ornare icrelor de peste
Pagina 5 din 5
... Pestele se curata de intestine,de solzi(pe cai mici ,daca ... . Aceasta zeama se toarna fierbinte,peste pestele copt,apoi se acopera ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se decapiteaza pestii, se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce au fiert se pun la racit, se scoate carnea de pe oase si se taie marunt. Se adauga margarina, se mixeaza cu mixerul se adauga sarea si piperul si se mixeaza din nou pana se face o pasta. Se taie o lamaie in doua, se stoarce si se amesteca. Se taie rosia feliute si se orneaza farfuria. Se serveste rece ca aperitiv pe paine.Este sanatoasa si este indicata la micul dejun. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... paine se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta ... bucati). Se adauga deasupra de peste ceapa taiata in inele sau ... generozitate cu inca 1/3 din dressing.Peste peste se adauga rucola si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am dezghetat pestele in lapte. L-am scurs si uscat cu servetele de bucatarie ca sa se faca crocant deasupra. L-am dat cu sare si piper pe ambele parti. Am presarat oregano, tot pe ambele parti. L-am stropit cu suc de lamaie. L-am asezat in tava cu hartie de copt cu pielea in sus si l-am stropit si cu ulei. L-am dat la cuptor la 220C pentru 15 minute. Am servit cu felii de lamaie. Puteti servi si cu o garnitura de cartofi natur.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... baghete. In compozitia ramasa adaugati pestele scurs, amestecati usor si umpleti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a da un aer festiv salatei ;-) 5. Pestele marinat -eu am avut merluciu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de preparare: Pentru inceput, pregatim pestii, ii spalam, ii curatam de ... dorim sa le servim cu pestele. Dupa ce am scos legumele ... , pentru 10-15 minute. Scoatem pestele cand e gata si il portionam ... -am pus). Turnam supa apoi peste si lasam sa se raceasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata pestele, se spala bine , se lasa la zvantat 10 ... 2- 3 clocote dupa care se pune peste peste se acopere 3-5 minute. se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem pe lungime filurile de peste in fasii de 1 cm.Le condimentam si apoi imletim cate 3 fasii intre ele ca pe niste codite,fixand capetele cu scobitori.Le punem in uleiul incins si le prajim pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta iar apoi se servesc alaturi de ce garnitura dorim. Eu am facut niste "taietei" din cartofi (taiati cu masina de spiralat legume)
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iar la sfarsit fileul de peste tocat.Se condimenteaza dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga in tigaie, alaturi de peste. Se taie in rondele mici ... se adauga apoi alaturi de peste si ardei. Pentru aroma se ... toarna putina supa clara de peste, dand apoi in clocot totul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ... daca se taie salata de icre(se taie la fel ca ... (daca mai avem) o lingurita de icre crude care se incorporeaza in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se condimenteaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor. Se adauga mazarea Bonduelle. Morcovul se taie rondele, ceapa la fel, ardeiul gras fasii, iar rosia felii. Toate legumele impreuna cu cateva felii de lamaie, se aseaza in tava, alaturi de peste. Se sareaza, se pipereaza, se mai adauga condimente de peste, dupa preferinte si se stropesc cu ulei, dupa care se da tava la cuptor pentru 20-30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Spalam pestele si apoi il stergem bine cu servetele de bucatarie ... de lamaie. Asezam bucatile de peste peste legume si stropim cu ... mai lasam la cuptor pana se rumeneste usor pestele. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Icrele de peste sunt pe placul multora dintre noi. Se pot folosi ... m-a apucat pofta de salata de icre. Pe raft se mai gaseau si cutii cu salata de icre gata preparata, dar mi-am ... o portie mare am folosit: - 100 g icre de hering - 300 ml ulei ... de a ma apuca de pregatirea icrelor am fiert o canita de gris ... -un bol incapator am pus icrele si 150 g gris gata...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Eu am folosit icre din pestii prinsi de fratele meu ;) Deci, se curata icrele de pielite, se amesteca cu pesmet sau paine mai veche si inmuiata putin in apa, 1-2 lingurite mustar; se adauga ulei pana cresc ca o maioneza, zeama de lamaie, sare dupa gust. La sfarsit se adauga ceapa rasa fin. Eu le-am ornat cu o felie de rosie si cu boabe de struguri negri, pentru un look si-un gust mai exotic...pe care toata lumea le-a confundat cu masline...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... deosebit in care se poate manca pestele. Ingrediente : un kilogram de peste slab, curatat de oase, 100 de grame de unt, trei ... linguri de pesmet. Preparare : - Toaca pestele bucatele (foloseste un cutit bine ... fin macinat. Pune in compozitie pestele bucatele, sare, piper si ceapa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se indeparteaza pielitele de la icre si se mixeaza cu iaurtul ... ung cu un strat de icre si se servesc calde, stropite ... , 3 iaurturi, 100 ml lapte, 150 g icre, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... oase sau pielite de la peste si se taie cubulete sau ... . Se pun intr-un castron pestele, prazul, cartofii si maslinele intregi ... feliile de la 1/2 lamaie. - 200 g peste afumat (de preferinta batog), 1 fir ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro