Cauta in 18.496 retete
1. Se pune apa într-o cratita, se aduce la punctul de fierbere si se adauga 8 oua. Se fierb constant 6 minute. Se scurg si se racesc sub jet de apa rece. Se curata de coaja cu grija, pentru ca galbenusul este înca moale. Între timp, se amesteca laolalta carnea de la cârnati si ceapa. 2. Se întind foile de 500g de aluat suficient de mult astfel încât din fiecare sa se taie câte patru cercuri cu diametrul de 18cm. Se presara doua tavi de copt cu putina faina. 3. Cu mâna umeda, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai intai pregatesti varza. O speli cu apa calduta, apoi incepi sa desfaci frunzele una cate una si sa le tai cotorul, astfel incat sa pastrezi numai partea subtire a frunzei. In functie de cat de mari vrei sa faci sarmalele, frunza o tai in doua sau in patru. Pui frunzele intr-un vas cu apa calduta si le lasi la desarat. Miezul verzelor il toci marunt si pastrezi varza tocata intr-un castron. La fel procedezi si cu frunzele care iti mai raman dupa ce impachetezi sarmalele, adica le toci ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 3 oua mari, 250 g ciuperci,1 ceapa medie, pesmet, smantana, cascaval. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cartofi medii , 500 - 700 gr branza telemea de oi, 3 oua, margarina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se fierbe orezul, de preferat cel cu bob lung ca sa nu se lipeasca. Se amesteca orezul fiert cu tonul (cu tot cu uleiul - exista si ton in ulei cu lamaie si piper), zeama de la o lamaie, ceapa murata, porumbul si piperul. - 1 cutie ton in ulei, 1 cutie porumb medie, 1 borcanel ceapa mica murata, 150 g orez bob lung, zeama de la o lamaie, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... serveste. - 10 creveti de marime medie, 10 felii subtiri de piept ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoi salbatic taiat marunt. - 1 ceapa medie, 2 linguri unt, 12 catei usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... umplutura: 300 gr. ficatei, o ceapa medie, 200 gr. ciuperci (o conserva), 2 oua ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la frigider. - 1 castravete de marime medie, 1 lingurita de otet de mere ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si piept), 1 cutie ciuperci, 2 cepe medii, 300-400 gr. smantana, verdeata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fierte tari, taiate felii, o ceapa medie, taiata julien, o tulpina de telina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa, usturoiul taiate fin se prajesc in ulei, se adauga sucul de rosii, untul de arahide, apa si condimentele si se fierb impreuna. Spre final se adauga in supa rondelele de banane si se mai fierb putin impreuna. - 2 cepe medii, 3 catei de usturoi, 3 linguri ulei, 1 litru bulion, 200 g unt de arahide, 1 lingurita sare, 1 lingurita piper, 2 banane, apa daca e prea concentrat sosul de rosii. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ca aperitiv. - 8 cepe de marime medie, 200 ml ulei de masline ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... porumb, 1 conserva de ananas, 1 ceapa medie, maioneza, sare, piper. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Daca va era dor de o reteta culinara care sa fie buna si pentru pitici si pentru adulti, atunci ati gasit-o! Crema asta de morcovi a fost una dintre cele mai apreciate mancaruri pe care le-a servit Luca in cei 2
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se spala toate legumele, se curata, se toaca ceapa marunt, morcovul rondele, dovlecelul si vânata cuburi, cartofii în patru cuburi mari, iar ardeiul in felii mari. În 3 linguri de ulei se caleste ceapa si cartofii, cu sare. Apoi se adauga apa si restul de legume si se lasa la fiert cu sare si piper. Când legumele sunt aproape fierte se adauga cana de suc de rosii si cimbrul. Se mai lasa la fiert 10 minute. La sfârsit se adauga patrunjelul tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele si dovleceii se feliaza rondele sau pe lungime, se sareaza si se lasa la scurs o jumatate de ora. Se pun toate legumele pe gratar, dupa care se lasa la racit. Se amesteca legumele coapte cu ulei de masline, un catei de usturoi dat prin razatoare, sare si piper. Se presara deasupra mozzarella fresca rupta cu mâna si frunzele de busuioc. Salata se poate servi si rece, fiind racoritoare în zilele caniculare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crema de branza: Se bat albusurile tari cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca bine cu branza crema, apoi se adauga siropul de artar. Se adauga la branza albusurile si se amesteca usor de jos in sus. Se da la frigider pana se pregatesc fructele si siropul. Fructele: Capsunile se spala si se feliaza; se scot semintele de rodie si se spala. Menta se taie marunt. Se rade coaja de la cele 2 lamai si de la portocala si se storc. Se amesteca frunza de menta, coaja si sucul de lamaie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În bolul unui blender, pulseaza fursecurile pâna când obtii pesmet fin. Adauga crema de brânza si amesteca bine pentru a obtine o pasta omogena. Amestecul ar trebui sa se modeleze atunci când este apasat. Ia câte o lingura din amestec si ruleaza-le pentru a forma bile. Pune bilele pe o tava tapetata cu hârtie de copt. Înmoaie fiecare bila în ciocolata alba astfel încât sa fie complet acoperita si asaza-le pe tava acoperita cu hârtie. Înainte ca ciocolata sa se întareasca,...
Reţetă de pe retete.eva.ro