Cauta in 21.294 retete
Pestele se fierbe 10 minute în apa cu sare. Se scoate si se curata de oasele aripioarelor si de spinari. Separat se pun ceapa, usturoiul si ardeiul la calit în putin ulei. Apoi toarna conserva de rosii, o cescuta de apa si pestele maruntit si lasa tocanita sa fiarba laolalta cu condimentele - sare, piper, cimbru, busuioc, ardei iute si boia dulce. Pentru o varianta mai gustoasa, dar mai de durata, poti sa renunti la tigaie si sa pui de la început tocanita într-o oala pe care sa o bagi la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste 2 linguri de unt într-o tigaie mare, la foc mediu. Adauga crevetii si sare si piper dupa gust. Gateste-i timp de 2-3 minute sau pâna devin roz, amestecând din când în când. Scoate crevetii si pune-i deoparte. În tigaia în care ai gatit crevetii adauga usturoiul pisat si lasa-l timp de un minut, pâna când începe sa-si degaje aroma, amestecând des. Toarna supa de pui si zeama de lamâie. Lasa sa dea în clocot, apoi redu focul si lasa sa fiarba încet pâna când se reduce...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata castravetii si se dau prin razatoare. Mararul se taie marunt. Se zdrobeste usturoiul. Se amesteca toate ingredientele si se asezoneza cu sare si piper. Se lasa cel putin jumatate de ora la rece. Aceasta salata poate fi asezata si lânga o friptura, dar poate fi consumata si simpla.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie vinetele în felii de 1,5 cm grosime. Toarna ulei într-o cratita larga si prajeste cam trei minute pe fiecare parte feliile de vinete, pâna când acestea se rumenesc usor. Tine cont ca vinetele trebuie coapte în mai multe transe, fara sa le înghesui în tigaie, adaugând de fiecare data câte un sfrt din cantitatea de ulei. Când feliile se rumenesc, le poti pune într-un bol. Scurge uleiul ramas în cratita, pune usturoiul strivit si caleste-l timp de un minut. Toarba sosul si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune carnea într-o oala cu apa rece si se lasa la fiert o jumatate de ora pâna când începe sa faca spuma. Spuma se aduna de câte ori se formeaza cu ajutorul unei linguri. Dupa ce nu se mai fomeaza spuma deasupra se adauga pe rând ceapa, morcovul si telina, lasându-se legumele la fiert. Apoi se adauga ardeiul si cartofii, urmând ca apoi sa pui bulionul, sarea, piperul negru si putin ulei de masline. Dupa ce mai da un clocot, se stinge focul si se presara leusteanul proaspat tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca zaharul brun, mierea, sosul de soia, ghimbirul, usturoiul si sosul iute. Condimenteaza fâsiile de piept de pui cu sare si piper. Încinge uleiul într-o tigaie mare, apoi adauga bucatile de pui si rumeneste-le pe fiecare parte, pâna când devin usor maronii. Toarna sosul peste pui si lasa sa fiarba neacoperit la fic mic, timp de 8-10 minute sau pâna când sosul se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a fi. Insa, ca mai toate mancarurile facute din nimic, taieteii cu ... 1 ceapa alba 200 gr taietei (simpli, fetuccine sau farfale) 4 linguri de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ingredientele ei specifice. De exemplu, mancarurile toscane specific florentine contin spanac ... rosii si busuioc), olio e peperoncini (simple, cu usturoi, ulei codimentat cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... calita cu afumatura se serveste simpla sau cu smantana, cu paine ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... hrean. Asta-i o treaba destul de simpla. Mai intai puneti o tigaie pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Reteta este extrem de simpla si foarte gustoasa. Pieptul de pui ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... azi au o umplutura destul de simpla, dar va asigur ca extrem ... si aroma pe care o dau mancarurilor. Sper sa va placa si ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Se îndeparteaza frunzele exterioare si se taie anghinarele în jumatate, pe lungime. Se pun în apa cu sare si se fierb timp de 10-15 minute (este foarte important sa nu fie fierte complet). Apoi se scot si se pun la scurs. Anghinarele se asaza într-un vas termorezistent si se adauga supa de legume, fierbinte. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se presara deasupra anghinarelor împreuna cu putin piper proaspat macinat. Se adauga si brânza rasa si se introduc în cuptorul încins la 200...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Curata cartofii dulci si taie-i în cuburi de aproximativ trei centimetri. Pune usturoiul, uleiul, untul, sarea si parmezanul într-o punga resigilabila si amesteca bine. Adauga cartofii în punga si agita bine pâna când sunt acoperiti cu amestecul de condimente. Pune folie de aluminiu pe o tava întinsa si unge cu putin ulei. Asaza cartofii în tava, într-un singur strat uniform. Pune la cuptor si lasa timp de aproximativ 20 de minute. Serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de astazi este cea mai simpla si utila reteta din cate ... cand vine vorba de tocanite, mancaruri gatite si de ce nu ... cu un gust uimitor in mancarurile in care va fi adaugat ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... smantana. Serveste rece sau calda, simpla sau cu feliute fine de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trupuri satule. O poezie de supa, simpla si curata. Portii: 6 Timp de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Am mai preparat eu mancaruri in care am folosit amestecul de ... . Astazi am preparat o reteta indiana simpla, care se pregateste foarte rapid ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com