Cauta in 16.331 retete
... de 30 de minute. Placinta aperitiv Se taie ceapa marunt,se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pune la rece. Umplere si ornare Umple piersicile cu crema rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca cele 4 oua bine, se adauga uleiul de masline si vinul si se amesteca pina se obtine un amestec omogen. Se adauga cascavalul, faina, bicarbonatul, sarea si piperul. Se amesteca bine. Se adauga jambonul si ardeiul gras si se amesteca totul. Se unge cu unt o tava de chec, se tapeteaza cu faina, se pune la copt 45 minute la temperatura de 210 ? C. - 100 g faina, 4 oua, 100 g cascaval ras, 200 g jambon taiat cuburi, 1 pahar de vin alb sec, 1 ardei gras taiat cubulete, 2 linguri de ulei...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Branza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca, amestecandu-se apoi cu smantana, care se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma, se pot adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt si frunze de marar sau patrunjel, taiate marunt. Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardei grasi, ridichi rosii de luna. In branza preparata cu smantana, se pot adauga o lingurita de chimen, pisat bine cu piulita...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine batut. Se fac clatite mai groase decit cele obisnuite care se coc intr-o tigaie bine incinsa, unsa cu margarina. Se mai poate adauga in compozitie patrunjel sau marar marunt tocate. Inainte de a fi servite, clatitele pot fi stropite cu suc de rosii. - 1 albus, o lingurita faina, 10 g margarina, sifon, 150 g sunca slaba sau parizer. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe oul, se curata si se taie in jumatati pe lung. Se prajesc doua felii de franzela pe plita si se pun pe platou, decorindu-se cu felii mici de fileu afumat. Fileurile de peste proaspat se fierb in foarte putina apa cu condimente: o foaie de dafin, citeva boabe de piper, o lingurita de otet, sare. O parte dintre aceste fileuri se taie in bucati mici si se decoreaza cu maioneza si cu felii de rosii sau de gogosari. Cealalta parte se lasa ca atare, asezindu-se pe platou peste citeva...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la 1/2 lamaie, 50 g unt nesarat. Ornare: 2 dl frisca, 1/2 lingura zahar vanilat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si un catel de usturoi. Ornare: patrunjel si lamaie felii. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g frisca; ciocolata de menaj pentru ornare Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... brun, frisca si chimen pentru ornare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... exotice de culoare rosie pentru ornare, marar. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1.Pentru blat se bat albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul,pana se obtine o bezea.Separat se freaca galbenusurile cu ciocolata rasa si untul taiat cubulete mici,cu esenta si cafeaua solubila,se adauga si miezul de nuca prajit si maruntit,se amesteca pana la omogenizare..Se incorporeaza in bezea crema obtinuta mai sus apoi incorporam si faina cernuta si amestecata cu praful de copt.Se unge o forma de tort ,cu diametrul de 26 cm,cu margine detasabila,se tapeaza cu hartie de copt,se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
BLAT: separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile bine cu un praf de sare.Intr-o cratita punem zaharul si apa si lasam sa fiarba la foc mic,pana se topeste tot zaharul. Fierbinte il turnam peste albusuri,si mixam continuu.Cand am terminat de turnat tot siropul, adaugam galbenusurile,esenta si uleiul.Amestecam faina cu cacaoa si o cernem deasupra. Amestecam cu o lingura pana se omogenizeaza bine toata compozitia.Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina.Turnam aluatul,apoi il dam la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Fileurile de pangasius spalate si zvantate se stropesc cu suc de lamaie ,se sareaza si pipereaza dupa gust apoi se dau la rece cel putin o ora. 2.Legumele congelete se fierb 10 minute,in apa cu sare apoi se scurg bine. 3.Din fileurile de peste se fac corbete care se prind cu scobitori din bambus apoi sew umplu cu legume fierte si se aseaza unul langa altul,intr-o tavita.Se stropesc cu ulei apoi se toarna vinul alb sec,se pipereaza cu piper cu lamaie,se ung cu galbenusul de ou apoi se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Se bat spuma tare albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul,pana se intaresc.Se adauga si galbenusurile zdrobite,apoi faina cernuta si turnata in ploaie.Se tapeteaza o fotma cu margine detasabila cu hartie pentru copt,apoi se toarna aluatul care se da la copt ,la foc potrivit,cc.20 de minute.Se scoate blatul copt si se lasa sa se raceasca bine,apoi se taie pe orizontala in 3 parti. 2 Se da apa de sirop in cateva clocote ,impreuna cu zaharul,pana ce acesta se topeste apoi se da deoparte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de preparat si pot fi aperitive ideale. Le poti servi cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un aperitiv usor, care prevede un festin asa cum se cuvine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Sunt aperitive destul de usor de pregatit si cu siguranta foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reprezinta aperitivul perfect. Usor de facut si delicios. Surprinde-i placut pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro