Cauta in 20.697 retete
... , adauga în tigaie pastele fierte si sosul de rosii. Când obtii un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pentru a obtine sosul, visinele se fierb 10 minute cu zahar, adaug ... de crema, un strat de sos de visine, dupa care continua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... m-a surprins prin fragezimea carnii si sosul gustos in care iti era ... 2 albusuri 3 linguri amidon alimentar Pentru sos: 3 linguri pasta tomate 1 lingura otet de vin 1 lingurita miere 3 linguri sos de soia 1 lingurita ghimbir 1 ceapa ... . Intre timp amestecati ingredientele pentru sos. Se serveste cu orez, carnea ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se fierb cartofii si se taie rondele sau cubulete (dupa preferinta). Se adauga patrunjelul taiat fin,conserva de ton,maslinele taiate rondele,2 linguri ulei de masline,sare, piper dupa gust si sos de usturoi. Se orneaza cu feliute de lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa la fiert cu sarea, apoi se adauga spaghetele. Dupa fierbere se scurg si se adauga sosul de rosii. Deasupra se presara o ploaie de patrunjel, daca doriti se poate pune si parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asezoneaza fileurile de somon cu piper, sare, usturoi. Într-un bol, amesteca sosul de soia, zaharul brun, apa si uleiul, amestecând pâna ce zaharul se dizolva. Pune pestele într-o punga resigilabila împreuna cu amestecul cu sos de soia si lasa-l la frigider cel putin doua ore. Încinge apoi gratarul, unge-l cu putin ulei si asaza fileurile de somon. Lasa-l sa se faca timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau pâna când pestele poate fi patruns usor cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cocos si se asezoneaza cu sos de peste, sare si zahar ... busuioc. - 400 g carne macra de vita feliata (1 cm grosime), 3 linguri pasta ... busuioc plus pentru ornat, 1 1/2 lingura sos de peste, 1 1/2 lingura zahar brun ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1. Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai ... din nou la tava cu sosul de legume deasupra si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cureti pestii si ii tai bucati.Asezi bucatile in tava,cepele taiate solzisori.Stropesti totul cu ulei,sarezi si piperezi.Pui si usturoiul,10 catei,si sosul de rosii.La final,adaugi vinul si dai tava la frigider pentru 1 ora.Apoi dai tava la cuptor pentru 1 ora.Servesti pestele alaturi de cartofi la cuptor si salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun copanelele de pui într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia si sosul worchester, apoi se baga la frigider timp de doua ore. Dupa ce sunt scoase de la frigider, copanelele sunt puse într-o tava si se toarna peste ele zaharul brun, otetul balsamic si sosul picant. Se mai lasa câteva minute la temperatura camerei, dupa care se toarna si apa peste copanele. Se baga la cuptor, la foc mic, pâna se rumenesc copanelele si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Muschiuletul de vita se taie perpendicular pe fibra, în fâsii groase cât un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Sosul tzatziki Amesteca într-un bol iaurtul cu castravetii cubulete, uleiul ... carnea pe toate partile cu sos. Înfige fiecare felie de piept ... 4-5 minute pe fiecare parte. Serveste-le fierbinti, alaturi de sosul tzatziki ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... uleiul, nemaiputand ulterior sa absoarba sosul. Cand sunt fierte, le trecem ... fierbe apa cu tagliatelle, preparam sosul de marar. Untul se pune ... de versatil am ocolit cacofonia :P). Sosul se va ingrosa imediat. Adaugam ... . Daca este prea gros, subtiem sosul cu putin lapte. Tot cald ... de somon si stropim cu sosul de marar. Sau puteti sa ... , pestele, mazarea si turnati tot...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute. In acest timp, pregatesti sosul: Tai ceapa fin, o calesti in ... inca 10 minute. Torni apoi sosul peste chiftelutele putin coapte si ... . - Chiftelute: 600 g carne tocata de vita, 2-3 felii de paine, 2 oua, 1 legatura verdeata, sare, piper. Sos: 200 g ciuperci, 2 cepe, 2-3 lingurite ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o aroma deosebita carnii de peste. Sosul de usturoi: Ghimbirul si usturoiul ... bine pana cand obtinem un sos ca o maioneza. Amestecul de usturoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro