modele platouri aperitive reci mezeluri
Pagina 5 din 5
Prepararea acestui produs este foarte simpla. Dupa ce ati strâns toate ingredientele nu trebuie sa faceti nimic mai mult decât sa le amestecati în blender aproximativ 10 minute, pâna obtineti o pasta cremoasa. Se adauga sare si piper dupa gust, iar la final se toarna continutul în castronele ori pahare si ornate asa cum va place. Important este ca trebuie servita rece!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o câteva ore sa se raceasca. Se serveste rece, cu pâine prajita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in obiectul central al unui aperitiv colorat. Aveti nevoie de: 200 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... reteta, de data aceasta o rulada aperitiv cu cartofi si carnati de ... uscati de casa - chimen - sare Mod de preparare: Cartofii se fierb ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
... ... dar... adevarata savoare a acestei mancari este atunci cand e rece. Pofta buna ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... -un prosop curat si dati-o la rece cateva ore. Pofta buna ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... 1 legatura marar sare si piper Mod de preparare Batem ouale si ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: 400 gr linte 1 graunte usturoi 1 foaie de dafin 1 ceapa 1 morcov 1 telina mai mica 1 foaie de dafin 400 gr pasta de rosii 1 lingurita cimbru Am uitat de sare, deci se sareaza dupa gustla final. Ingredientes: 400gr lentejas 1 diente de ajo 1 hoja laurel 1 cebolla 1 zanahoria 1 trozo raiz de apio 1 hoja laurel 400 gr tomate frito 1 cucharadita tomillo Se me holvido de escribir , que hay que ponerle sal al gusto, eso si al final. Am avut la inmuiat lintea 24 h, dupa care am puso la...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... preparat in alegerea meniului este aperitivul Choix a la creme. Am mancat acest aperitiv cu mult timp in urma si acum a fost ocazia ... cu multa pofta. Este un aperitiv minunat pentru un meniu de ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... 4 linguri de ulei de masline. Se serveste cuscusul rece cu legume ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intotdeauna te-ai suparat ca untul, abia scos din frigider, are talentul minunat de a te enerva la culme prin simplul fapt ca nu vrea sa se intinda pe paine... O calitate care il ajuta sa se pastreze cat mai bine, dar care pe tine nu te ajuta foarte mult, avand in vedere faptul ca adesea nu ai prea mult timp la dispozitie sa... stai dupa el. Tocmai de aceea am gasit pentru tine cele mai bune si eficiente sfaturi practice pentru "incalzirea" rapida a untului. Oricare dintre aceste metode are...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 kilogram de castraveti, patru borcanele mici de iaurt (500 de grame in total), o canita de apa, doua-trei fire de usturoi verde, sucul de la o jumatate de lamaie, o legatura de tarhon, sare, piper, putin ulei de masline. Preparare: 1. Pune continutul borcanelor de iaurt intr-un vas si bate-le bine cu teleul. Adauga sare si piper dupa gust si o canita de apa. Adauga si sucul de la jumatate de lamaie. 2. Taie bucati si pune intr-un blender castravetii ca sa ii transformi intr-o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... piper. Frigaruile se servesc cu cartofii si sos rece de castraveti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2 linguri otet ulei pentru uns Mod de preparare Alegem oua mai ... 2 ;linguri otet ulei pentru uns Mod de preparare Alegem oua pe ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Punem iaurtul intr-un vas . Adaugam apa plata si omogenizam. Castravetii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoare apoi ii adaugam in iaurt. Pisam usturoiul , punem peste el uleiul de masline si il adaugam in supa. Dam la frigider pentru cel putin o ora. Punem supa in bol , asezonam cu sare si piper, presaram mararul tocat marunt si adaugam un castravete taiat cubulete. Optional presarati bucatele de nuca. Se serveste rece de la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele si se asezoneaza cu dressing-ul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune în blender rosiile, ardeiul, castravetele, usturoiul, jumatate din cantitatea de ceapa rosie tocata si jumatate din cantitatea de busuioc. Amesteca cu blenderul pâna când compozitia devine cremoasa. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Pune supa în boluri pentru servit si adauga în fiecare bol ceapa, busuioc, rosii cherry tocate si câteva picaturi de ulei de masline. Serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem iaurtul intr-un vas . Adaugam apa plata si omogenizam. Castravetii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoare apoi ii adaugam in iaurt. Pisam usturoiul , punem peste el uleiul de masline si il adaugam in supa. Dam la frigider pentru cel putin o ora. Punem supa in bol , asezonam cu sare si piper, presaram mararul tocat marunt si adaugam un castravete taiat cubulete. Optional presarati bucatele de nuca. Se serveste rece de la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca toate ingredientele într-un bol si serveste apoi pe pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asezam frunze de salata pe un platou,si taiem felii de paine in forma rotunda peste care asezam felii de cascaval felii la fel ca si painea ,ornam cu felii de castraveti si ridichi in forma de ciupercute!
Reţetă de pe retete.eva.ro