Cauta in 21.294 retete
1 kg.faina de grau,1 pahar de iaurt-400 gr.,1 plic de 100 gr.zahar vanilat,un cub de drojdie,se incalzeste un pic iaurtul ,se pune drojdia peste el si zahar vanilat si un pic de sare si se face un aluat,il lasam sa creasca o ora si apoi facem sfintisorii pe care ii dam cu ou cand ii bagam la cuptor si cu miere cand ii scoatem si presuram nuca pe ei!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... suc de portocala de la mucenici, mi-am zis sa procedez ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de produse Kotanyi va condimenteaza mucenicii oferind 3 premii a cate 12 plicuri ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , si, cind clocoteste, se introduc mucenicii. Se fierb pana se inmoaie ... cind zeama se ingroasa. Uscarea mucenicilor inainte de fierbere este absolut ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Concursul a luat sfarsit, multumesc frumos sponsorului Kotanyi Romania pentru generozitate. Multumesc tuturor pentru participare. Lista participanti: Antoanela Sabangeanu Catalina Gabriela Oana Mihaela Chisnenco Micsa Adriana hossu emil Lumiita Diaconu Moncia Horoiu Rasfatul de zi cu zi Lili Dana Ph Vio Dante Flori Flory Isaia cornea laurenta Dumitru Cristina Mihai Ionica Cercel Mihaela Kiss Kormi dascalu ioana dorina Vasile Cismas Daiana Vereb victorioasa concursuri Andreea Indrei(Calin)...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... mezel, eu am ales carnaciorii oltenesti pt ca sunt foarte buni ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... g de castravete, 300 g de carnati oltenesti (sau alti carnati), 5 masline verzi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : 5 fire de praz, mezel (cirnaciori oltenesti sau ceva uscat), masline, ciuperci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mica legatura cu adevaratele placinte - oltenesti, moldovenesti, bulgaresti ori grecesti. Eu ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... o reteta Adina Carla Ingrediente: 3 carnaciori oltenesti 300 gr cascaval ras 4 oua ...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... 14 mucenici uriasi, aromati, parfumati, minunat insiropati.....ca in fiecare an ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
Prin sudul incins al Romaniei, pe unde nuntile inca dureaza trei zile  si se bea si mananca tot atat  e nevoie de toata priceperea gospodinelor pentru a da sens resturilor de pasare (maruntaie, aripi, gaturi, picioare, etc.) ramase de la imparteala de friptura. Din aceasta pofta de viata olteneasca si in acest context practic s-a nascut ciorba de potroace, cea care se mananca in dimineata de dupa nunta, cea inca invaluita in misterele betiei din ajun. Caci nici soacra mare nu poate trezi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pune laolalta borsul moldovenesc, zarzavaturile oltenesti si smantanile si tarhonul ardelenesc ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Saramura de pui este o specialitate tipica sudului Romaniei, in care se regasesc bucuriile vietii la tara: pasarile de curte si legumele proaspete. Secretul saramurii de pui consta in legumele proaspete si carnea fripta bine pentru a se impregnea cu aroma fumului. Incercati aceasta reteta pentru duminicile tihnite petrecute in familie. Portii: 6 Timp de preparare: 90 de minute Ingrediente: 1 pui de gaina mare (sau 6 pulpe zdravene) 1 kilogram de rosii 6 catei de usturoi 2-3 ardei iuti 4...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o parte din moastele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe: In dreapta altarului mare ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... Craciun, ale cozonacilor, colacilor si mucenicilor, ale tuturor acelor bucate fara ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com