Cauta in 21.294 retete
... deasupra sau pana trece testul cu scobitoarea. Este un aperitiv delicios ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingredientele pentru aluat se amesteca si se framanta, pana se obtine un aluat modelabil. apoi aluatul se acopera intr-o folie de plastic si se lasa 1 ora la rece. Ceapa se curata, se taie marunt, se caleste in putin ulei, apoi se adauga carnea de pui dupa ce in prealabil a fost trecuta prin masina de tocat,se calesc impreuna, dupa care se lasa la racit. Se inmoaie feliile de paine in lapte, se scurg si se adauga la compozitie impreuna cu ouale, verdeata taiata marunt, sare si piper dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In zilele de vara se inmultesc si musafirii, probabil vremea buna ii pune pe drumuri si aproape ca nu am avut toata vara weekend in care sa gatesc doar pentru doi. Dar pentru acei musafiri care sosesc (aproape) neanuntati la ceas de seara va propun sa le pregatiti acest platou plin de bunatati! Pe langa faptul ca se pregateste foarte repede, aroma sa irezistibila, culorile atragatoare, platoul se poate transforma intr-un borcanel plin de bunatati pe care il puteti da musafirilor la plecare....
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
200 gr. branza de vaca, 1 ceapa mica, 1/2 telina mica, sare, masline Mod de preparare: Brinza se freaca bine, se adauga ceapa fin tocata, telina cruda rasa si sare. Daca branza de vaca este prea uscata, se adauga 1-2 linguri de lapte dulce Se garniseste cu masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... putinta. Dar sunt convinsa ca pozele spun mult mai mult decat ... va prezint prima tura de poze, urmand sa mai completez galeria ... , in functie de cum primesc pozele si de la ceilalti fotografi ... . LE - Am adaugat in galerie si pozele facute de Mihai Albu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
blatul: 5 oua 200ml smantana 4 linguri faina 1/2 gogosar rosu patrunjel verde : sare, piper, busuioc oregano umplutura: 2 suluri de branza topita 2 fire carnati cabanos felii se salam uscat crud Intr-un vas bati putin ouale cu telul, adaugati smantana, faina si condimentele. Veti obtine o compozitie ca de omleta, destul de subtire. Turnati compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, presarati gogosarul taiat cubulete si pratrunjelul verde. Coaceti la 180 grade C timp de 10 minute, este...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
5 oua, 50 gr. cascaval, sare, branza de oi, boia, piper, sare, ulei, cabanos Mod de preparare: Se bat tare albusurile ssi se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat, apoi se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt .Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hirtie speciala in tava, adica hirtie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu branza...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente 200 gr ciuperci 200 gr branza 2 ardei grasi 2 legaturi ceapa verde 5 oua 5 linguri faina 1 pliculet praf copt sare, piper Mod de preparare Se toaca marunt ciupercile, se toaca frunzele de ceapa si se taie ardeii cubulete. Se da branza pe razatoare si se amesteca cu restul compozitiei. Se bat galbenusurile cu un praf de sare pana devin cremoase si se incorporeaza in compozitie. Se bat albusurile spuma si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga faina si praful de copt apoi ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Made by Liana Ce este SilkWeb ? O echipa de profesionisti specializati in tot ceea ce inseamna web. Domeniul lor de activitate cuprinde tot ceea ce inseamna web, incepand de la conceperea de strategii online pentru afacerea ta si pana la campanii de internet marketing care sa ajute la extinderea afacerii tale. Indiferent de serviciul sau serviciile pentru care optezi, SilkWeb se va dedica la fel de mult pentru a va atinge scopul. Cei care vor sa-si deschida un magazin online atunci platforma...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: pentru blat: 250 gr unt sau margarina 300 ml lapte 200 gr faina 4 oua sare, piper frunze de patrunjel pentru umplutura: 300 gr crema de branza cu smantana Delaco 100 gr unt cateva frunze de ceapa verde cateva fire de marar cateva fire de patrunjel sare, piper alb 6-7 felii sunca presata Mod de preparare: Punem crema de branza intr-un bol. adaugam patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate marunt. Adaugam untul moale, sarea si piperul si omogenizam. Se topesc 150 gr unt intr-o ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
2 august 2016 Ingrediente: 6 oua 200 gr faina 400 gr sunca presata 200-250 gr cascaval 2 bucati ardei kapia 200 ml lapte 4 linguri ulei un pliculet praf de copt sare si piper Mod de preparare: Pregatim ingredientele, ardeiul kapia il spalam, il curatam si il taiem cubulete. Sunca o taiem tot cubulete iar cascavalul il dam pe razatoare. Ouale le spargem intr-un bol si le mixam bine adaugam laptele si mai mixam putin. Cernem faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana se omogenizeaza....
