Cauta in 21.294 retete
... scobitorul.o scoatem din cuptor si presaram ornamentul de ciocolata. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... DE PRAJITURA SE ORNEAZA CU ORNAMENTE COLORATE PENTRU PRAJITURI.CIOCOLATA SA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Pr. Prof. dr. Ene Braniste) Coliva (in limba greaca ??????? , in limba ... din arpacas (orz macinat dur). Coliva este o ofranda adusa de credinciosi ... scoaterea lor din osanda vesnica. Coliva este elementul principal, absolut necesar ... , crestinul se ingrijeste sa faca o coliva pe care s-o aduca la biserica ... la casa insa in majoritatea colivelor gasim grau/arpacas fiert, nuca ... e doar una...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de multa lume: un aparat foto. De aceea ma grabesc sa ... sansa sa castigi un aparat foto Nikon Coolpix L23 si alte ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... facut..... M-am gandit la Pelincile Domnului, Turtele de Ajun sau versiunea ... ales sa particip cu Pelincile Domnului sau Turtele de Ajun care ... , Din bucataria taranului roman : "Pelincile Domnului, turte de Craciun, turte de Ajun, scuticele Domnului se fac in Ajunul Craciunului. Ele sunt niste ... sfinteste preotul." Asadar pentru Pelincile Domnului aveti nevoie de urmatoarele ingrediente ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
500 gr. faina, 3 linguri ulei, putina sare, o ceasca de apa calduta, sirop pentru foi, nuci tocate Mod de preparare: Se face un aluat din faina, ulei, sare, apa. Se framinta bine, apoi se bate de masa pana prezinta goluri in sectiune. Se lasa 15 minute acoperit cu un servet. Se intind foi subtiri. Se lasa sa se zvinte, apoi se taie in forme rotunde de marimea unei farfurii. Se coace fiecare foaie pe o tava, direct pe foc, pe o parte si pe alta. Se prepara un sirop usor legat si aromatizat cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Asa am ornat salata boeuf de Craciun.. Si de Paste..
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
600 ml.frisca lichida 2 lingurite zahar pudra 100 ml smantana dulce 2-3 plicuri intaritor de frisca Se pun toate impreuna intr-un castron si se bat cu mixerul la viteza ceea mare citeva minute(atita cit v-om avea o frisca destul de tare ).Se va orna dupa preferinta tort-ul cu citeva ore inainte de servire dupa care se va pune la rece. Frisca va sta bine pe tort deoarece are in ea si smantana
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala graul in mai multe ape, stafidele se inmoaie in putina apa cu rom, nucile se dau prin masina. Se pune graul la fiert cu apa cat sa-l acopere (daca mai este nevoie, se adauga ulterior), pana ce se inmoaie bine, fara sa scada toata apa. Se adauga nucile, mierea, stafidele scurse. Se amesteca si se trage vasul deoparte. Cand se raceste, se adauga praful de scortisoara si un praf vanilat. Se decoreaza cu miez de nuca. - 4 cesti grau, 2 cesti stafide, 2 cesti nuci date prin masina, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , maioneza din 2-3 oua, 1 mar pentru ornamentare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Începe prin a freca untul cu zaharul si esenta de vanilie pâna devine o compozitie spumoasa si pufoasa. Se adauga un ou, apoi o lingura de faina, se amesteca, apoi celalalt ou si înca o lingura de faina. La final se pune restul de faina împreuna cu praful de copt si se bate bine. Se pune câte o lingura de aluat în fiecare adâncitura a tavii, unsa în prealabil cu putin unt. Este foarte important ca aluatul sa treaca putin peste jumatatea matritei de briose si sa se bage la cuptor timp...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata pestele(eu folosesc macrou),se spala si se pune intreg in tava de yana,se curata legumele sa toaca marunt se aseaza in tava se adauga condimentele ,uleiul 1 cana apa si sa da la cuptor cca 30 minute,cnd este aproape gata se scoate si se presara chimenul verdeata si bulionul sau rosiile fiecare ce doreste se ppune pe platou si se orneaza asa cum am facut eu! Va doresc pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Batem albusurile de ou pana obtinem o spuma ferma, adaugam treptat zaharul si amestecam bine cu albusurile batute spuma . Punem coaja si sucul de lamaie , urmata de migdalele macinate si ciocolata rasa, amestecam ingredientele pana obtinem o pasta omogena . Pe tava de la cuptor am pus hartie de copt, iar cu ajutorul a 2 lingurite am facut cate o gramajoara , lasand spatiu intre ele. Optional putem pune pe fiecare gramajoara cate o migdala curatata de pielita maronie : ( un secret pentru a ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sfaturi pentru aranjarea meselor festive. Foto: Tiberiu Crisan 1. Tematica Uneori, stabilirea ... priveste gama cromatica. 4. Aranjarea mesei Foto: brightsettings.com Daca la masa ... ! Multumim pentru fotografii specialistului in fotografii de nunta , domnului Tiberiu Crisan ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... -Maria del Chiaro, secretar al domnului Constantin Brancoveanu, scria despre cosurile ... comercial: 6. Am considerat nota 10 pentru cozonacii prezentati in foto nr ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... Barbizon Steakhouse pentru un workshop foto. Ca sa va spun drept ... palavrageam si ne pregateam aparatele foto, in bucataria deschisa a restaurantului, Chef ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
O frumoasa surpriza din partea sotului pentru sotia sa;mi-a placut cat s-a straduit acest domn si a vrut anume acest model pentru aniversarea sotiei.A avut 1,6 kg-blat alb si mousse de ciocolata alba cu piersici.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com