce carnea pe ...  g carne de porc (pulpa fara os sau fleica fara prea multa ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                         ...  de hirtie de calc si desenati pe ea un cerc cu ... . Pentru crema: 250 g ciocolata neagra amara, 300 ml lapte, 4 galbenusuri, 75 ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                         Pune apa la fiert si toarna în ploaie grisul, amestecând pâna obtii o consistenta mai tare. Grisul se lasa la racit. Amesteca icrele cu mixerul si toarna câte putin din uleiul de masline pentru a se omogeniza bine. La final adauga grisul, condimentele, zeama de la o lamâie si ceapa, amestecându-le cu mixerul. Daca salata de icre are o consistenta prea tare, mai adauga putina apa. 
                        
                                                Reţetă de pe retete.eva.ro
                        					 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                                                             
                                                            