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Dupa o reteta Adina Carla Ingrediente: 3 carnaciori oltenesti 300 gr cascaval ras 4 oua 4 linguri smantana 50 g masline verzi taiate marunt 1/2 conserva porumb 4 linguri faina sare, piper Se mixeaza ouale, se adauga smantana, cascavalul ras, maslinele, porumbul, faina, piperul, sarea si se amesteca bine. Se tapeteaza cu unt si pesmet tava de chec, se pune in ea jumatate din compozitie, se aseaza pe lung carnatii si se pune restul de compozitie. Se pune in cuptorul incins si se coace la foc...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
Ingrediente(pentru doua checuri) 300 gr salam 300 gr cascaval 3 ardei grasi 6 oua 1 praf copt 150 gr faina 1 legatura patrunjel Mod de preparare Se taie cubulete salamul si ardeii. Eu am folosit ardei verzi si rosii pentru a capata un aspect frumos al sectiunii checului Se rade cascavalul si se adauga ouale (Eu am pus opt oua fiindca erau cam mici, daca sunt mari sunt suficiente sase) Se amesteca bine,apoi se adauga faina impreuna cu praful de copt si se incorporeaza. Se tapeteaza doua tavi...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: 8-9 ardei 500 gr ricotta 100 gr unt 2 linguri smantana 2 fire ceapa verde 3-4 fire marar sare, piper Mod de preparare. Frecam ricotta cu untul moale, la temperatura camerei.Adaugam smantana. Si ca sa elimin comentariile rautacioase (pe care am preferat sa nu le public) revin cu precizarea ca ricotta nu e acelasi lucru cu urda dragii mei, nu sunt snoaba, cand am folosit urda in reteta am scris urda( de ex: http://www.caietulcuretete.com/2013/08/rosii-umplute-cu-crema-de-urda.html...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare: Brinza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la rece pana pregatim umplutura aperitivului. Amestecam ouale cu un praf ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
Se taie sunca cubulete si ciupercile felii. Se bat ouale, se adauga praful de copt, faina si iaurtul, apoi uleiul. Se incorporeaza bulionul si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena. Pe urma se adauga condimentele, ciupercile, sunca si cascavalul ras (pastrati un pic pentru a presara deasupra) si branza sfaramata. Se varsa compozitia intr-o forma de chec si cand este aproape gata se decoreaza cu feliute de cascaval.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bucatareste de zor insusindu-si pozele altora Iata aici cateva exemple ... .blogspot.com/ 2010/09/rulada-aperitiv.html Reteta originala o gasiti aici Aici pozele furate ... -retete.blogspot.com/2010/09/aperitiv-simplu.html . Reteta originala o gasiti aici Aici poza unei retete furata de pe ... cand voi putea coi afisa poze facute de mine mancarurilor respective ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
500 g parizer (sau carne fiarta, caz in care se condimenteaza dupa gust), 200 g unt, 6 oua fierte tari, un gogosar, patrunjel verde taiat marunt. Mod de preparare: Parizerul se da prin masina de tocat si se amesteca cu 100 g de unt. Din aceasta compozitie se face o foaie, ca la rulada, care se intinde pe celofan. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 100 g unt si se intind peste foaia de parizer. Albusurile fierte tari se taie patratele marunte si se pun peste unt; gogosarul se taie marunt si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com