Cauta in 21.294 retete
Spalati pulpele de pui, condimentati-le si puneti-le intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Rumeniti-le pe ambele parti.Adaugati vinul, putina apa si puneti capacul sa fiarba la foc mic. In acest timp ardeii sunt in cuptor si se coc. Dupa ce s-au copt, ii curatati de pielita si le indepartati samburii. Nu spalati ardeii copti pentru se pierde aproape tot sucul lor. In final ii taiati bucatele. Mancarea de ardei copti cere putina ceapa tocata, calita in putin ulei. Cand ceapa e rumenita se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in gospodarie, va recomandam un meniu cu care sa va dati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
by Alice albinutza M-am tot gandit daca sa fie azi de dulce sau de papa.... dar intr-un final mi-a venit idee sa va arat niste muraturi. O bunaciune...rosii, gogonele si dovlecei in saramura, numai bune pentru a le consuma acum, in perioada asta. Asadar ingrediente : la libera alegere: rosii, gogonele si dovlecei sare grunjoasa (o lingura la litru de apa) telina radacina, daca aveti puneti si frunzele cativa catei de usturoi marar apa rece Asa ca luati voi rosiile, gogonele si dovlecei,...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Toate ingredientele se amesteca cu voie buna dupa ce au fost maruntite in prealabil si se servesc cat mai repede cu putinta, sa nu riscati sa nu va mai ramana. Salata iese excelenta daca puneti in ea si putina ambitie de a manca sanatos si eco.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata dovleacul si se da pe razatoare. Se presara putina sare pe el si se lasa cam 10 de minute, apoi se stoarce bine si se aseaza intr-un castron mai mare. Adaugi sunca taiata cubulete mici, si branzeturile maruntite fin. Pui morcovii dati pe razatoarea mica, ceapa si usturoiul tocate marunt. Amesteci bine, adaugi galbenusurile, uleiul, grisul, smantana, praful de copt si patrunjelul si mararul tocate marunt. Condimentezi cu sare si piper , dupa gust si apoi incorporezi usor albusurile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru noi ultima perioada a insemnat o schimbare totala a modului de servire a mancarii. Am adoptat in proportie de 98% autodiversificarea (BLW), adica ii servesc Nataliei mancarea bucatele si ea le mananca singurica. De aceea a fost mai putina mancare gatita :) Luni Mar + banana + mandarina Mancare de mei si morcovi (meiul fiert, morcovii pasati , presarat totul cu patrunjel) Iaurt Marti Mar + Mango Legume diverse fierte si servite bucati (cartof, broccoli, conopida, mocov, pastarnac) Iaurt...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Deja iti este pofta de o friptura bine facuta? Atunci inseamna ca articolul de saptamana trecuta si cel de astazi isi ating scopul... Pentru ca azi iti vom vorbi din nou despre carne, mici, salate si, nu in ultimul rand, despre veselia si relaxarea pe care le simti in natura, atunci cand iesi la iarba verde impreuna cu prieteni dragi. Nu trebuie sa uitam ca o friptura la gratar nu este neaparat inventia noastra, a romanilor - desi tare mult ne mai place sa ne gandim ca noi am avea drept de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Saptamana mea in Madrid de asta primavara a fost superba! Asta se datoreaza si spectacolului de flamenco la care am participat. Daca va ganditi sa calatoriti in Spania, sa nu care cumva sa ocoliti un astfel de spectacol. Cele trei doamne care au dansat au avut trei stiluri diferite. Am vazut flamenco clasic, modern, gratios, dezlantuit. Oricare ar fi fost scoala pe care au urmat-o, dansul lor a fost plin de pasiune si forta. Va las cateva fotogafii, atat cat am putut eu sa prind din emotiile...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... trebuia sa fac eu sa concep un meniu de sarbatoare, un meniu pentru luna martie pe care sa il prezint pe blogul ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Iata si o reteta de salata cu mandarine, care va fi pe gustul tau! Ingrediente si cantitati: 1/4 cana ulei vegetal 2 linguri zahar 2 linguri otet de vin alb 1/2 lingurita patrunjel uscat 1/2 lingurita sare 1/2 cana migdale, taiate marunt, si 3 linguri zahar 250 g mandarine dulci 1/2 salata verde 1/2 salata creata Mod de preparare: 1. Topeste 3 linguri cu zahar intr-o tigaie. 