Cauta in 21.294 retete
În bolul unui blender, pulseaza fursecurile pâna când obtii pesmet fin. Adauga crema de brânza si amesteca bine pentru a obtine o pasta omogena. Amestecul ar trebui sa se modeleze atunci când este apasat. Ia câte o lingura din amestec si ruleaza-le pentru a forma bile. Pune bilele pe o tava tapetata cu hârtie de copt. Înmoaie fiecare bila în ciocolata alba astfel încât sa fie complet acoperita si asaza-le pe tava acoperita cu hârtie. Înainte ca ciocolata sa se întareasca,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se fierbe în apa 100 g de orez; se scurge bine si se amesteca cu doua linguri de maioneza pregatita cu mustar si cu doi ardei copti, taiati marunt. Se umplu rosiile, se asaza pe farfurie, cu salata verde sau cu frunze de patrunjel împrejur.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiecare data. Bun pentru fiecare zi a saptamanii, ideal si pentru mese festive. Portii: 2 Timp de preparare: 45 de minute Ingrediente: 400 grame ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de obiecte minunate pentru bucatarie, seturi delicate din portelan pentru mese festive si accesorii absolut necesare pentru orice impatimit al gastronomiei. Preturile ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se pun bucatile de pui la fiert. Se adauga o ceapa, un morcov, mirodeniile si sarea. Se lasa sa fiarba înabusit. Separat se înabusa într-o cratita, cu putin unt si câteva linguri de apa, arpagicul curatat si ciupercile. Când puiul este destul de fiert, se face un rântas dintr-o lingura de faina si o lingura de unt, se stinge cu zeama strecurata de la pui. Se lasa sa fiarba circa 20 de minute. La sfârsit se bate sosul cu un galbenus, se adauga smântâna, zeama de lamâie si putin...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În bolul unui blender, pulseaza fursecurile pâna când obtii pesmet fin. Adauga crema de brânza si amesteca bine pentru a obtine o pasta omogena. Amestecul ar trebui sa se modeleze atunci când este apasat. Ia câte o lingura din amestec si ruleaza-le pentru a forma bile. Pune bilele pe o tava tapetata cu hârtie de copt. Înmoaie fiecare bila în ciocolata alba astfel încât sa fie complet acoperita si asaza-le pe tava acoperita cu hârtie. Înainte ca ciocolata sa se întareasca,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Iceberg pentru astfel de salate pe care le serviti la mesele festive, pentru ca sunt mai corcante si rezista mult mai mult ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... zilele de post aceste paste cu nuci se servesc la mesele festive ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Mai întâi spala rondelele de somon si sterge-le cu un servet de hârtie, apoi presara peste ele putina sare si piper. Topeste 50 de grame de unt într-o tigaie si pune rondelele de somon. Le tii la foc mic timp de 20 minute si le întorci, din când în când, apoi le asezi pe un platou. Dupa ce stropesti somonul cu putina zeama de lamâie, acopera rondelele cu o folie de aluminiu si pastreaza-le calde în cuptor. Pune 50 de grame de unt într-o tigaie adânca, toaca marunt ceapa verde...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Regina a meselor festive, atractie centrala a zilelor de sarbatoare, friptura are un ... data prima optiune pentru o friptura festiva de Craciun. Practic, putine sunt ... mai buna alegere pentru o friptura festiva, gatita intreaga, cu tot cu ... neaparat prima alegere pentru o masa festiva dar pot constitui aperitive excelente ... o aparitie spectaculoaa, potivita pentru momente festive....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sa il feliati, cozonacelul evantai cu siguranta va fi vedeta meselor festive. M-am inspirat de aici , multumesc Ioana! Ingrediente:(pentru un cozonac ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Pestele curatat de solzi si eviscerat se unge cu putin ulei de masline. Umple cavitatea abdominala cu frunze de patrunjel si câte un fir de rozmarin. Bate bine albusurile pâna când devin spuma, apoi încorporeaza sarea. Adauga câteva linguri cu apa peste sare pentru ca aceasta sa fie umeda, dar nu uda. Pune jumatate din cantitatea de sare pe fundul unei tavi. Asaza pestii în tava si acopera-i cu restul de sare, batatorind-o cu grija. Pestii trebuie sa fie complet acoperiti de sare, dar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... salata de conopida pentru a umple rosii sau alte legume pentru mese festive. Portii: 8 Timp de preparare: 1 ora Ingrediente: 1 conopida medie 4 linguri de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... constructie impresionanta pentru mesele festive, tortul sandvis ( Smorgastarta) este o specialitate suedeza, populara si in Finlanda ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cu rezultate spectaculoase, ideala pentru mese festive in familie  somon cu cimbru si capere. Somonul la cuptor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... umplute intotdeauna vor face cinste meselor festive, indiferent daca sunt umplute cu pate de ficat , cu pasta ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... imbietoare la degustat, o gustare intre mese... 8. Calistru Irina - Mini checuri cu ... cuptor. O excelenta gustare dulce intre mese. 26. Lazar Iulia - Rosii umplute ... Un aperitiv aromat, racoros si festiv. Contine: portocala, branza cu smantana ... usor si e foarte buna intre mese sau chiar inainte de a lua ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ceapa alba si ceapa frantuzeasca (salota) se curata si se taie felii într-o cratita. Apoi se pun crengute de cimbrisor, piper si sare si se calesc toate îngredientele în unt si vin rosu. Se adauga supa de vita si se lasa la fiert aproximativ 35 de minute. Se monteaza într-un vas ramekin cu crutoane de pâine si brânza Gruyere si se gratineaza la cuptor aproximativ 10 minute la 200 grade Celsius. Reteta frantuzeasca ”Supa de ceapa” a fost oferita si preparata de Restaurantul Vaporu`...
Reţetă de pe retete.eva.ro