masini de facut kurtos
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
produse tcm aparat facut inghetata, prajituri rapid de facut, ceva dulce facut rapid, acadele ciubuc facut acasa, prajituri usor de facut, din ce e facut borken ungaria, coniac de casa facut din alcol din vin, hamburger facut casa, rom facut in casa, cozonac facut la masina de facut paine
Bati ouale, adaugi zaharul si bati pana devine spuma. Adaugi treptat uleiul, laptele, faina, praful de copt si un praf de sare. Framanti bine si lasi aluatul deoparte . Dovleacul se da pe razatoare , amestecam cu zaharul dupa gust si punem si miezul de nuca . ( dupa preferinte putem pune si scortioara ) . Tava in care punem placinta o ungem cu ulei . Foile le intindem subtire si adaugam compozitia dupa care le rulam si repetam procedeul .
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Facem un aluat bine lucrat din toate ingredientele.Se obtine un aluat ca pentru taietei.Eu am impartit coca in 4 si am intins 4 foi subtiri ca pentru taietei. Ungem foaia cu ulei si apoi punem pe jumatate crema de branza,intoarcem cealalta jumatate pestesi lipim marginile.Asezam in tava si incretim.Procedam la fel cu toate celelalte foi.Deasupra punem apoi iaurtul batut cu cele 3 oua intregi.Se da la cuptor 40-50 minute la foc. Penru aceste cantitati de mai sus eu am folosit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... s-a racorit bine se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa ... , 1/2 kg untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 lingurita smantana, sare, sos alb facut din: 1 lingura unt, 1 lingura faina ... se pune peste sosul alb facut separat. Se rade cascaval deasupra ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... blat de tort (cumparat sau facut in casa), doua budinci de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rom, nucile se dau prin masina. Se pune graul la fiert ... stafide, 2 cesti nuci date prin masina, 2 cesti de cafea de miere ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... curata si se dau prin masina de tocat. Se amesteca cu ... curata si se dau prin masina de tocat. Se amesteca cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Amestecam bine toate ingredientele si framantam bine. Intindem aluatul, taiem in bucati de 12*14 cm, punem cate o lgt de dulceata de capsune in centrul acestora si le strangem la capete. Punem placintele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit la 200°C , 25-30 min. Pofta buna!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se amesteca biscuitii cu untul de cocos/palmier topit si cu zaharul brut, dupa care se preseaza în forma pentru tort. 2. Se mixeaza în robotul de bucatarie bananele, dupa care se adauga untul de arahide, semintele de chia si zeama de lamâie. 3. Se toarna crema peste blatul din biscuiti si se introduce la frigider câteva ore. 4. Se topeste la abur ciocolata fondanta cu multa cacao si se orneaza tortuletul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Totul deja este explicate la subiectul ingrediente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul pâna la 200 de grade C Întinde uleiul de masline pe blat. Presara fâsiile de somon, anghinare si rosiile uscate. Presara mozzarella pe toata pizza, uniform. Coace în cuptorul încins pâna când mozzarella se topeste bine, aproximativ 10 sau 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o cratita pun ciupercile cu tot cu zeama lor din cutie,maslinele taiate rondele.cativa catei de usturoi tocati marunt.Se lasa la inabusit 10 min,se adauga sos de rosi si se lasa sa scada sosul. Intre timp fierb spaghetele(macaroane),Dupa ce au fiert le spal in apa rece. Se aseaza in farfurie si se pune sosul pregatit peste ele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Batem frisca si o dam la rece. Batem mascarpone cu crema de branza si zaharul pudra, adaugam si esenta de vanilie. Amestecam crema de mascarpone cu cca 2/3 din frisca apoi impartim crema in 2 parti din care una sa fie ceva mai multa (vom folosi din ea si la imbracatul tortului). Daca vreti puteti pune ceva mai mult zahar. Dam la rece. Intre timp punem zmeura intr-o craticioara pe foc cu zaharul (opriti 5-6-7 bucati de zmeura pt ornat). In functie de cat de dulce vreti sa iasa mai adaugati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta un aluat din faina,oua,sare si amestecul de lapte cu drojdie. Se intinde o foaie,peste care se unge jumatate din compozitia de jumari. Se impatura in 4,dupa care se intinde din nou foaia,se unge cu compozitia ramasa,se impatura din nou,dupa care se intinde usor (pentru a nu iesi jumarile la suprafata),aluatul trebuie sa fie de aproximativ 1 cm grosime. Se taie formele dorite,se aseaza in tava,se ung cu ou,se presara chimen(optional) si se dau la cuptor,la foc mic pentru cca 35-40...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Unge cu ulei si tapeteaza cu folie alimentara o forma de terina sau de cozonac. Asaza câteva frunze de marar si câteva fâsii de somon afumat pe fundul formei (aceasta va fi partea superioara a terinei, asa ca ai grija sa arate cât mai bine). 2. Marunteste într-un robot de bucatarie jumatate din fileurile de somon, jumatate din cantitatea de somon afumat ramas si crema de brânza. Asezoneaza-le si nu mixa prea mult, pentru a pastra textura. Încorporeaza jumatate din cantitatea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste bine in ulei incins,apoi se scoate si se aseaza intr-un vas de jena sau o tavita.In uleiul in care am prajit pestele,calim putin ceapa taiata solzisori(pana devine sticloasa) apoi adaugam usturoiul zdrobit si sucul de rosii,amestecam bine si condimentam dupa gust cu sare,piper si amestecul de condimente.Lasam sa scada putin,ingrosandu-se sosul apoi il stingem cu paharelul de vin alb sec .Mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Pestele se curata de intestine,de solzi(pe cai mici ,daca dorim ,ii putem lasa cu tot cu solzi),se cresteaza in partea de sus unde carnea este mai groasa,se spala,se scurge bine si se indulceste cu un praf de sare grunjoasa.Dupa ce au stat ceva timp la sare(cateva minute sau se poate indulci cu sare de seara pentru a doua zi),se frig pe gratarul cu carbuni,pe ambele parti,alaturi de rosii.Cu dosul lamei unui cutit se razuie arsura care ramane,dupa coacere. 2.Rosiile coapte,se curata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro