Cauta in 20.697 retete
Scoatem pachet de foietaj din congelator cu niste ore-n urma, dupa care ne apucam de branza, o punem intr-un vas mare, spardem 5 oua, adaugam frunzele de menta verde in branza, adaugam si stafide aurii, 10 linguri cu zahar si la sfarsit 10 linguri ochi cu sirop de menta. Amestecam toate ingredientele pana se incorporeaza, dupa care arunci 2 linguri cu malai si se amesteca din nou. In tava in care ai asezat o foaie de hartie, unsa cu putin ulei si-o dara de faina, intinzi un foietaj din cele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Se prepara blatul mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul,pana se intaresc(bezea),apoi se adauga galbenusurile frecater un pic cu lingura de ulei,se adauga si esenta,apoi faina cernuta.Se amesteca usor pana la o omogenizare perfecta a compozitiei apoi se toarna in forma de tort cu margine detasabila,pe care am tapetat-o cu hartie pentru copt si dam la copt,in cuptorul preincalzit,cca.40 minute.Se scoate blatul din forma si se lasa sa se raceasca bine,apoi se taie pe orizontala...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa, ardeii grasi, ardeiul iute, rosiile si usturoiul. Se gatesc la foc mic, amestecand frecvent, timp de 10-12 minute, pana se inmoaie. Se adauga cele doua vinuri, verdeturile si piperul si se da in clocot. Se fierb incet, fara clocot, amestecand ocazional, alte 10-12 minute. Intre timp se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, in multa apa cu sare. Se scurg bine pastele si se impart intre bolurile individuale. Se adauga in tigaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressing: Amestecam 150 g iaurt slab cu o lingura de mustar bun,o lingura cu zeama de lamaie,o lingura ulei de masline si marar tocat fin. Mod de preparare: Spalam bine legumele si le taiem in fasii lungi,subtiri.Le presaram cu sare(putina),adaugam maslinele si telemeaua de vaca taiata in cubulete. Turnam dressingul si servim minunata salata!:) Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cartofii se spala si se fierb in coaja. Dupa ce au fiert se taie in bucati ceva mai mari (cuburi/patratele). Se taie legumele si se aseaza in staturi, se adauga sare, uleiul de masline, zeama de lamaie sau otet desfacut cu apa rece. Se mesteca usor sa nu se sfarame ingredientele. Salata se face cu 2-3 ore inainte de a fi servita, ca sa aiba timp sa se patrunda. Pofta mare
Reţetă de pe retete.eva.ro
Frunzele de vita se oparesc, apoi se scot pe un platou. Orezul se opareste , apoi se spala bine si se pune intr-un bol. Ceapa se taie marunt si se pune intr-o tigaie antiaderenta cu uleiul de masline si se prajeste putin pana ia culoare aurie. Se adauga orezul si se mai lasa 2-3 minute, doar sa fie patruns de aroma uleiului de masline. Rosia, frunzele de menta si de patrunjel se taie marunt si se adauga la orez. Se adauga condimentele mixte, o lingurita de sare, o nucsoara rasa si o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau parul sunt luate cu mana si puse pe farfurie. Dacaai ... lua bucatile mai mici cu mana, daca masa nu estefoarte formala ... . Ciresele pot fi consumate cu mana. Scuipa samburii discret inmana facuta ... manca felie cu felie, cu mana.Exista doua moduri de decojire ... . Dacaau samburi, pune-i discret, in mana facuta caus. Mango si papaya ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... decat sa prinzi scoica cu o mana, iar cu celalata sa te ... bufet suedez se iau cu mana, se introduc in sos si ... s-a racit putin, o poti lua cu mana, sa o condimentezi cu sos de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... chimic. E noul meu Mixer de mana Philips HR1655. L-am primit cadou ... : Prin urmare, mixerul asta de mana are: cana gradata cu capac ... e alt plus al mixerului de mana Philips HR1655. Si pentru mine ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... se poate framnta si cu mana.Se pune faina intr-un ... mai mica a robotului /sau cu mana. Incet ,pe rind se adauga ... treptat viteza robotului/sau cu mana pina aluatul de desprinde de pe mana sau pereti robotului. Aluatul se lasa la caldut sa ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... organizezi si daca mergi pe mana noastra in ceea ce priveste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de multe lucruri!!! Recunosc cu mana pe inima, ca sunt cei ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Se amesteca faina, zaharul, praful de sare si margarina pana obtinem un aluat pe care il sfaramam in mana (firimituri) si-l tinem la rece 30 minute. Merele curatate de coaja si cotoare si taiate cubulete, le punem intr-un vas yena uns cu margarina. Peste mere si zmeura si mure punem aluatul facut firimituri, omogen peste toate fructele. Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din blogsfera si recunosc, cu mana pe inima, ca am lipsit ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... preteaza la a fi mancate cu mana. Scapi de multa bataie de ... create pentru a fi mancate cu mana. Aceste gustari sunt, in general ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ...aia ca iti da peste mana cand incerci sa ii dai ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... 50g de faina 4 oua, batuta 1 mana de frunze de sfecla rosie 1 mana frunze de patrunjel coriandru, taiate 1-2 linguri ulei de masline Ulei ...
Reţetă de pe gastronomia-marocana.blogspot.com
Flammenkueche - tarta traditionala foarte fina care se serveste cu o biere sau cu un pahar de vin alb. Este foarte simplu de realizat si foarte gustoasa. Aluatul ( voi posta reteta), l-am pregatit in masina de paine, dar puteti sa-l framantati cu mana. Am facut astfel 2 pizza diferite . Ingrediente : - aluat de pizza, aproximativ 250 g - 125 g de costita afumata, taiate in lamele subtiri - 3 cepe mijlocii - 20 cl de smantana - 25 g unt - sare si piper dupa gust Preancalziti...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com