2. Adauga migdalele si amesteca pana cand acestea se acopera cu un strat de zahar caramelizat. 3. Asaza-le pe un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zahar pudra. Este o reteta de vara, usor de pregatit, dar foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala salata, se usuca pe un servetel , se taie fasii subtirii. Se cojeste sfecla rosie . apoi se taie rondele. Se spala pestele , apoi se fierbe 10 min. Se adauga in salata dupa ce sa racit. Se adauga sare, ulei si putin otet balsamic. Cine doreste poate adauga oregano sau busuioc, Pofta Buna
Reţetă de pe retete.eva.ro
Supele, care i-au placut foarte mult lui Cipi :) ... eu, de la caldura de-afara - sa nu le vad :)) ...desi, am gustat de la el si erau extraordinar de bune... cea mai buna mi s-a parut cea de sofran si cea de ciuperci, care parca a fost si mai buna ... Toate au fost supe-crema... Toate se serveau cu crutoane de paine: Pranzul si cina... care cum le-am prins... oricum, aici nu e decat o parte... Foarte, foarte gustoase toate... nu-ti venea sa crezi... :) Aleluia!!!!!...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Pentru ca aceasta este perioada cea mai buna, pietele fiind pline de caise, visine si cirese, iti propun cele mai bune trei retete de prajituri cu fructe. Tarta cu capsune Ingrediente si cantitati pentru aluat: 1 pachet de unt 250 gr faina 1 ou intreg un praf de sare arome Ingrediente si cantitati pentru umplutura: 2 oua intregi 4-5 linguri zahar 2 linguri faina 2 cani lapte 1 baton vanilie, 1 kg capsune spalate si puse la scurs Mod de preparare pentru aluat: 1. Amesteca untul cu faina (in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepararea acestui produs este foarte simpla. Dupa ce ati strâns toate ingredientele nu trebuie sa faceti nimic mai mult decât sa le amestecati în blender aproximativ 10 minute, pâna obtineti o pasta cremoasa. Se adauga sare si piper dupa gust, iar la final se toarna continutul în castronele ori pahare si ornate asa cum va place. Important este ca trebuie servita rece!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trebuia sa fac eu sa concep un meniu de sarbatoare, un meniu pentru luna martie pe care sa il prezint pe blogul ... un aperitiv minunat pentru un meniu de sarbatoare. Pofta buna!!! "Acesta ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Se umple o oala cu apa sarata si se pune pe foc. Când da în clocot, se adauga pastele si se gatesc conform instructiunilor de pe ambalaj sau pâna când devin al dente. Între timp, fructul de avocado se spala sub un jet de apa rece, se curata de coaja, se taie în jumatate si i se scoate sâmburele. Catelul de usturoi se curata. Se adauga fructul de avocado, frunzele de patrunjel sau busuioc spalate în prealabil, usturoiul curatat, uleiul de masline, coaja rasa de lamâie si sarea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Zaharul se topeste pe foc mic în lapte, apoi se toarna amidonul dizolvat în prealabil în putin lapte rece. Se lasa totul pe foc mic si se amesteca în continuu pâna când se îngroasa compozitia. La final se adauga apa de trandafiri, se lasa crema la racit si se da la frigider peste noapte. În ziua urmatoare se pregateste tava în care vrei sa aranjezi straturile prajiturii. Pune lapte într-un castron si înmoaie foile speciale pentru gullac. Asaza în tava un strat de foi, urmat de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1200 gr. cartofi, 3-4 fire ceapa verde, 2 fire usturoi verde, 2 castraveciori, 2 ardei grasi, 3-4 rosii, 1 legatura patrunjel verde, citeva masline, 5 linguri ulei, 2 linguri otet sau zeama de lamiie, sare Mod de preparare: Cartofii fierti si taiati se pun intr-un castron impreuna cu ardeii grasi taiati fideluta, castravetii curatati de coaja si taiati felii subtiri, rosiile taiate feliute, ceapa taiata mare, iar usturoiul marunt. Se adauga uleiul, sarea, otetul, maslinele fara simburi. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com