Cauta in 21.294 retete
Perfecta pentru zilele canicula de vara si foarte usor de preparat. Ingrediente 3 cani suc de morcovi 1 rosie 1 avocado 2 linguri marar prosapat sau uscat 1/2 ardei 1/4 ceapa 2 linguri ulei de masline zeama de lamaie Se amesteca ingredientele in blender pana se obtine consistenta dorita. Se garniseste cu bucati de ardei rosu si marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1/2 ceasca de prune, taiate marunt Mod de preparare: 1. Incalzeste laptele intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , piper alb 6-7 felii sunca presata Mod de preparare: Punem crema de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... sa va propun o reteta de aperitiv care sa nu implice snitele ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , piper, foi de dafin, sare Mod de preparare: Se taie gogosarii ... zi. Se asaza la camara. Mod de servire Constituie un excelent aperitiv servit pe felii de piine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , boia, piper, sare, ulei, cabanos Mod de preparare: Se bat tare ... racire se taie feli subtiri. Mod de servire Se serveste atit calda cat si rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... m-am saturat de ea:) Clatite aperitiv.Clatite sarate delicioase si foarte ... sunca fasii Le dam la rece pentru min 1 ora si apoi ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
... continua fierberea cca 15 minute. Mezelurile taiate cuburi mici se soteaza ... g orez, sare dupa gust, 300 g mezeluri, 50 ml ulei, 5 g sare de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Va prezint un aperitiv de exceptie, gustos si aspectuos si foarte ... 1 ardei gras rosu 1 plic gelatina Mod de preparare: Frecam untul moale ... pentru cel putin 2-3 ore. Scoatem aperitivul din folie si taiem cubulete ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , tradus prin usturoi alb, o supa rece, racoroasa, pe baza de lapte ... : 30 minute (plus 2-3 ore la rece) Ingrediente: 250 grame migdale crude ... acoperiti-le cu apa foarte rece pentru alte 5 minute. Strecurati migdalele ... -600 ml de apa foarte rece. Pasati pana obtineti o emulsie fina ... usor picanta. Introduceti supa la rece pentru 2-4 ore inainte de servire. Ajo blanco se serveste foarte...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Aperitive Chiftele ,rosi cherry ,masline ,branza feta
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
... si se lasa 1 ora la rece. Ceapa se curata, se taie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gustos si racoritor in zilele de vara, acest desert este gata in cateva minute! Ingrediente si cantitati: 1 cana crema de branza 1/2 cana miere (optional) alune macinate Mod de preparare: 1. Amesteca bine crema de branza cu mierea. 2. Pune desertul astfel creat la frigider, pana se raceste. 3. Inainte de a servi, presara deasupra alune macinate.
Reţetă de pe retete.eva.ro
ingrediente Paine feliata oua fierte si rase mozzorella gata razuita rosii medii taiate feliute salam de sunca sau de care preferati ardel rosu sau galben und sau cremechesse pentru uns feliutele de paine Intr-o tava potrivita se vor aseza feliutele unse cu unt sau creamchesse si peste ele salaum de sunca , o feliuta de rosie+ouale razuite +mozzarella +ardelul se serveste ca aperitiv la onomastice sau la alte aniversari ...... pofta buna ?
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
1 cremwurst sau cabanos, 100 gr. kaiser sau bacon, Mod de preparare: Se pun in cupe rezistente la caldura ceapa, mezelurile, ardeii, se pun la cuptor, si spre sfirsit se adauga bulionul, branza, cascavalul si oul si se mai coace pana e gata oul
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... verde 3-4 fire marar sare, piper Mod de preparare. Frecam ricotta cu ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... 1 catel de usturoi 1/2 ardei apa rece, in functie de consistenta dorita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... da cantitatile, pentru ca in aperitiv puteti taia bucatile mai mari ... fiecare capat si puneti la rece pentru 1-2 ore. Inante de a servi ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Legumele se fierb 5 minute in apa usor sarata. Se scurg. Ouale se bat cca.5 minute, se incorporeaza iaurtul, brânza rasa, uleiul. Se omogenizeaza. Se adauga legumele scurse, eventual sare si praful de copt. Faina cernuta se adauga treptat astfel ca aluatul obtinut sa fie asemanator cu cel de chec, dar mai dens. Se coace dupa gust într-o tava de chec sau una întinsa. Se taie rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro