nucusoare
Pagina 1 din 1
Foietajul se lasa la temperatura camerei pentru a se dezgheta. Merele se curata si se dau prin razatoare. Intr-o cratita se pune untul, apoi se pun merele, zaharul, scortisoara, nucusoara si romul. Se lasa circa 10 min sa se caleasca. Se iau foile de foietaj, se ung cu ulei, apoi se pune compozitia si se ruleaza. Se pune placinta la cuptor pentru circa 20-30 min. Pofta buna!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 175 ml lapte 2oua 1/2 lingurita nucusoara 1 pachet zahar vanilat Mod de ... zaharul,laptele,ouale,zahar vanilat, nucusoara , pana la omogenizare. intro-tava ...
Reţetă de pe gastronomia-marocana.blogspot.com
... m intestin gros, 30 g sare, (facultativ) nucusoare rase. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro