mod de preparare la paccheri alla napoletana
Pagina 1 din 3
Te-ar mai putea interesa:
florio preparare, mod de preparare pastrama de capra, vin struguri mana a doua preparare, icre pastrav preparare, frisca hulala mod de preparare, preparare vin de mere, slanina ardeleneasca preparare, preparare vin de zmeura, preparare creveti simpli, preparare icre de salau
Presaram ossobuco cu sare si piper, apoi le trecem prin faina. Scuturam excesul de pe ele. Prajim ossobuco in uleiul incins, pe ambele parti, pana sunt usor rumene. Le scoatem din tigaie. Adaugam untul in tigaie si apoi legumele (ceapa, telina, morcovul) taiate cubulete mici. Le calim un pic pana se inmoaie. Adaugam vinul si fierbem cca 2 minute sa se evapore alcoolul. Adaugam carnea inapoi in tigaie, adaugam dafinul, cimbrul, ienibaharul, rosiile rupte cu furculita si supa (poate fi si supa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie rosiile in doua si se storc astfel incat miezul apos cu seminte sa iasa afara. Se scoate miezul cu olingurite. Se pun rosiile si restul ingredientelor pentru pesto siciliano,fara ulei, intr-un blender si se marunteste totul bine. Se adauga uleiul si se mixeaza pana obtineti o pasta. Se adauga sare dupa gust . Se fierb pastele in multa apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg pastrand cateva linguri de apa(5-6) . Se pune apa intr-un bol si peste ea pastele scurse....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se numeste soffritto). Ingrediente: ragu alla bolognese (specific orasului Bologna) baza ... , rosii, vin alb si condimente. Se serveste cu tagliatelle. ragu alla napoletana (specific orasului Napoli) baza de legume sotate (multa ceapa, telina ... . Se serveste cu spaghetti. ragu alla barese (specific orasului Bari) baza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Am vazut paccheri astia frumusei la Auchan si am vrut musai ... mai bun. Ingrediente: - 250 gr paccheri - o capatana de broccoli - o legatura morcovi ... si am umplut pe rand paccheri fierti al dente. I-am asezat ... , la cina. Daca nu gasiti paccheri, folositi cu incredere compozitia pentru ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Saltimbocca alla romana este cea mai buna dovada a faptului ca retetele ... palpabila este o portie de saltimbocca alla romana, combinatie de carne de ... sos inchis la culoare. Saltimbocca alla romana se serveste fierbinte, stropita ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pollo alla parmigiana este o reteta foarte populara in Statele Unite unde ... probabil din vinetele parmigiana , pollo alla parmigiana isi trage numele de ... si rumenit la suprafata. Pollo alla parmigiana se serveste cu sosul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , apa, supa sau vin. Risotto alla milanese este garnitura perfecta a unui ... si gustos. Asa este risotto alla milanese. Portii: 4 Timp de preparare ... piper alb si amestecati. Risotto alla milanese se serveste ca atare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... simplu, picant si delicios spaghetti alla putanesca (pastele prostituatelor) ca ar ... paste pentru a incorpora sosul. Spaghetti alla putanesca se servesc imediat dupa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente (pentru 4 persoane) : - 100 g de costita afumata sau bacon taiata in bucatele - 400 g spaghetti - 1 ceapa mare (optional) - 2 linguri de ulei de masline - 1 pahar de vin alb parfumat 10 cl (Pinot gri,Chardonnay sau Chateau Saint Jean -Bordeaux alb - optional) - 8 linguri de smantana lichida - 50 g pecorrino proaspat ras - 50 g parmesan proaspat ras - 4 galbenusuri de ou - sare si piper dupa gust Puneti apa la fiert cu o lingurita de sare, intr-o oala mare. Cand apa clocoteste ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Crema de iaurt cu piersici si crema ciocolata cu zmeura -4,5 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Cine este Norma ? Habar nu are nici Jamie Oliver, dar este convins ca aceasta e o fata buna! Jamie ne spune ca pastele in stil Norma sunt niste paste siciliene clasice, consumate de toata lumea de pe insula. Nici eu nu am fost foarte curioasa sa stiu cine este aceasta fata, dar am preluat reteta lui Jamie si am fost la fel de incantata ca toata lumea din Sicilia. Iata ce am folosit: - 2 vinete - 4 catei de usturoi, curatati si taiati felii subtiri - 1 ardei iute rosu uscat, faramitat - 1 ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
O minunata compozitie vegetariana sau de post. Sosul Arrabbiata (sau arabiata cum se mai scrie in romana pe unele meniuri de restaurant) folosit pentru paste penne, fusilli si, mai rar, spaghetti este un vechi sos roman care cucereste prin simplitatea si puritatea ingredientelor ce il compun. Picant, fara exagerare, acid, dar fara patima, dulce, fara premeditare, aromat, neostentativ, sosul Arrabbiata da pastelor un farmec aparte. Tinerii italieni mananca aceste paste inainte de a iesi in...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Am mai facut si nu prea e pe placul meu gustul de vin cu branza dar n-am folosit orez arborio si n-am respectat reteta intru totul 1 cana orez arborio 1cana vin alb sec 1 ceapa alba Supa alba de pui Unt ulei de masline Sofran Parmezan Calim ceapa tocata in unt si ulei, adaugam orezul spalat si scurs, eu l-am lasar inaijte la inmuiat. Stingem cu vinul putin caldut, lasam pana se evapora apoi punem supa fierbinte. Cand a fiert orezul punem parmezajul cat e cald si inchidrm focul. Amestecam sa...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
O reteta excelenta, simpla si gustoasa, din zona in care mancarea si, in special pastele, sunt iubite cu sinceritate: Napoli. Un sos onest, dulce acrisor cu accente astringente, intre paste proaspete, gata sa il cuprinda. Portii: 2 Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 30o grame paste proaspete, lungi (tagliatelle, fettuccine) sau 200 grame uscate (linguini, spaghetti etc.) 200 grame ton din conserva (bucati) 1 ceapa mica 3 catei de usturoi 1 mana buna de masline negre 500 ml rosii in...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se taie legumele fisii si se calesc in ulei la foc mare, cu sare si piper pina se inmoaie (5 minute). Intr-un vas se bat ouale cu sare si piper dupa care se adauga brinza si se bat bine. Se adauga si ouale peste legume si se lasa pina se intaresc, la fel ca la omleta. Se serveste cu sunca bine calita. - Ulei de masline, o ceapa taiata julien, un morcov, un dovlecel, un ardei gras, 2 frunze de spanac, o mina mazare verde sau fiarta, sare, piper, 8 oua, 100 g parmezan, 100 g sunca. Livrare la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Puneti intr-o tava ulei, faina, patrunjelul si catelul de usturoi, deasupra asezati tonul, ciupercile feliate, sare, piper dupa gust si turnati vinul. Se pune la cuptor cca. 20-25 de minute la foc moderat, iar cu putin inainte sa fie gata adaugati untul si zeama de lamaie. - 4 bucati de ton, 200 g ciuperci, 30 g unt, 1 catel de usturoi, patrunjel, 1 lingura de faina, vin alb, 1/2 lamaie (zeama), sare, piper, 2 lingurite ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro