Cauta in 21.294 retete
Se toaca marunt ciupercile,se toaca frunzele de ceapa si se taie ardeii cubulete.Se da branza pe razatoare si se amesteca cu restul compozitiei .Se bat ouale cu un praf de sare pana devin cremoase si se incorporeaza in compozitie. Se bat albusurile spuma si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga faina si praful de copt apoi amestecul obtinut se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.Se coace la foc mediu aproximativ 40 minute. POFTA BUNAA!!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
In cele mai multe locuri si cele mai multe situatii, felul in caremananci iti descrie stilul. Cu alte cuvinte, probabil ca putini vor sta in preajma ta cand te vorvedea cum scapi legumele pe tine. Serveste-te din micul ghid al etichetei ce urmeaza si invata cum saeviti ambele situatii: cea umilitoare si drumul pana la curatatorie. Caviarul Daca acesta iti este servit intr-un bol, atunci serveste-te cu o lingurade caviar pe care ai sa o asezi in farfuria ta. Din celelelate boluriserveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ketch-up, ulei, usturoi, unt Mod de preparare: Carnea se taie ... cu cealalta jumatate de chifla. Mod de servire Se orneaza cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, o lingurita faina, 10 gr. margarina, sifon, 150 gr. sunca slaba sau parizer Mod de preparare: Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine batut. Se fac clatite mai groase decit cele obisnuite care se coc intr-o tigaie bine incinsa, unsa cu margarina. Se mai poate adauga in compozitie patrunjel sau marar marunt tocate. Mod de servire Inainte de a fi servite, clatitele pot fi...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3-4 linguri faina, piper dupa gust Mod de preparare: Se bat 4 oua ... desprinde de pe marginea tavii) Mod de servire Se serveste rece ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 9 grade, apa, piper boabe, sare Mod de preparare: Se curata vinetele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza de vaci, 150 g smantana proaspata groasa, chimen, ceapa. Mod de preparare: Brinza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca, amestecandu-se apoi cu smantana. Smantana se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma, se pot adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt si frunze de marar sau patrunjel, taiate marunt. Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardei grasi, ridichi...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... serveste ca gustare sau ca aperitiv la masa. - 5 oua, 2 cepe potrivite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat ouale (mai intii albusurile), se adauga faina, iaurtul(smintina), sarea si restul de arome. Se amesteca bine, se adauga mezelurile si cascavalul (brinza) taiate cubulete mici. Se gusta si se toarna in forma de chec sau tava, felii sau bucati. Tava va fi unsa si tapetata cu faina. Se da la cuptor si cind capata o culoare aramie se incearca daca s-a copt(cu un pai de la matura sau o scobitoare). Se scoate din forma si se lasa sa se raceasca dupa care se taie felii. Se serveste taiat...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bucatele de 3 degete. Pentru a forma aperitivele punem feliile de castravete pe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se taie in cuburi mai groase. Ceapa se curata si se toaca, apoi se pune in tigaie si se caleste impreuna cu carnea. Se pun 2 linguri de ulei, usturoi dupa gust. Varza se toaca fin si se fierbe 6-7 minute in apa clocotita si putin sarata, dupa care se scurge si se tine sub jet de apa rece. Maioneza se amesteca cu ulei, cu condimente si apoi cu varza. In putin unt, se prajesc jumatati de chifle, pe care se aseaza salata de varza, carnea, din nou varza si se acopera cu cealalta jumatate...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -l, taiati-l felii si serviti-l ca aperitiv, cu un sos vinegreta, cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se caleste ceapa in unt , se adauga usturoiul, dupa ce s-a calit putin se adauga ardeiul si ciupercile, se mai calesc 5 min., dupa care se adauga coniacul si se reduce focul. Cind sunt gata se lasa sa se raceasca, dupa ce s-au condimentat cu sare si piper. Smintina se omogenizeaza bine cu ouale, boiaua, sare, piper si lapte la sfirsit. Intr-o tava rotunda (se poate taia mai frumos, ca si feliile de tort) se pune aluatul, peste care adaugam compozitia cu ciuperci si apoi cea cu oua. Razuim ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scurge bine tonul de apa, se taie castravetii murati marunt si se storc in pumn. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron si se serveste pe paine prajita. - 2 conserve ton in apa, 3-4 castraveti murati, 3-4 linguri maioneza, piper, felii prajite de paine. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata legumele si se dau prin razatoarea mare. Se taie ceapa solzi fini. Se rumenesc repede in ulei incins, se scot cu spumiera. Se sareaza si se pipereaza. Sint foarte gustoase ca aperitiv sau se servesc garnitura la friptura, chiftele, pirjoale, etc. - 1/2 kg morcovi, o capatina telina, 1/2 kg cartofi, 100 ml ulei, o ceapa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se freaca margarina, se incorporeaza faina si ouale si se subtiaza cu vin. Se adauga sunca si maslinele, praful de copt stins si, la sfarsit, cascavalul. Se tine la cuptor 50 minute. Se serveste taiat felii. - 250 g faina, 1 praf copt, 200 g sunca, 200 g margarina, 150 g cascaval, 4 oua, 200 g masline (rondele), 1 pahar vin alb. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se spala ciupercile si ceapa. Se taie cubulete. Se pun intr-o craticioara sau o tigaie suficient de mare si se calesc in ulei cu putina apa, pana se inmoaie si se evapora apa. Se potrivesc de sare si piper. Se lasa sa se raceasca. Se da drumul la cuptor sa se incalzeasca (180?C). Se ung doua tavi de chec (cele mici) cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se separa ouale. Se bat albusurile spuma. Ciupercile se amesteca cu galbenusurile, smantana, mararul tocat (eventual puteti pune si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se framinta telemeaua cu untul, faina, ouale, laptele si sarea. Se intinde foaia si se taie patrate de dimensiune potrivita, se umplu cu brinza si se dau la cuptor, care a fost inainte incins. Se lasa pina se rumenesc usor. - Pentru aluat: 1 kg faina, 1/2 kg untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa calduta, drojdie si sare. Pentru umplutura: 1/2 kg telemea, 100 g unt, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Frecati margarina pina devine spumoasa, adaugati treptat faina cernuta amestecata cu praful de copt, incorporati pe rind ouale. Subtiati cu vin pus treptat. Amestecati usor in compozitie, maslinele taiate sferturi si muschiul file taiat cubulete mici. La urma puneti cascavalul ras. Ungeti cu ulei 2 forme de chec potrivite, tapetati cu faina, turnati aluatul si bagati la cuptor la 180 grade C, timp de 50 minute. Se serveste rece. - 250 g faina, 1 praf de copt, 4 oua, 2 dl de vin alb sec, 200 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro