Cauta in 21.294 retete
Blinele sunt facute sa mearga cu file de peste afumat. Calde sunt minunate cu smantana si cascaval ras, dar se potrivesc si cu siropuri dulci si dulceturi. Iti recomand dulceata de zmeura si pe cea de nuci verzi. Merg alaturi de sote de morcovi , sau de mazare alaturi de varza calita, sau vinete prajite. Ingrediente: 30 de grame de drojdie, o lingurita de zahar, 300 ml de lapte, 300 de grame de faina, o lingurita de sare, 50 de grame de unt, trei oua, ulei pentru prajit. Preparare: pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ! Clatite traditionale dulci Clatite traditionale sarate Clatite americane Blinele (clatite) rusesti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1/2 cana hrisca 2 cani lapte coaja rasa de la o portocala 1-2 linguri miere 1 lingurita scortisoara 1 baton scortisoara optional anason Mod de preparare: Spalam hrisca in cateva ape si o lasam peste noapte la inmuiat in apa. Punem laptele la fiert impreuna cu mierea,coaja de portocala,scortisoara si anason,cand a inceput sa firba,adaugam hrisca si o lasam sa de-a un clocot. Oprim focul si lasam cu capacul pus pentru 10 minute,sa...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... taietei, sau orez am folosit hrisca . Este pentru prima oara cand ... ca n-a fost asa. Supa cu hrisca a fost primita cu mare entuziasm ... ea. Pentru cine nu stie, hrisca este o planta care n-are nimic ... facuti cunoscutii taietei japonezi soba. Hrisca este foarte buna pentru cei ... faina, iar din faina de hrisca se fac paste, clatite, chiar ... vazut ca in ultima vreme hrisca e...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
3 vinete potrivite, 1/2 kg rosii, 3 cepe, 1 morcov, 3 ardei grasi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura marar si patrunjel verde, 1 capatina usturoi, 2 linguri faina, 4 linguri ulei, 1/2 lingurita zahar, sare Mod de preparare: Se spala vinetele, se scoate cotorul si se taie in rotogoale de grosimea unui deget. Se presara cu sare si se lasa astfel 1 ora. Fiecare felie se scurge bine, se usuca cu un servet perfect curat si uscat, se tavaleste prin faina si se prajeste in ulei la foc moderat, pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ala, am folosit nuci caju), hrisca si zeama de lamaie, o alta ... soarelui (inmuiate 12 ore) 2 linguri hrisca (inmuaite 12 ore) 1 catel de ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... ) de legume. - Pentru blini (placinte rusesti): 1 lingurita drojdie uscata, 1 lingurita zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la super magazine, sectia de mincaruri si preparate arabesti), o jumatate de ... Se serveste ca garnitura pentru mincaruri arabesti, carne fripta, shishtauk etc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se serveste ca garnitura pentru mincaruri arabesti, carne fripta, shishtauk, etc ... la super magazine, sectia de mincaruri si preparate arabesti), o jumatate de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vad cupolele aurite ale bisericii rusesti Maria Magdalena: Manastirea Tatal Nostru ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... si caviar, aceste mini clatite rusesti, sunt una dintre cele mai ... aperitive pe masa banchetelor aristocratice rusesti. Mici, cat o imbucatura, pufoase, de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mostenire lasata de anii ocupatiei rusesti din RDG) si sporadic in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... - 180 g. zahar - 200 g. faina de hrisca - 2 pliculete de zahar vanilat - 2 lingurite ... pentru ca n-aveam faina de hrisca :) Astfel, in compozitia de oua ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... -patru papusi, dar majoritatea erau rusesti, ca le-a dat voie tovarasu ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... Daca folositi in alimentatie hrisca nu cred ca trebuie sa va ... ardei intr-una de poveste. Hrisca nu contine gluten, scade colesterolul ... si etc. Ingrediente -6-7 ardei -150 g hrisca -5-6 ciuperci champignon (proaspete) -un morcov ... Cu o seara inainte de preparare, hrisca se pune la hidratat in ... varianta hridratarii. In acest mod hrisca isi pastreaza foarte bine proprietatile. Buuun. Avem...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... si caviar Aceste mini clatite rusesti sunt una dintre cele mai ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... bucate a Elenei Molokhovet  o legenda a bucatariei rusesti  in 1861. Reteta continea bucati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Am mai spus-o si o repet, nimeni nu face in tara asta cozonaci, galbeni si pufosi, dulci si aromati de nici nu mai au nevoie de umplutura, precum cei ai moldovencelor. Se mai pricep si femeile de dincoace de Milcov sau dincolo de Carpati sa faca aceasta coptura dulce, de sarbatoare, dar asta numai fiindca au invatat de la suratele lor moldovence. De aceea, reteta asta de cozonac, pe care o stim ca romaneasca, o voi prezenta mereu ca fiind cea de cozonac molodovenesc. Chit ca are provenienta...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... din grau sau soba (din hrisca), care se fiert in prealabil ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro