muslitos pane congelat
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
spanac congelat scazut, creier pane de horia varlan, mod de preparare pentru surimi congelat, cascaval pane fara pesmet, gateste muslitos pane congelat, maduvioare pane, muslitos pane, cum se prepara brocoli congelat, ciuperci piciorul caprioarei pane, garnitura pentru peste pane
Se taie dovlecelul felii foarte subtiri care se sareaza si se pun pe o sita la scurs o jumatate de ora ,timp in care pregatim intr-un castronel oul spuma la care adaugam sare piper dupa gust si marar si patrunjel taiat .Intr-o farfurie intinsa punem in mijloc faina si dam feliile de dovlecel prin faina pe ambele parti si le asezam pe marginea farfuriei. Intr-o tigaie punem ulei la incins si trecem dovleceii pudrati cu faina prin ou si ii asezam in tigaie la prajit .
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei. Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 copane de pui, o lingurita boia, sare, piper, 2 oua, 2 linguri lapte, 8 linguri pesmet, 4 linguri faina, o linura busuioc tocat, ulei. Mod de preparare: Pulpele spalate se freaca cu sare, piper si boia. Se amesteca ouale cu laptele. Separat se amesteca faina, busuiocul si pesmetul. Se trec copanele de pui prin ou si apoi prin compozitia de faina cu pesmet. Se apasa bine. Intr-o tigaie se infierbanta ulei si se prajesc copanele. Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se lasa la cuptor circa 30...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg cotlete, 1-2 oua, faina, pesmet, 2 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare: Se desprind coastele de sira spinarii, lasind muschiul legat de coaste. Se despart cotletele una cite una. La fiecare cotlet, se dezlipeste carnea de pe coaste, incepind cu partea dinspre burta, de la cartilaj. Se trage pielita spre muschi, stringindu-se astfel toata carnea linga muschi, iar coasta ramine descarnata. Se pune sare si piper. Se ia fiecare bucata si se da prin faina, ou si pesmet si din nou...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1kg dovlecei (mai tineri, usturoi, 2 oua, Mod de preparare: Dovleceii se curata de coaja, se spala dupa care se taie rondele de cca.1/2cm. Se presara un praf de sare peste ei si se lasa 10 min. Intre timp se prepara compozitia prin care se vor da dovleceii inainte de a fi prajiti: se bat ouale cu putina faina si condimente. Se rumenesc dovleceii si se aseaza intr-un vas peste care se toarna mujdeiul de usturoi si verdeata. Mod de servire Se servesc calzi sau reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 creier de vaca sau 2 bucati de creier de vitel sau de porc, 2 oua, 2 linguri faina, 4 linguri pesmet, sare, 2 linguri ulei, sote de mazare, morcovi sau fasole verde Mod de preparare: Se tine creierul in apa rece o ora. Se curata de pielita si se pune la fiert cu apa calda si putina sare timp de 15-20 minute. Se scurge apa, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii de grosimea degetului, se sareaza, se da prin ou, apoi prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet. Se prajeste in ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 pui, 3 oua, 2 linguri faina, pesmet, grasime, sare, piper Mod de preparare: Se curata puii, se taie in doua sau in patru, se presara cu sare si piper, apoi se da fiecare bucata in faina in ou si in pesmet. Se pun in grasime bine incinsa si se prajesc incet la foc potrivit. Mod de servire Se servesc cu soteuri de legume si salata de sezon
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. carne, o lingura pesmet, o lingurita faina, 1 ou, o lingura ulei, lamiie, piper Mod de preparare: Se taie felii de carne de aceeasi grosime, se sareaza putin, se pune piper si se bat cu ciocanul sa se fragezeasca. Snitelele astfel obtinute se dau prin faina, apoi prin oul batut ca pentru omleta si in sfirsit prin pesmet. Se prajesc in ulei bine incins. Mod de servire Se pun pe un platou cu rondele de lamiie si garnitura de legume
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: Ardei capia Cascaval Ou Faina Ulei pentru prajit Sare Piper Mod de preparare: Ardeii se coacem, ii curatam de pielita si ii aseazam pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele de hartie. Cascavalul se taie in felii cu care se umplu ardeii. Ouale se bat cu putina sare si piper . Ardeii umpluti cu cascaval se dau prin ou, apoi prin faina si iar prin ou, dupa care se pun la prajit in ulei incins . Ii scoatem pe servete de hartie pentru a absorbi uleiul in exces. Se ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Se curata dovlecelul de coaja si se taie felii.Se sareaza si se lasa pe o farfurie 10 min.Se bat ouale cu sare si piper.Dovleceii se trec prin faina,prin ou batut si se prajesc pe ambele parti.Se scot pe hartie absorbanta!
Reţetă de pe retete.eva.ro
4-5 cescute orez, 7-8 bucati peste, 1 ceasca ulei, sare, piper Mod de preparare: Se desareaza pestele. Se inabusa orezul cu ceapa taiata marunt in ulei si cu putina apa. Cind orezul este pe jumatate fiert, se adauga pestele si se lasa sa mai dea citeva clocote pana ce orezul este bine fiert Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dizolvat zaharul si sarea. Se tine salata acoperita pana la masa
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua 320 ml lapte 1 plic praf de copt 70 g zahar 260 g faina Un praf de sare - separam ouale - amestecam galbenusurile cu laptele, cu ajutorul unui tel - cernem faina intr-un castron si o amestecam cu praful de copt, zaharul si sarea - adaugam ingredientele uscate peste lapte si omogenizam - batem albusurile spuma si cu ajutorul unui tel amestecam compozitia - incingem bine o tigaie antiaderenta si turnam cate un polonic de aluat in mijlocul ei - reducem focul la jumatate - cand face bule...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
1/2 kg ficat de porc, 1/2 l lapte, 1 ou, pesmet, faina, ulei, sare, salata Mod de preparare: Se sterge ficatul, se taie felii groase de 1 cm, se curata de pielita si se tin in lapte 15 minute. Se trec apoi feliile prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei bine incins. Se sareaza dupa ce au fost prajite si se servesc imediat, deoarece daca sta mai mult ficatul se intareste Se serveste cu o salata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O reteta foarte simplu de facut si foarte rapid (fara sa luam in cont timpul de copt). O reteta pe care eu o faceam putin diferit vedeti reteta aici , verisoara memei mele ne-a dat reteta ei, mi sa parut ceva mai crocanti. Una receta muy sensilla y muy rapido de preparar (sin tener en cuenta el tiempo para hornear). Una receta que yo la hacia un poco diferente puede ver aqui , esta receta es de la prima de mi madre, ma ha gustado es una receta donde salen los calabacines mas crocantes. ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Poti lasa dovlecelul cu coaja, dar îl poti si curata daca preferi. Se taie feliute subtiri si se pune putina sare peste, abandonându-i pâna ce prepari compozitia. Bati ouale bine, adaugând sarea si piperul, apoi se încorporeaza treptat faina pentru a nu se forma cocoloase. Iei fiecare felie de dovlecel si o dai prin aceasta compozitie, dupa care le prajesti într-o tigaie cu ulei încins. Se lasa cât sa se rumeneasca si se pot servi atât calzi, cât si reci.
Reţetă de pe retete.eva.ro
8 pulpe, pesmet, sare, piper,( optional) vegeta, boia iute Mod de preparare: Se curata pulpele de piele si de grasime. Se condimenteaza cu sare, piper si si restul de condimente. Se pot lasa la marinat si o zi. Se incalzeste cuptorul, intre timp pulpele se dau prin pesmet. Se pun in tava fara nici o grasime, pe hirtie pergament. Primele 45 se acopera cu folie, dupa care 15 se lasa descoperite. Daca se poate, se foloseste broil in aceste ultime 15. Astfel ies mai crocante. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o conopida, 2-3 oua, 4-5 linguri faina alba, sare, piper, ulei Mod de preparare: Se curata conopida, se spala si se pune la fiert dupa ce se rupe in florete de marime mijlocie. Cand e fiarta pe jumatate se pune la racit intr-un strecurator si se lasa 10-15 min. sa se scurga bine de apa. Intre timp se bat ouale, se adauga putina sare si o lingura de faina. Conopida se presara cu sare si piper, apoi se trece prin faina si apoi prin ou dupa care se prajeste in ulei fierbinte. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... parmezan cu pesmet.Se prajesc pana devin aurii.Eu le-am ... toate, salata de vinete, branza pane si cartofi noi prajiti...yamyyyyyy ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
Se curata bine urzicile,se spala si se pun intr-o oala la fiert,se da doar un clocot,apoi aruncam apa ,le clatim bine cu apa rece si le tocam marunt,Separat batem ouale spuma peste care adaugam sare dupa gust si putin piper macinat,apoi adaugam urzicile tocate ,le mai batem un pic si le punem in tigaie la prajit,lasam sa se face o foaie pe care o intoarcem si pe partea cealalta,taiem forme dupa bunul plac si asezonam cu legume din belsug.
Reţetă de pe retete.eva.ro