Cauta in 20.697 retete
Începe prin a freca untul cu zaharul si esenta de vanilie pâna devine o compozitie spumoasa si pufoasa. Se adauga un ou, apoi o lingura de faina, se amesteca, apoi celalalt ou si înca o lingura de faina. La final se pune restul de faina împreuna cu praful de copt si se bate bine. Se pune câte o lingura de aluat în fiecare adâncitura a tavii, unsa în prealabil cu putin unt. Este foarte important ca aluatul sa treaca putin peste jumatatea matritei de briose si sa se bage la cuptor timp...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 3-4 linguri de apa calda si zahar pana se face ca o pasta, se acopera si se lasa pana se se umfla si face spuma; Intr-un castron se pune faina, in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul, sarea si se amesteca, pentru a forma un aluat moale si elastic, daca trebuie se adauga si restul de apa; Se framanta bine, se lasa deoparte acoperit, sa dospeasca marindu-si volumul; Dupa ce a crescut o vom...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... talamea), 300 gr. parizer(sunca, salam cu sunca), 4 oua fierte tari ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g drojdie, 400 ml apa calda, salam, ton, ardei, rosii, masline, cascaval ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... margarina, 1-2 buc. ceapa, 300 gr. salam Mod de preparare: Cartofii se ... cubuletele de slanina, ceapa si salamul prajite impreuna. Se da forma ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ). - Pastrama de pui, porc, carnaciori, salam dupa gust, 3-4 oua, 3 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 100 ml vin alb, sec, salam, parizer, ciuperci, masline, smantana, ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lati, 200 g mezeluri (parizer, cabanos, salam), 200 g telemea sau cascaval, 4 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si crude, cirnati afumati sau salam afumat, slanina afumata sau costita ... , smantana, felii de cirnati sau salam si slaninuta (daca doriti) si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ., dupa preferinta. - 2 oua, 3 linguri faina, salam, sunca, brinza, diverse legume (ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 200 gr. mezeluri (parizer, cabanos, salam), 200 gr. telemea sau cascaval ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
apa, sare, faina pentru aluat; salam, cirnati, sunca presata, cascaval ras ... rondelele de ceapa, ciupercile, carnatii, salamul, sunculita, maslinele, ardeiul. Se rade ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 3 linguri faina, salam, sunca, branza, diverse legume (ardei gras sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 150 gr. sunca (poate fi muschi file, costita afumata, salam etc), o lingura ulei Mod de preparare: Sunca se taie in fisii sau cubulete si se rumeneste putin in uleiul incins. Separat se bat ouale cu sarea si se toarna peste sunca. Se rumeneste pe ambele parti. Mod de servire Se serveste rulata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fiarta taiata fisii, 100 gr. salam, 1 conserva mica de ciuperci, cuite ... de pasare, (in fisii), sunca, salamul, ciupercile si ardeii se astern ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
se curata pestele(eu folosesc macrou),se spala si se pune intreg in tava de yana,se curata legumele sa toaca marunt se aseaza in tava se adauga condimentele ,uleiul 1 cana apa si sa da la cuptor cca 30 minute,cnd este aproape gata se scoate si se presara chimenul verdeata si bulionul sau rosiile fiecare ce doreste se ppune pe platou si se orneaza asa cum am facut eu! Va doresc pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru prepararea aluatului se procedeaza astfel. În putina apa calduta se pun drojdia si zaharul, faina, grisul si sarea. Se framânta zece minute, aluatul obtinut se înveleste într-o foaie de plastic si se lasa pentru 20 de minute într-un loc calduros. Sosul se obtine din usturoiul taiat felii subtiri care se caleste în ulei de masline încins. Dupa un minut, se pun rosiile din conserva cu tot cu sosul în care stau. Tot acum se pune busuiocul, se pun sare, piper, se amesteca bine si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun toate ingredientele pe blat si se da la cuptor pentru 20 min.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un lighean adaugi faina,apa calduta,drojdia , o lingura de sare si 50ml.ulei de masline.Framanti totul bine pana nu se mai lipeste de maini si o lasi sa creasca.Intre timp tai mezelurile marunt,ardeiul fideluta .Cascavalul il dai pe razatoare,iar ouale le bati bine.Imparti coca in 4 portii,intinzi fiecare foaie pe care le asezi in tavi unse cu ulei.Deasupra ungi fiecare foaie cu ou,adaugi din fiecare fel de mezeluri,felii de ardei,,masline,iar la final cascaval ras.Dai tava la cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie untul in cubulete si se adauga in lapte care a fost pus la incalzit.Dupa ce untul s-a topit, se lasa la racit.Se separa albusurile de galbenuse.Albusurile se bat spuma tare cu o lingurita de sare.In laptele racit , se adauga galbenusurile si se omogenizeaza.Apoi se adauda faina in ploaie.In aceasta compozitie, se adauga albusurile care se mesteca usor.Turnam compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o introducem la cuptor.Timp de coacere 20-25 minute la foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro