meniul din seara de revelion la restaurantul monte carlo pitesti
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
dulceata din corcoduse, prajituri de revelion, prajitura rafaelo din lapte praf, sosuri pentru spaghete din bulion, vin din fructe de soc, prepararea coniac din vin, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant, drob din ficat de porc si carne tocata, salata din castraveti pentru iarna
... , acest fel de mancare "striga" revelion! Ingrediente si cantitati: 4 felii de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Masa de Anul Nou este o adevarata provocare pentru orice gospodina. Si cum astfel de evenimente aduna la un loc familia si prietenii, este cat mai bine sa ai totul pus la punct. Vrei ca toti sa se simta bine si sa existe o atmosfera minunata, care sa va imbie la petrecere. Felurile tale de mancare sunt oricum minunate, dar iata cum le poti sublinia si mai mult valoarea! Serveste o varietate de aperitive - crocante/cremoase, crude/preparate, fierbinti/calde, picante/dulci - dar asigura-te ca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai multe despre Meniul Saptamanii puteti citi aici . Luni - Piept de pui in sos cu macaroane Marti - Ciuperci gratinate Miercuri - Porc picant Joi - Chicken Piccata Vineri - Friptura de porc cu chimen si visine Sambata - Piept de pui cu sos cu verdeata Duminica - Crap umplut cu legume + Coronite cu susan Chec in doua culori
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Luni - Ragout de porc Marti - Supa - crema de conopida si branza Miercuri - Dovlecel la gratar cu rosii si mozzarella Joi - Ghiveci national Vineri - Friptura porc in sos de vin rosu cu mere si rozmarin Sambata - Pui in vin Duminica - Pui cu rozmarin, cimbru si lamaie Desert -Paine cu banane Mic-dejun - Muffins cu usturoi si parmezan
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Cum se pregateste friptura de porc, pui, rata, curcan sau vita pentru Craciun si...
Adauga la favorite
... sociale. Fripturile de Craciun si Revelion sunt cu adevarat deosebite. Pregatite ... de pasare pe masa de Revelion si o recomanda pe cea de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Rosiile taiate pe jumatate se calesc în ulei, peste ele adaugându-se usturoiul taiat, ardeiul maruntit si rozmarinul rupt în crengute mici. Aceste legume se lasa pe foc pâna când rosiile s-au înmuiat, însa în paralel se fierb pastele în apa cu sare. Peste sosul de rosii obsinut se toarna otetul balsamic, smântâna si se farâmiteaza ricotta. Toata aceasta compozitie se amesteca bine cu pastele fierte si se condimenteaza cu sare si cu piper. Pastele se servesc fierbinti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Saptamana mea in Madrid de asta primavara a fost superba! Asta se datoreaza si spectacolului de flamenco la care am participat. Daca va ganditi sa calatoriti in Spania, sa nu care cumva sa ocoliti un astfel de spectacol. Cele trei doamne care au dansat au avut trei stiluri diferite. Am vazut flamenco clasic, modern, gratios, dezlantuit. Oricare ar fi fost scoala pe care au urmat-o, dansul lor a fost plin de pasiune si forta. Va las cateva fotogafii, atat cat am putut eu sa prind din emotiile...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... sunt excelente pentru o masa de Revelion usoara, dupa posibilele excese facute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ficatul se trage în ulei pâna se întareste suficient pentru a fi taiat marut, si mai apoi se amesteca bine cu ciupercile maruntite, sarea, piperul, pastrama taiata marunt, oul, smântâna si patrunjelul tocat. În etapa a doua, se desprinde pielea gainii de la piept introducând degetele de la gât în jos si se umple cu o treime din amestec, restul se introduce în burta si apoi se coase. Îaninte de a fi bagata la cuptor, gaina se stropeste cu grasime, se pipereaza si sareaza, se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala salata, se usuca pe un servetel , se taie fasii subtirii. Se cojeste sfecla rosie . apoi se taie rondele. Se spala pestele , apoi se fierbe 10 min. Se adauga in salata dupa ce sa racit. Se adauga sare, ulei si putin otet balsamic. Cine doreste poate adauga oregano sau busuioc, Pofta Buna
Reţetă de pe retete.eva.ro
Luni - Un fel de ratatouille Marti - Piept de pui frantuzesc cu suc de portocale si tarhon Miercuri - Supa-crema de usturoi Joi - Friptura de porc toscana cu ciuperci umplute Vineri - Gnocchi Sambata - Friptura de porc cu rozmarin Duminica - Ceafa de porc cu usturoi Salata de varza cu dressing de marar Cheesecake cu fructe de padure Strudel de mere Mic dejun - Salata de fasole verde Paine alba-neagra
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
In primul si in primul rand, "La multi ani!" si sarbatori asa cum va doriti! Noi pana ieri am fost in tur de forta, pentru ca nu ne-au ajuns pregatirile pentru Craciun, am continuat si cu Sf. Stefan. Pentru ca avem doi, de-aia :P Asa ca pregatirile pentru sfinti au fost mai complexe. La aperitive, anul asta a fost anul salatelor :D - salata de pui, cu porumb, acritura si maioneza - salata de fasole verde cu ciuperci; asta initial era o salata de fasole verde si o salata de ciuperci cu...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
...aflat la doar doi pasi de vila noastra :) Pacat ca nu l-am descoperit decat dupa cateva zile...dar chiar si asa, ne-am rasfatat indeajuns :P Va avertizez ca intreaga postare ii este dedicata, asa ca daca nu ati servit inca micul dejun, pranzul...sau cina :)) ...va rog din suflet reveniti! :D ...si cum multe nu sint de spus, doar de aratat (ispitit :P)...va las in compania savuroaselor preparate cu care ne-am delectat (aproape) in fiecare zi :)) La inceputul fiecarei mese eram serviti cu ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Luni - Kentucky Burgoo Marti - Supa-crema de cartofi cu zucchini si curry Miercuri - Balmos Joi - Porc in sos cremos de vin Vineri - Sote de mazare cu pui si morcovi Sambata - Gnocchi cu spanac si ricotta Duminica - Friptura la cuptor cu cartofi aromati Desert - Tort Daria
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ce au in comun "Regina cantecului popular", "Pasarea Maiastra a teatrului romanesc" si "Fata Care Gateste Cu Flori"? BUNUL GUST, CALATORIA SI HARUL unesc aceasta intalnire a artelor: TEATRU - MUZICA - GASTRONOMIE intr-o seara de [&]
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1. Pasca cu aluat de cozonac 2. Cozonac cu fructe confiate 3. Cheesecake cu sirop de mure4. Prajitura Imperial 5. Drob din pui si porc 6. Pulpa de miel macerata la cuptor 7. Tocanita de berbecut 8. Rulada din carne tocata 9. Rulada de pui in foitaj 10. Vita la cuptor in bere Post-ul IDEI PENTRU MENIUL DE PASTE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Cateva retete, publicate deja in blogul meu... http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2010/01/sushi-cu-somon-afumat-si-branza-un.html l http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2010/10/tartelette-de-cartofi-ardei-si-bacon_03.html http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2009/12/salata-exotica-cu-crevete-si-grepfruit.html http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2010/04/crocant-moalefraged-o-salata.html http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2010/03/tarta-cu-brocoli-bacon-si-camembert.html
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Cand iei masa cu o persoana pe care nu o cunosti sau pe care doresti sa o impresionezi prin bunele tale maniere, nimic nu este exagerat. Nici macar atentia pe care o acorzi servirii unor lucruri marunte precum mierea, sarea sau piperul.UntulPentru a unge cu unt painea, biscuitii sau prajiturelele, foloseste un cutit si bucatele mici de unt. Sau chiar painea, biscuitii sau prajiturile pot fi portionate in bucati mai mici. Nu pune unt pe legume pentru ca ar insemna sa insulti bucatarul. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Luni - Avgolemono - supa traditionala greceasca cu ou Marti - Gyros de pui Miercuri - Macaroane cu branza romanesti Joi - Ciorba de peste Vineri - Salata de ton cu porumb si rosii Sambata - Supa-crema de cartofi colorata Duminica - Friptura irlandeza de pui cu mustar Mic-dejun - Oua Florentine Gustari Melcisori cu pesto Ciuperci la gratar Lista de cumparaturi Lactate Smantana Unt Telemea de oaie Telemea de vaca Parmezan Conserve Pasta de tomate 2 conserve de ton 1 conserva de porumb Legume &...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com