modele aperitive haioase din mamaliga
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
dulceata din corcoduse, prajitura rafaelo din lapte praf, sosuri pentru spaghete din bulion, vin din fructe de soc, aperitive cu imagini, prepararea coniac din vin, aperitive, aperitive vegetariene, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant, drob din ficat de porc si carne tocata
... - 20 min. Separat se pregateste mamaliga: se pune apa la fiert ... continua cu amestecatul pana cand mamaliga capata consistenta dorita. Intr-o farfurie se pune o portie de mamaliga, cateva linguri de tocanita moldoveneasca, si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si punem patrunjelul verde tocat. Servim ciupercile pe pat de mamaliga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2 linguri otet ulei pentru uns Mod de preparare Alegem oua mai ... 2 ;linguri otet ulei pentru uns Mod de preparare Alegem oua pe ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Puii dezghetate se taie in doua si se usuca bine. Facem o mamaliga mai moale putin sarata in care adaugam niste ulei sau unt pt cremozitate si gust. Pisam usturoiul si-l blenduit cu sare, piper si ulei de masline, mie imi place pasta dar se poate lungi cu apa. Prajim jumatatile de pui intr-o baie de ulei incinsa pt vreo 20 de minute ca sa nu se usuce carnea. Grozavi, mananci pana plesneste.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se framanta un aluat de paine din faina, sare, dojdie si apa calduta si se lasa la dospit. Pentru umplutura de primavara se toaca verziturile si se calesc putin in ulei, apoi se lasa la racit.Cand s-au racit se amesteca cu smantana, sare. Pentru umplutura de vara se calesc in ulei cepele taiate solzisori cu ardeii taiati marunt, la final se adauga rosiile curatate de coaja si taiate bucatele.Se calesc bine pana scade putin zeama care o lasa, dar totusi sa ramana mai zemoase. Cand e dospit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca toate ingredientele într-un bol si serveste apoi pe pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoi Ulei de masline Unt Mamaliga din lapte Ciupercile se spala ... pentru a se pastra aromele. Pentru mamaliga punem la incalzit putin lapte ... pana se fierbe malaiul si mamaliga ajunge la consistenta dorita, mai ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Asezam frunze de salata pe un platou,si taiem felii de paine in forma rotunda peste care asezam felii de cascaval felii la fel ca si painea ,ornam cu felii de castraveti si ridichi in forma de ciupercute!
Reţetă de pe retete.eva.ro
http://retete-haplea.ro/tartine-iepurasi/ http://retete-haplea.ro/tartine-iepurasi/ http://retete-haplea.ro/crema-de-branza-in-rulou-de-zucchini/ http://retete-haplea.ro/oua-umplute-cu-pasta-de-avocado/ http://retete-haplea.ro/rosii-umplute-cu-ton/ http://retete-haplea.ro/gustari-cu-pui-branza-topita-si-menta/ Post-ul Idei de aperitive pentru Paste apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Cateva dintre aperitivele festive de la masa de Craciun: Aperitiv cu crema de branza, crema de avocado si manciuria Salata de vinete Salata de icre cu macrou afumat Va doresc tuturor o zi excelenta si mult spor!
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Ingrediente: 150 gr pastrama de pui 300 gr cascaval ras 4 oua 4 linguri smantana 3 cepe verzi 1/2 conserva ciupeci 4 linguri faina sare, piper Se mixeaza ouale, se adauga smantana, cascavalul ras, pastrama, ceapa si ciupercile tocate, faina, piperul, sarea si se amesteca bine. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet tava de chec si se toarna in ea compozitia. Se pune in cuptorul incins si se coace la foc mediu aprox. 30 minute. Delicios !
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
Preparare blaturi din paine: Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia.Se adauga apa calduta,uleiul, sarea si zaharul si se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza si devine un aluat compact. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Cand e crescut presaram faina pe masa de lucru,rasturnam aluatul si-i framantam usor.Punem apoi in forma de tort cu margini detasabile tapetata cu hartie de copt si-l mai lasam sa creasca 20-30 minute. Cand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... da cantitatile, pentru ca in aperitiv puteti taia bucatile mai mari ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... foarte prajit sau uscat. Pentru mamaliga se pune apa pe foc ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Avem nevoie de o cana de cascaval ras. Se mixeaza ouale, dupa care se adauga cascavalul ras si se amesteca. Se pune apoi o jumatate de cana de iaurt si se amesteca din nou. Urmeaza uleiul si apoi faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga mazarea scursa de apa. Se potriveste de sare. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam compozitia in tava. Carnaciorii de casa se taie cubulete si se aseaza deasupra checului. Radem cascaval din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se fierb 5 minute in apa usor sarata. Se scurg. Ouale se bat cca.5 minute, se incorporeaza iaurtul, brânza rasa, uleiul. Se omogenizeaza. Se adauga legumele scurse, eventual sare si praful de copt. Faina cernuta se adauga treptat astfel ca aluatul obtinut sa fie asemanator cu cel de chec, dar mai dens. Se coace dupa gust într-o tava de chec sau una întinsa. Se taie rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... smantana 50 gr parmezan ras Mod de preparare: Din ingredientele pentru ... la rece pana pregatim umplutura aperitivului. Amestecam ouale cu un praf ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
200 g sunca 200 g masline maro sau negre (fara samburi) 150 g telemea sarata (se poate combina si cu cascaval, eu asa am facut) 1 gogosar murat 6 oua 1 pliculet praf de copt 6 linguri faina piper - sunca si gogosarul se taie cubulete si se tavalesc prin faina (pentru a scapa de suprplusul de faina, dupa ce le-am tavalit bine, le-am pus intr-o sita si le-am scuturat cum trebuie) - maslinele se taie rondele si se tavalesc prin faina - telemeaua si cascavalul se dau pe razatoarea mica - faina...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
1 l de apa 300 gr de apa 350-400 cascaval un praf de sare Se face o mamaliga din apa si malai ,spre sfirsitul fiertului se adauga sarea si cascavalu taiat in cuburi mari. Se amesteca astfel incat cascavalul sa se inmoie si sa se intinda. Se serveste pe farfurie cu un cub de unt sau un pic de smatina,se poate folosi si ca garnitura.
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... din tava cu ajutorul foliei aperitivul. Cu ajutorul unui cutit foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro